Godmorgon från flygplatsen! -Mot Kalmar/Öland #Better You # My’s Blommor! -Ses vi idag???

image

Godmorgon! Sovit gott? Jag sover fortfarande riktigt illa! Somnade strax efter midnatt och vaknade vid 04:00. VARFÖR? Är fullmånen kvar? 

SÅHÄR trött var Lilleman imorse. Men som vanligt så är han glad, positiv och framåt. Jag lämnade honom extra tidigt på dagis då jag ska med en tidig flight till Kalmar om en liten stund…. imageimageimage

Fram till lunch är jag i butiken My’s Blommor, efter lunch kan du träffa både mig och Magnus på Hälsokraft i Kalmar där vi presenterar Better You Närmare! -Hoppas vi ses! Kram 

image

6 Komentarer

  1. Lycka till idag. Önskar det varit lite närmare mellan Växjö och Kalmar. Då hade jag tittat förbi och kramat om dig lite extra. <3 Åza

  2. Härliga My. Jag har följt dig länge och gillar dig!!
    Som så många andra skriver så tror jag mer på hur du lever ditt liv än om det är fullmåne eller inte. Du skriver om ångest, pressat schema, dålig sömn. Ändå åker du på event, tar en tidig flight, far mellan olika jobb. Du kanske skulle vara hemma och vila istället? Jag är helt säker på att du gillar det, får energi av det, är entreprenör, gillar full fart men hur gärna man än vill så är man inte gjord av stål. Är det inte en stress i sig att ha honom på dagis i en annan stad än där du är under dagen? Jag säger det i all väl mening… Jag tror det handlar om hur du lever, inte om fullmånen. Kram <3

  3. Lycka till idag. Önskar det varit lite närmare mellan Växjö och Kalmar. Då hade jag tittat förbi och kramat om dig lite extra. <3 Åza

  4. Härliga My. Jag har följt dig länge och gillar dig!!
    Som så många andra skriver så tror jag mer på hur du lever ditt liv än om det är fullmåne eller inte. Du skriver om ångest, pressat schema, dålig sömn. Ändå åker du på event, tar en tidig flight, far mellan olika jobb. Du kanske skulle vara hemma och vila istället? Jag är helt säker på att du gillar det, får energi av det, är entreprenör, gillar full fart men hur gärna man än vill så är man inte gjord av stål. Är det inte en stress i sig att ha honom på dagis i en annan stad än där du är under dagen? Jag säger det i all väl mening… Jag tror det handlar om hur du lever, inte om fullmånen. Kram <3

  5. Du har fått många kommentarer att din dåliga sömn beror på stress! Du är driftig o duktig men ibland säger kroppen stopp! Och du har ett svårt val som du skrev tidigare! Var rädd om dig. Läser din blogg.! Den är inspirerande o intressant. Alla fina blommor!!

  6. Du har fått många kommentarer att din dåliga sömn beror på stress! Du är driftig o duktig men ibland säger kroppen stopp! Och du har ett svårt val som du skrev tidigare! Var rädd om dig. Läser din blogg.! Den är inspirerande o intressant. Alla fina blommor!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...