Grattis Hannah & Peter till FME nya snygga kollektion!

Hej Fina du! Mys helgen fortsätter… Födelsedagskalas hos en kompis till Lilleman. Jag är så glad att Ludvig redan har fått kompisar! <3 han gillar honom verkligen! Efter mysigt födelsedags firande åkte jag hem, satte på en film till Lilleman och sov 1,5 timme. jag är SÅÅÅÅ trött!

Förlåt att jag tjatar om detta. men det är helt sjukt, jag kan knappt hålla mig vaken. Födelsedags kalset var jätte trevligt, jag känner pojkens föräldrar men träffade en massa nya människor. Efter att fikat ett par timmar, goast med en söt valp och varit social så behövde jag sova. Vad är det för fel på mig? När ska mitt rätta jag komma tillbaka? Energin finns inte!!! Är detta en följd utav influensan???

Jag låg ju ändå med feber i elva dagar. Det är ganska länge. jag är ledsen och frustrerad över att jag inte kan träna! Det är psykiskt påfrestande. Men jag ska inte stressa fram det, jag lyssnar på kroppen, tar det lugnt… Men va f*n tröttheten tar knäcken på mig! Nåja, efter 1.5 timmes vila tvingade jag mig upp.

Hade kroppen fått bestämma så skulle jag kunnat sova ända tills imorgon… 

Men jag och Lillman åkte hem till Hannah, som skulle ha tjej-mingel och visa upp Femme nya vår/sommar Collection.

SÅÅÅÅÅÅ mycket fint! Men man bara måste prova plaggen för att förstå hur sköna och snygga dom är! Som vanligt när Hannah bjuder hem gäster så fanns det gott om go.saker, snittar, tillbehör, bubbel och annat gott <3

IMG_4819

IMG_4818 IMG_4813 IMG_4812 IMG_4800 2

 

Hannah visade upp alla baggen berätta lite om dom. Bla att en återkommande detalj är fickor. Fickor på klänningarna, fickor på koftorna, Hannah själv älskar fickor!

Mjuka sköna, följsamma material, snygga print och bra passformer! 

IMG_4802

Idag kände jag mig verkligen som den ”fula ankungen” Trött, glansig och svullen! usch, usch och usch!

Men dom andra två är stålade desto mer 😉

Maggan är ju för sjutton nyförlöst och strålar som aldrig förr! HUR bär hon sig åt??? Vi har valt att inte låta mig träffa Louie än. (såklart!!) Med tanke på influensan. Men nu har det gått såpass långt efter och doktorn säger att jag inte smittar längre… Så i veckan, när jag kommer tillbaka från Öland så ska jag ÄNTLIGEN träffa lilla underverket! <3 

IMG_4793  IMG_4804 IMG_4798 2

Här ser ni lite närbilder på material och print… Sååå mycket fint!

Men kika in på deras sida HÄR så du kan kika ordentligt! jag shoppade loss ordentligt! Några av mina favvo plagg är shortsen, koftorna och långklänningarna… IMG_4806 IMG_4807 IMG_4808GRATTIS HANNAH & PETER TILL ERAN GRYMT SNYGGA KOLLEKTION!

Nu ska jag faktiskt sova…. Jag VET pensionärsvarning ( kl 20:26) Men jag är trött! SÅ trött, så trött! Trött på att vara trött! trött på att skriva om hur trött jag är! Trött på att vara en gnällkärring! Du fattar vad jag menar va? 

 Sista kvällen med Lilleman innan han ska till sin pappa. Så vi ska nog somna tillsammans till en film, mysigt! 

Imorgon har jag ett möte i stan, innan jag sedan ska bila ner till Öland. Lämna Lilleman. Jobba tisdag i butiken, veckomöten, planering, inköp, bokföring osv… Plus att jag ska hämta ut min nya bil. SOM jag längtat. Nu lämnar jag nämligen min rosa bil på Öland, där den hör hemma. Sen kommer jag att ah min mini uppe i Sthlm/Sigtuna och börja flyga emellan. UNDERBART!

Kram och Gonatt…. / My Martens 

22 Komentarer

 1. Hej My, Klokt mycket klokt att inte träna för tidigt…. Har själv legat i influensan över 3 veckor sedan och är fortfarande hängig o andfådd flåsa bara jag gå en liten promenad… finns ingen energi…. Hoppas vi snart är pigga igen:-) Jag tycker mycket om din blogg! Kram o ha en fin kommande vecka

  • åhhhhh! Visst är det konstigt att man blir andfådd av minsta lilla? Du får också krya på dig! <3
   Men, snaaaaart är vi tillbaka. Tack, vad kul att höra att du gillar min blogg <3 Kramar

 2. Det är bra att du inte tränar för tidigt, håll ut lite till.
  Åh jag såg Hannahs kollektion, vilken grej, så fina kläder och vad glad jag blir för hennes skull, otroligt bra kämpat av de.
  Ha en fin kväll söta du

 3. Hej My, Klokt mycket klokt att inte träna för tidigt…. Har själv legat i influensan över 3 veckor sedan och är fortfarande hängig o andfådd flåsa bara jag gå en liten promenad… finns ingen energi…. Hoppas vi snart är pigga igen:-) Jag tycker mycket om din blogg! Kram o ha en fin kommande vecka

  • åhhhhh! Visst är det konstigt att man blir andfådd av minsta lilla? Du får också krya på dig! <3
   Men, snaaaaart är vi tillbaka. Tack, vad kul att höra att du gillar min blogg <3 Kramar

 4. Det är en ”biverkning” eftet influensa- att man är helt slut efteråt.. Tyvärr! men det går över – kroppen håller på att reparera och vila upp sig för nya krafter igen. kram krya på dig!

 5. Det är bra att du inte tränar för tidigt, håll ut lite till.
  Åh jag såg Hannahs kollektion, vilken grej, så fina kläder och vad glad jag blir för hennes skull, otroligt bra kämpat av de.

  Ha en fin kväll söta du

 6. Jag tror att din trötthet beror på utmattning – Var med om precis samma sak för ett antal år sedan… Sjuk om och om igen… Till slut åkte jag på influensa som sänkte mig totalt! Fattade inte varför jag inte blev bättre, var så trött!!! Gjorde utredning hos läkaren och tog en massa prover om och om igen…Insåg inte själv att det berodde på stress även om omgivningen.påpekade det.. Jag tror det är det som ställer till det för dig!! Så tydligt när man ser ”utifrån” . Mina dagar var långt ifrån så fyllda med stress, press och höga krav som du har.. Dra i bromsen innan det är för sent!!! Massa nya roliga saker hit och dit – full förståelse för att det är kul men välj bort ngt annat isåfall.. Hoppas för din skull att läkaren hittar ngt som är fel och går att fixa för du vekar helt oförstående över att det beror på stress och då är det svårt att få rätsida på problemet!

 7. Det är en ”biverkning” eftet influensa- att man är helt slut efteråt.. Tyvärr! men det går över – kroppen håller på att reparera och vila upp sig för nya krafter igen. kram krya på dig!

 8. Jag tror att din trötthet beror på utmattning – Var med om precis samma sak för ett antal år sedan… Sjuk om och om igen… Till slut åkte jag på influensa som sänkte mig totalt! Fattade inte varför jag inte blev bättre, var så trött!!! Gjorde utredning hos läkaren och tog en massa prover om och om igen…Insåg inte själv att det berodde på stress även om omgivningen.påpekade det.. Jag tror det är det som ställer till det för dig!! Så tydligt när man ser ”utifrån” . Mina dagar var långt ifrån så fyllda med stress, press och höga krav som du har.. Dra i bromsen innan det är för sent!!! Massa nya roliga saker hit och dit – full förståelse för att det är kul men välj bort ngt annat isåfall.. Hoppas för din skull att läkaren hittar ngt som är fel och går att fixa för du vekar helt oförstående över att det beror på stress och då är det svårt att få rätsida på problemet!

 9. Hej My! När skulle du få svaren på alla dina prover? Ibland tar det sån tid med allt… Känns nästan som man skulle vara frisk för
  att orka vara sjuk. Du kanske förstår min ironi.. ? Har varit med min mamma på många läkarbesök när hon hade cancer. Man måste tjata, ligga på och ibland nästan bli arg för att få bra hjälp. Hoppas du tar fram tigern i dig så du får besked om din hälsa. Tack för en fin och ärlig blogg, tror de flesta uppskattar det. Det ÄR ok att gnälla och vara trött, du är ju bara människa! Ta hand om dig och hoppas du snart mår bättre. Kram från Anna

 10. Hej My! När skulle du få svaren på alla dina prover? Ibland tar det sån tid med allt… Känns nästan som man skulle vara frisk för
  att orka vara sjuk. Du kanske förstår min ironi.. 🙂 Har varit med min mamma på många läkarbesök när hon hade cancer. Man måste tjata, ligga på och ibland nästan bli arg för att få bra hjälp. Hoppas du tar fram tigern i dig så du får besked om din hälsa. Tack för en fin och ärlig blogg, tror de flesta uppskattar det. Det ÄR ok att gnälla och vara trött, du är ju bara människa! Ta hand om dig och hoppas du snart mår bättre. Kram från Anna

 11. Hoppas verkligen du blir ”dig själv” snart igen! Det är verkligen jobbigt med långdragna sjukdomar som håller i sig. Jag kommer ihåg när jag var yngre, då kunde jag få virus på virus heja tiden. Jsg levde ganska hårt då, festade mycket och sov dåligt och jag hittar ingen annan förklaring än att kroppen aldrig hann återhämta sig.

 12. Hoppas verkligen du blir ”dig själv” snart igen! Det är verkligen jobbigt med långdragna sjukdomar som håller i sig. Jag kommer ihåg när jag var yngre, då kunde jag få virus på virus heja tiden. Jsg levde ganska hårt då, festade mycket och sov dåligt och jag hittar ingen annan förklaring än att kroppen aldrig hann återhämta sig.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...