Corepass på Plankan!

FullSizeRender 3

Hej igen! Vi har bara varit här några dagar, men det känns som en månad! Vi har iallafall tränat som för en månad! hehe! Jag vet att det kommer ut mycket inlägg här nerifrån…. jag nästan slammar dig med alla mina träningspass. Men när det händer så mycket så vill jag ju såklart att du ska få följa med och ta del utav så mycket som möjligt! =)

NU när solen skiner, värmen är behaglig och med utsikt över havet så känns det såklart mycket lättar att träna och ge järnet! MEN nu börjar träningsvärken att mola i HELA kroppen! Speciellt benen! Löpningen går framåt, jag har precis kört en runda på 4,5km UTAN att stanna. DET är stora framsteg för mig. Mitt mål är att med Springtime springa tjejmilen i New York den 11 juni. Målet är inte att prestera en ”bra” tid. Målet är att kunna ta mig hela milen utan att stanna och samtidigt njuta utav New Yorks statspuls! =) Jag tragglar teknik här nere med löpspecialister. Vissa övningar känns super ”töntiga” Men ack så fel jag har! dom där lite lätta/töntiga övningarna är nycklar till att klara av löpningen mycket bättre!

Idag kör jag lite lugnare, och gick på ett Core-pass på plankan nere på stranden. Mycket fokus på att hitta sina INRE magmuskler som hjälper till i alla övningar man kör annars…. Mycket teknik även här….. ingen puls men ett strakt fokus på just magen och bålen. För mig som fortfarande kämpar på med att styrka upp just bålen efter bukplasken. (Läs HÄR ) så var detta corepasset grymt! Stavar jag core-pass rätt???? du fattar hallfall vad jag menar, hoppas jag 😉 

P4050016 P4050027 DSC_5542 DSC_5549 DSC_5551 DSC_5538 DSC_5537 DSC_5547

Träningsoutfit: Löpar kjol HÄR Linne HÄR Skor Salming MILES HÄR Bag HÄR

DSC_5564 P4050005 Nu när det är både högintensiv träning, lång/kort distans och lugna teknik pass varvat om varandra. Då är det extra viktigt med energi och att man även går i sig rätt proteinkälla och inte hamnar på underskott!

jag ser till att dricka MYCKET vatten! Men även BCAA ifrån BETTER YOU. På kvällen tar jag mina magnesium kapslar som ni här inne på bloggen ”tjatade” på mig om. SÅ tacksam för detta! Efter träning Proteinshake med chokladsmak! -Mums!

P4050016Nu ska vi sätta på oss bikini och slappa i solstolen en stund…. -Inte mycket att klia på just nu 😉

Vi hörs senare! Kram

/ My Martens

PS: Våran duktiga fotograf som är med på resan har en fin sida där du kan se hennes bröllops-jobb. Så går du i bröllops planer kan jag varmt rekommendera den. Du hittar den HÄR 

2 Komentarer

  1. Du ser ut att må så bra, det strålar om dig! Träningsresor måste ju vara världens grej. Komma iväg och fokusera mycket på träning, men ändå ha semester samtidigt. Träffa nya människor som delar träningsintresset och även prova på nya träningsformer. Jag hoppas jag någon gång kan åka på en sådan resa. Som det är nu hindrar min panikångest mig att göra några längre resor. Vardagen är ofta en alldeles tillräckligt stor utmaning. Det sägs att man kan bli frisk från sin PÅ. Det är mitt mål, sen kan jag åka på träningsresa!

  2. Du ser ut att må så bra, det strålar om dig! Träningsresor måste ju vara världens grej. Komma iväg och fokusera mycket på träning, men ändå ha semester samtidigt. Träffa nya människor som delar träningsintresset och även prova på nya träningsformer. Jag hoppas jag någon gång kan åka på en sådan resa. Som det är nu hindrar min panikångest mig att göra några längre resor. Vardagen är ofta en alldeles tillräckligt stor utmaning. Det sägs att man kan bli frisk från sin PÅ. Det är mitt mål, sen kan jag åka på träningsresa!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...