image Blomsterbomb! Jag har köpt in så mycket härliga blommor/växter till butiken. Prydnadsgräs… Tålig, lättskött & perenn!image

Aqleja, en tålig perenn som blommar på vårSommaren! Vecket i rabatten, men fungerar även i samplangetingar 🙂imagesaxifraga, en trevlig stenpartiväxt som finna i flera färger…. image

Ginst, en utav många sorter med härlig grönska…image

Hosta funkia! Perfekt i skuggan, växer snabbt, är lättskött och passar denna trendiga rabatten.image Italienska kryddor/örter. Vinterhärdiga, perfekt att ha vid matlagning. Njut utav dom i krukor/urnor och gräv ner dom i rabatterna och skapa din egen ört/krydd trädgård, som är återkommande varje år…imageimage

Stenprtiväxt…. Funkar även på stenmuren… 

image

Salix “Hakuri Nishiki” på stam. En sälg utav många…image

Passionsblomma, “Passiflora”image Mascara, pärlhyacint. Ha den i kruka, på bordet, på trappen och låt den Blomma över innan du gräver ner den i rabatten och har den som en återkommande vårblomma som blommar tidig vår! image

Älskade Lilleman…. Bästa praktikanten! 🙂 #stoltmammaimageimage Detta var en sneak-peak från vårat sortiment i butiken….  Denna veckan idag och imorgon kommer det in ännu mer… Lastbil direkt ifrån Holland, med Japansk Blodlönn, Magnolia, Lavendel, perenner, prunus, prydnadsgräs, clematis och MYCKET mer 🙂 idag från våran svenska odlare så kommer det Pelargoner, tomatplantor, smultron…. M.m image

 

Nu morgonjogg, innan jobbet sätter igång! Ha en skön dag! Kram

/ My Martens

Posted in: Blomstertips
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *