NOLL TAKTKÄNSLA! Let’s dance! hahaha!

DSC_6360Godmorgon underbara du!  Hoppas att solen skiner på dig även hemma i Sverige, annars skickar jag dig massa värme och energi härifrån! <3

Fun with dance pass på ”plankan”!

Bra start på dagen, solen skiner, det är varma vindar… musiken spelar högt från högtalarna och vi är en samlad härlig trupp i olika åldrar! Dans ÄR kul! Jag tycker att det ser så enkelt ut!

Men dra mig baklänges vad svårt det är! Att dansa på en nattklubb efter ett par glas vin är en sak. Men att lära sig en koreografi med danssteg från salsa, bugg, jazz och gud vet vad, är en HELT annan sak! Samtidigt som detta passet startade så startade crossfit passet med Elin brevis. Jag är mer ”hemma” i crossfit gänget och kände mig långt utanför min comfortzone! Jag bestämde mig ändå för att ta tillfället i akt att testa på olika träningsformer när man är på denna typen utav resa, som erbjuder ett så brett utbud utav olika träningsformer… Sagt och gjort, ler’s dance! 

Alltså jag döööör vad roligt! Jag har NOLL taktkänsla! NOLL kropskontrom!

Jösses, alla går åt ett håll, jag går åt motsatt håll! Jag anstränger mig maximalt försöker komma ihåg stegen som underbara Maja (instruktör) pedagogiskt visar… men icke! Jag och ”prinsessan” stod brevis varandra ibland. (vi bytte platser under passet) Vi krockade med varandra, snubblade över varandra och brast ut i asgarv bara våra blickar möttes! hahaha! Jag bjuder på ett gäng härliga, roliga och svettiga bilder…DSC_6366 DSC_6378 DSC_6380 DSC_6351 DSC_6355 DSC_6370 DSC_6406 DSC_6360Oavsett vad så gav detta passet energi, skratt, svett och en rejäl omgång för HELA kroppen! Dans är en underskattad träningsform! 😉 Nu ska vi käka frulle och fylla på med energi! Kram 

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...