Blomsternörd!!! Ja, jag veeeeeet! Ölandsspira, Hotel Skansen, Sushishopen. Öland/Stockholm!

imageHej! Alltså WOW vilken dag! Resan ner gick snabbt och smidigt! Jaga det står ”HEAVY” på väskan, jag åkte på övervikt SOM VANLIGT!  Och av erfarenhet så hjälper det inte att blinka med sina långa lösögonfransar… hehe! 

Anyway… Vi kom fram till butiken nån timme innan öppning och jag han njuta av en kaffe i solen (japp, solen sken över öland, så jag lämnade regnet i Sthlm, hehe!) innan ruschen satte igång! Det har varit en skapligt intensiv vecka för min del…… Men grymt rolig på många sätt! 

Lilleman fick vara ledig från dagis idag… Han har fått träffa sin barndomskompis och varit en ordentlig hjälpreda i butiken!  Barnarbete ÄR okay, och det ska börjas i tid har jag hört 😉

Alltså mitt mamma hjärta sväller över av stolthet! Så duktig, omtänksam och hjälpsam!!!!! Visst, han kan busa, gömma sig och reta gallfeber på mig också! Ta min telefon, äta upp MITT äpple, spill ut mitt kaffe, knyta ihop skosnörena osv…

MEN han har ett hjärta av guld! Mycket kan man säga och tycka om saker…. Men den här lilla killen har jag gjort väldigt bra!  Kan knappt fatta att denna lill guldklimp är min! ( jaja, hans pappa också såklart…. ) image Nu invaderads öland av sommar-ölänningar, turister och folk ifrån fastlandet som kommer hit under årets Ölands Spira 🙂 -varmt välkomna! 

Butiken är fulladdad och vi är beredda på anstormning. Förberedelserna har gjort oss redo 😉 Många kunder berättar att dom ibland åkt förbi utan att stanna, då parkeringen ser full ut. Men saken är den att vi har ett högt tempo i kassan och det finns JÄTTE många P-platser runt hörnet också! Så låt er inte luras av en överfull parkering…. Det flyter på bra hos både mig och Kroppkakorna 🙂 Nu en Bildbomb på en LITEN del av sortimentet: 

Nejlikor, ”Diantus”imageEtt av många bud vi levererade idag…. Så snyggt! Klassiska brudorchider planterade i en vacker glasskupa med rikligt med bark, toppar med dekorationssten, ”Phalenopsis”imageNär vi har så här mycket att göra så kör vi inte buden själva…. Då har vi våran lojala budfirma ”Ölands taxitjänst” Med Göran & Lotta som kör ut våra vackra bud åt oss 🙂 image Klematis lockade folk från fastlandet över bron både från Nybro, Torsås, Oskarshamn och Kalmar! Kampanjpris just nu 79:90:- ord pris 159:-imageSolanum, något större än förra veckans… Också på kampanj 159:90:- ord pris 199:-imageItalienska kyddor och örter från 15:90:- Så fräscht!!! Funkar i rabatterna, på balkongen, i krukan…. 🙂imageTaklök… Aloe, och pipranka! Tre personliga favoriter 🙂 imageimageimageimagekoll in denna! Passionsblomma ”Passiflora” Albino! Så galet vacker!!!!  Jag VET att jag spammar med blommsterinlägg just nu!

Men jag är ju en blomsternörd in i hjärtat! -hehe!

Förlåt…. Snart är jag i New York med Springtime Då blir det bara träningsinlägg, träningstrender, och träningsoutfit!

Ni följer ju trots allt min vardag, och just precis just nu så andas, lever och sover jag med blommor 😉 image image   imageimageimagePrecis innan stängning kom en MEGA leverans direkt ifrån Holland! Nu har vi sjukt mycket blommor/växter hemma! Vi han precis ta emot den och kommer exponera upp den imorgon! 🙂 En spännande leverans med EB härlig ”perenn-mix” ifrån en ny odlare för våran del. I te ny i branschen, men ny samarbetspartner för oss 🙂 

Vi lämnade butiken, och checkade in på Hotel Skansen. Lilemman rusade ut i parken och började leka. jag hämtade mig en kopp te och satte mig brevid… -Trött ju!imageimageimageimageimageÄven Tezz var glad när vi kom till Skansen. Här kan man nämligen boka ”hundrum” så när vi kom in stod matskålen redo…..

-Lycklig vovve! Du kan kika in vad Skansen har att erbjuda genom att kika på deras sida HÄR =) imageFrån blommor och bin till någonting annat jag bara måste tipsa om!

Samtidigt som jag är här nere på Öland så har min goda vän invigning av SUSHISHOPEN som ligger precis vid NK passgen. (TYPISKT att jag missar det)  Så om DU är i Stockholms området och gillar sushi  så bara måste du gå dit och äta! Det är Sushitrucken som expanderat och nu ikväll öppnar sin restaurang  =)

Fick precis dessa bilder på mms, alltså så fräscht! Det sägs vara världens godaste Sushi! 

-Stort lycka till Daniel m.f! imageimageNu ska jag sova…. klockan ringer tidigt och imorgon måste jag var utvilad och på G 😉

Önskar dig en skön helg och säger kram och gonatt….

/ My Martens 

10 Komentarer

  1. Vilka fina bilder som berättar om eran dag. Ni har det slitsamt men både du och blomsterpojken strålar så det syns att ni gillar det.

  2. Vilka fina bilder som berättar om eran dag. Ni har det slitsamt men både du och blomsterpojken strålar så det syns att ni gillar det.

  3. Hej My. Jag har aldrig kommenterat innan men följer din blogg dagligen, började med det genom Magadalena Graaf. Då ni blev vänner och jag läste hennes blogg, du verkade så härlig. Vilket du är oxå. Ni är, älskar Maggan oxå. Jag frågar dig nu för att jag vet att du är öppen av dig på bloggen så frågar ärligt. Det hAr varit en del skriverier om din o Maggans vänskap på hennes blogg. Varför ni inte skriver om varandra längre, om du ska till Spanien till henne o familjen osv. Någon kommentar att hon trodde du hade ett förhållande med Hedman. Därför frågar jag ärligt för att jag inte vill tro på rykten o att de ska börja massa rykten. Umgås inte du o Maggan längre? Förr skrev ni väldigt mycket om varandra även om ni inte sågs. Jag vill bara söga att du o Maggan tillsammans är underbara !!!

    • Hej! Haha! Nej, Gud nej! Inet förhållande med Magnus! Vi jobbar ihop, genom gemensamma projekt och har såklart lärt känna varandra genom Maggan och barnen! Inget förhållande utöver det! Maggan är min bästa vän och som en syster för mig <3 men just precis just nu så har jag sjukt mycket att göra, det är högsäsong nere på Öland. Kag står inför stora förändringar, pendlar mer intensivt nu än innan, och måste göra det i nån månad till. Däremellan ska jg till New York och jobba också. Men sen… Då ska jag försöka hitta en lucka för mig och Lilleman att resa ner ? kram

  4. Hej My. Jag har aldrig kommenterat innan men följer din blogg dagligen, började med det genom Magadalena Graaf. Då ni blev vänner och jag läste hennes blogg, du verkade så härlig. Vilket du är oxå. Ni är, älskar Maggan oxå. Jag frågar dig nu för att jag vet att du är öppen av dig på bloggen så frågar ärligt. Det hAr varit en del skriverier om din o Maggans vänskap på hennes blogg. Varför ni inte skriver om varandra längre, om du ska till Spanien till henne o familjen osv. Någon kommentar att hon trodde du hade ett förhållande med Hedman. Därför frågar jag ärligt för att jag inte vill tro på rykten o att de ska börja massa rykten. Umgås inte du o Maggan längre? Förr skrev ni väldigt mycket om varandra även om ni inte sågs. Jag vill bara söga att du o Maggan tillsammans är underbara !!!

    • Hej! Haha! Nej, Gud nej! Inet förhållande med Magnus! Vi jobbar ihop, genom gemensamma projekt och har såklart lärt känna varandra genom Maggan och barnen! Inget förhållande utöver det! Maggan är min bästa vän och som en syster för mig <3 men just precis just nu så har jag sjukt mycket att göra, det är högsäsong nere på Öland. Kag står inför stora förändringar, pendlar mer intensivt nu än innan, och måste göra det i nån månad till. Däremellan ska jg till New York och jobba också. Men sen… Då ska jag försöka hitta en lucka för mig och Lilleman att resa ner 🙂 kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...