Hos oss hittar du dina trendiga trädgårdsväxter!

image Blomsterbomb! Jag har köpt in så mycket härliga blommor/växter till butiken. Prydnadsgräs… Tålig, lättskött & perenn!image

Aqleja, en tålig perenn som blommar på vårSommaren! Vecket i rabatten, men fungerar även i samplangetingar 🙂imagesaxifraga, en trevlig stenpartiväxt som finna i flera färger…. image

Ginst, en utav många sorter med härlig grönska…image

Hosta funkia! Perfekt i skuggan, växer snabbt, är lättskött och passar denna trendiga rabatten.image Italienska kryddor/örter. Vinterhärdiga, perfekt att ha vid matlagning. Njut utav dom i krukor/urnor och gräv ner dom i rabatterna och skapa din egen ört/krydd trädgård, som är återkommande varje år…imageimage

Stenprtiväxt…. Funkar även på stenmuren… 

image

Salix ”Hakuri Nishiki” på stam. En sälg utav många…image

Passionsblomma, ”Passiflora”image Mascara, pärlhyacint. Ha den i kruka, på bordet, på trappen och låt den Blomma över innan du gräver ner den i rabatten och har den som en återkommande vårblomma som blommar tidig vår! image

Älskade Lilleman…. Bästa praktikanten! 🙂 #stoltmammaimageimage Detta var en sneak-peak från vårat sortiment i butiken….  Denna veckan idag och imorgon kommer det in ännu mer… Lastbil direkt ifrån Holland, med Japansk Blodlönn, Magnolia, Lavendel, perenner, prunus, prydnadsgräs, clematis och MYCKET mer 🙂 idag från våran svenska odlare så kommer det Pelargoner, tomatplantor, smultron…. M.m image

 

Nu morgonjogg, innan jobbet sätter igång! Ha en skön dag! Kram

/ My Martens

13 Komentarer

  1. Hej där. Där finns så många växer jag vill ha. Vi har en uteplats som är stenlagd. Där ska i år finnas mängder av krukor med blommor. Jag har amputerat båda mina ben på grund av en obotlig sjukdom och därför älskar jag att det är sten för det är mycket enklare att köra på. Jag längtar såå till det blir varmt. Tack för trevliga bilder. Kram

  2. Hej där. Där finns så många växer jag vill ha. Vi har en uteplats som är stenlagd. Där ska i år finnas mängder av krukor med blommor. Jag har amputerat båda mina ben på grund av en obotlig sjukdom och därför älskar jag att det är sten för det är mycket enklare att köra på. Jag längtar såå till det blir varmt. Tack för trevliga bilder. Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...