Så J*vla stolt! Vi klarade det! Vårt första lopp med Springtime! -Portugal!

IMG_6184Hej från Portugal!

Alltså guuuuud vad roligt vi har haft idag! Förutom att solen har varit framme HELA dagen och att stämaningen varit på topp så har vi precis genomfört vårar första lopp, med Springtime! ”Pricka tiden” Ett lopp nere på beachen, det gick ut på att man innan loppet fick anmäla sig och gissa vilken tid man skulle springa på. 3km i stakande sol på stranden. En uppvärmning som höll på att ta knäcken på oss då träningsvärken från crossfiten igår sitter i benen! hehe! Men med ett gäng glada, peppande ledare som höll dans och tempo under uppvärmningen så laddade vi snabbt om. P4050574 Outfit: Rohninsch #blackclover löpar kjol HÄR (Limited edition) Linne HÄR Skor Salming-MILES HÄR  P4050583

Här ser ni några utav alla härliga ”Springtime-are” Elin längst ut till höger är en grym Crossfit tjej! Som är anledningen till min träningsvärk i benen! -tack Elin 😉 Inför loppet riggades banan upp, poliserna bevakade allting filmades med flygande drönare…. Alltså magisk känsla! P4050584 P4050585 P4050593 P4050594 P4050596 Jag kom i mål. UTAN att stanna! Så j*vla stolt! Inte bara över mig själv, utan även Mikalea. Mikaela var lite tveksam till att vara med, jätte nervös innan startskottet. MEN levererade grymt! Hon stannade inte heller en enda gång! Trots att hon inte löptränar sedan tidigare…. Man klarar så mycket mer än vad man tror! P4050598 P4050599 P4050600 P4050605

Andra nyfunna vänner som också gjorde bra ifrån sig! Sophie som vunnit resan genom bloggen är en super trevlig tjej som också gav järnet! Hon kom i mål innan mig och hejade fram mig sista biten. Det gör verkligen stor skillnad när folk klappar händerna åt varandra, peppar varandra ger varandra en high-five när man möts…. P4050607 P4050611 P4050612 P4050613 P4050614 P4050615 Men kolla in Super-mamman! Alltså hon sprang med barnvagnen och sina sovande barn samma strecka som vi andra. FÖRSTÅR ni hur tungt detta måste varit i sanden!?! -Grymt bra jobbat!!! =) #respekt Påtal om barn, det var två sexåriga killar (skulle fylla 7 i sommar) som också sprang loppet. Dom kom i mål långt för mig båda två…. vilka killar! =) P4050619

Efter loppet träffades vi alla på en ”After-run” med födelsedags sång, och sangria framför havet i solen… Mikaela och jag hoppade Sangria och skulle ge oss hem..

Men blev istället jagade av en galning. En helt sjuk historia som inte ens låter trovärdig här… allt gick bra, men sjukt obehagligt!En sånär situation som BARA händer oss!  Förklarar senare… =) Väl hemma skrattade vi hysteriskt så vi föll ihop i en hög på golvet med en puls på 350! Tårarna sprutade och vi låg där i den där högen tältade över att vara tillbaka på hotellet utan galningen! P4050624

Nu ska vi duscha, fräscha till oss och ge oss iväg på en lite tidigare middag…. Kram

/MY Martens

10 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...