P5302980 P5302981 P5302982 P5302983

 

Hej! Idag tog Lilleman och jag en sovmorgon….. Vi gick en lång promenad med Tezz,  längsmed vattnet och kikade ut över Kalmarsund. Sen gick vi tillbaka till Hotel Skansen och åt en frukosttuffe. Min lilla kille äter som en vuxen man! Pannkaka, smörgås, juice, frukt, ägg OCH pannkaka! SÅ mysigt! Sen åkte jag bort och lämnade honom hos dagmamma och pratade lite med henne. Idag börjar ”pappa veckan” det är alltid vemodigt i hjärtat! Men just nu är det full fart i butiken, My’s Blommor där jag får utlopp för mina känslor. Vi ”städar” iordning efter helgens rusch och förbereder för nya stora leveranser som kommer in i veckan =) Solen skiner och det känns som sommaren kommit! Vi hörs senare..

P5282927

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kramar / My Martens