image

Hej Fina!

gud vad vad skönt det är att febern ( peppar, peppar… ) verkar hålla sig borta! Men jag är fortfarande matt, trött, orkeslös och svag…. Det svåra nu är att inte överanstränga sig och köra 150% full fart framåt igen! För då blir jag sjuk igen! Jag har varit på promenad i solen… Lugnt och skönt. Just nu ligger jag i soffan, tända ljus, Hälsa & Fitness där man även hittar min ”Trendspaning” 

Men nu skriver jag mest för att jag vill visa er min nya vas. SOM jag längtat!  Pappa tog med sig den upp från Öland också. Inte bara Lilleman alltså 😉imageimage

Dessa godingar kommer ifrån DBKD.  Designern och floristen Karin Dahlberg Gunterberg står bakom dessa.

Snyggt, stilrent, rustikt och elegant på samma gång!

Nu kan man ju vara lite mer fantasifull och sätta i en lite roligare kombination än bara tulpaner, som jag precis gjort…

Men denna vasen är snygg som de är! Vadtycket du? Hiss eller diss?

Finns i butiken, My’s Blommor. Först till kvarn.. Begränsat antal! Kram / My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (17)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.