Hej från Schipool!

imageHej från Schpool! Just nu faller regnet över Amsterdam, jag har tagit med mina vänner till mitt favvo-cafè “Cafè Chocolate” Vi ska strax boarda planet till Köpenhamn 🙂 Sen blir det raka vägen till butiken och Öland 🙂

jösses vad blommor det är påväg! Galet kul!!! Bilder kommer sen! Vi får se vem som kommer först, jag till butiken eller första lastbilen med blommor 😉 hehe!image imageimageimageDetta cafét har legat där så länge jag kan minnas….. Jag har råkat ut för X-antal förseningar och alltid utgåt härifrån i väntan på ny flight! Idag flyter allt på ( peppar peppar…) men jag ville ha min goda lattè med soya mjölk! Den är i världsklass! Sen kan man gå till väggen och välja olika smaker att spetsa sitt kaffe med, OM man vill 😉 imageimage imageBye Bye Amsterdam! ses snart igen! 🙂 vi hörs senare! Missa inte att vinnarna i Tävlingen i samarbete med Refounder presenterades i FÖRRA inlägget! -Grattis igen till dom lyckliga vinnarna <3

Här kommer veckans annons erbjudandena:

image

Detta har jag jobbar hårt på, hoppas att du hittar något du tycker om 🙂

Jag skulle behöver hjälp att sprida detta… DELA detta inlägget på Fb så skulle jag bli mer än glad 🙂 -Tack på förhand! <3

Kramar

/My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *