Aprilväder i maj!?!?!!!!

imagegodmorgon! Vilken morgon, sovmorgon till 08:00! Underbart! Joggingrunda, och frukostmöte! härlig start på dagen Med Evelina i butiken som varit mamma ledig! Som jag saknat henne!!! <3 solen skiner, blommorna blommar, träden grönskar! Allt känns fantastiskt! MEN, på 20 min så förvandlas det till snöstorm!!!!!!!! WTF!?! det klassiska april vädret har slagit till i maj! Med köldkönsliga växter, pelargoner, örter och kryddor som kämpar för livet på trädgårdsavdelningen….image imageSatan i gatan vilken katastrof för våran trädgårdsavdelning! Blommor och växter som blir helt förstörda!!! Den här dagen går inte ihop sig! jag ber till vädergudarna att det spricker upp och blir sol och några grader varmare så växterna hinner rehablitera sig i solen! Kram

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (19)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *