Myskväll på Skansen med Lilleman

P5282923Hej! NU är jag, Trött, tröttare tröttast!  Nu är jag riktigt sliten. Vindbiten och allmänt slut i kroppen!  Jag är inne på min 2 vilodag från löpningen, SKÖNT! jag ska vilodag imorgon också. Denna helgen får vi en hel del vardags motion i och med att vi drar ut en sisådär 125 cc varje morgon, OCH IN på kvällen igen. Några lastbilar att lasta av på det… och ett j*kla spring i butiken =) 

Vid 19 ikväll lämnade jag, lilleman och Tezz butiken! Men satan i gatan så kul det är när det är såhär mycket att göra! 🙂 Morsdag-helgen är en av våra absolut största försäljningshelger på hela året! Fullt ös, med andra ord! 😉

P5282926P5282927P5282928P5282921P5282922 idag kraschade min mobil… J*vla, satans Iphone! Om det inte hade varit för att allt hänger ihop, mac, plattan och mobilen så skulle jag snabbast möjligt bytt till samsung. Men jag ORKAR inte lära mig en ny mobil igen!

Jag har en Iphone 6 plus, med extra allt! men vad hjälper det när INGENTING fungerar! Jag har nån extra försäkring som gör att jag få ut en ny. men saken är den att detta händ för ca 3 månader sen också. Jag har alltså INTE talat den i golvet eller liknande, den slutade bara att fungera!

Problemet är att ALLT ligger i mobilen, sparat material till nästa nr av Hälsa & Fitness, kontakter, MAILEN, instagram osv…. Så just nu känner jag mig skapligt bakbunden… Grrrrr!

Men å andra sidan så ska jag passa på att njuta va att vara ”okontaktbar” tills tis-ons då den nya luren anländer 😉  

Dessutom är det dygnet runt jobb i butiken som gäller närmaste dagarna. Lilleman har varit en riktig liten stjärna idag. Sopat, burit korgar, vattnat blommor, charmat kunder,  =) P5282924Efter jobbet åkte vi ”hem” direkt. Ikväll så har jag nog 10 olika alternativ på fester, event och annat skoj. Men ingenting slår en lugn hemmakväll med Lilleman. Han åt pannkakor med glass på Skansen och vi fick fånga Fredde i farten som också jobbar dygnet runt just nu =) imagedubbelrum-plus-tingshuset_47F4CFFF6EFDA3C63BA153A89DD87F97

En filmkväll i sängen med lördagsgodis och morgonrock passar oss fin, fint! Hoppas att du har en lugn och skön helg <3 Kramar

/ My Martens 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...