image Godmorgon fina! Hoppas att din helg varit bra. Detta har varit min bästa helg på länge! Fylld med vänner och trevligt sällskap…..  imageSer ni mitt citronvatten? Jag är så duktig i perioder på att få in rutinen att dricka detta varje morgon. Men sen glömmer jag bort det och det rinner ut i sanden. Kommer ni ihåg mitt inlägg ”tio anledlningar att starta dagen med citron vatten” ?? Det ÄR bra, och gör skillnad! 

Jag ska leta fram det och lägga upp det igen 🙂 det är ju inte så gott…. Men heller inte så äckligt… Jag ska köra på med detta tillsvidare. (Eller så länge jag kommer ihåg!) hehe!

I fredags möttes vi upp hos några vänner för ett förglas innan middag på Strandvägen. Alltså detta gänget. Vi har hållt ihop i några är nu…. Det är kärlek det! Riktiga vänner, nu och för alltid. Nu var vi inte hela gänget just denna kvällen, Sophie, Maggan, Filip och några till var inte med… MEN så kul att ses!!! imageimageimageimagevi gick vidare till Strandvägen 1 image image

Kyckling, torsk, bläckfisk, sallad…. En salig blandning! Kycklingen åt jag 😉image image image image

Som sagt, en mycket trevlig kväll! Från Strandvägen till Rich När Rich stängde gick vi vidare till Rose, en snabb vända där innan vi hamnade på Hells. Så liiite längre kväll än planerat 😉 men grymt kul! Nu ska jag ut på PW i stan 🙂 behöver både frisk luft och motion! fortfatande huvudvärk sedan i fredags! hehe! Jag är inte 20 längre…. Inte lika rutinerad heller!

kram /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)
 • GC

  Du förklarade så bra My i föregående inlägg om din reklam. Sätt det så det syns alltid, på något sätt. Många tror att man bloggar för man har någon stund över, typ.
  Jag citerar dig ”Smygreklam? Det står ju klart och tydligt i sammarbete med…. Bloggen är ett jobb, ett yrke och drivs som ett Aktie Bolag. Utan reklam och annonser skulle jag inte kunna driva bloggen. Det ÄR ingenting jag undanhållet? Det vet väl alla som har koll på dom stora bloggarna? Så ingen smygreklam här inte ? ”

 • GC

  Du förklarade så bra My i föregående inlägg om din reklam. Sätt det så det syns alltid, på något sätt. Många tror att man bloggar för man har någon stund över, typ.

  Jag citerar dig ”Smygreklam? Det står ju klart och tydligt i sammarbete med…. Bloggen är ett jobb, ett yrke och drivs som ett Aktie Bolag. Utan reklam och annonser skulle jag inte kunna driva bloggen. Det ÄR ingenting jag undanhållet? Det vet väl alla som har koll på dom stora bloggarna? Så ingen smygreklam här inte 🙂 ”

 • Lia

  Oj så mycket skor i bakgrunden! Ja citron är bra, anledningar har man kunnat läsa i tidningar, på sajter och på många bloggar senaste åren MEN det sliter/fräter på tänderna! Kul att du kommit in i Maggans kompisgäng och att du ser de som nära och kära, härligt, kul med krogkväll ?

 • Lia

  Oj så mycket skor i bakgrunden! Ja citron är bra, anledningar har man kunnat läsa i tidningar, på sajter och på många bloggar senaste åren MEN det sliter/fräter på tänderna! Kul att du kommit in i Maggans kompisgäng och att du ser de som nära och kära, härligt, kul med krogkväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.