Crossfit is the shit! -TACK Elin!

image

Hej! Alltså WOW för Elins crossfit pass! Tungt, svettigt, ansträngande för både kroppen och knoppen! Men så j*vla kul!!!! 

Sjukt kul!!!  Elin är en så liten späd kvinna… MEN med en j*kla styrka, uthållighet och härlig energi! -TACK för idag Elin <3 Vi tragglade teknik och körde på med olika övningar. En del nya även för mig….  image

Fick syn på kameran och försökte mig på ett snartänkt leende…. i ärlighetens namn tog jag i så att det kändes som om jag skulle skita på mig! hehe! Men det gjorde jag INTE!!! image

Pullups. Guuuud vad jag vill klara av att göra det utan hjälp och gummiband! Men till hösten kanske jag kan det 😉 Skam den som ger sig! Elin berättade att det är 1% utav alla svenska kvinnor som klarar av att göra det… Samtidigt som hon sa detta, så växte tävlingshornen ut ur pannan! Sånt sporrar mig till att anstränga mig lite mer…. och bli ÄNNU mer motiverad. Som Gunde Svan brukar säga ” Ingenting är omöjligt” image

 

image

FullSizeRenderSitups, låter enkelt. Men för mig så klarade jag för första gången på FEM ÅR av att göra en situps i förrgår! Jag skrek och tjöt utav lycka! ÄNTLIGEN har mina magmuskler fått intakt sedan bukplastiken… -Mer om det i ett senare inlägg! FullSizeRender FullSizeRender

Som belöning efter ett hårt pass sågade jag gömt en protein shake i skuggan för att den inte skulle bli varm. Chokladsmak, såklart! Det är det närmaste choklad jag tillåter mig att komma just nu 😉 Denna har INGET tillsatt socker som många andra märken har. Du hittar den HÄR Ärt och havre protein, fullvärdigt vegetabiliskt protein.  Som smakar gott! my martens, better you, better you sverige, magnus hedman, portugal, springtime, Min galet snygga outfit kommer ifrån Stronger ( HÄR ) Som trendspanare så har jag setkoll på träningsmodet! Denna är sommarens måste! OM man inte trivs med att träna i sport-BH tåfinns det även en långärmad tröja till som ändå är sval och skön =)

 Nu dags att byta om och duscha och göra sig piff inför middag! Kraaaaam

/ My Martens 

 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...