Tänkte tipsa er om en tävling! Det är sista tävlingsdag imorgon så skynda på!  imageSom ni vet tycker jag om att springa, och förutom Tjejmilen i New York kommer jag såklart även springa Tjejmilen i Stockholm! 3 september är det dags och därför tänkte jag tipsa er om en kanonkul tävling där man kan vinna sin startplats. Hela 10 platser lottas ut och det enda ni behöver göra är att svara på en enkel fråga och motivera varför ni ska vinna! 🙂

En startplats kostar från 365 upp till 415 beroende på om du ska köra Fun Run eller med tidtagning! Så det är en bra vinst med andra ord 🙂 

HÄR kommer ni till tävlingen! Och glöm nu inte att ni bara kan tävla fram till IMORGON 19 april så det är snabba puckar här! Jag har inte som mål att springa på en “bra” tid. Jag har som mål, att ta mig i mål! 😉 Löpningne är någonting jag tagit tag i nu på damasts tiden. Sjukt kul!!! Så om även du är nybörjare inom löpningen så hinner du absolut att träna upp kondition och löpteknik inför tjejmilen! -Kan jag så kam du! 😉imageKram

/My Martens 

Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *