IMG_0373

 

 

Godkväll min vän!

Sjukstugan fortsätter… jag har sovit bort halva dagen. Skönt! Men nu ska jag inte prata om mig utan om min vän Bobby.

Har du instagram?  Just nu i samband med att Bobby släpper sina nya Superpair kapslar så kör han en tävling.

Det enda du behöver göra är att gå in på hans instgaram @bobbyoduncu  HÄR 

Du tävla om ett helt års förbrukning utav superpair kapslarna OCH en klippning, färgning och styling av Bobby  himself =)

-Låter det kul? -Lycka till!  

Kramar / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • Diana - "La madre"

  Grymt bra recensioner från olika på hans tabletter. Måste nästan testa. 🙂

  Krya på dig fina!

 • Lollo

  Hej ,kul med en tävling nästan på hemmaplan.Ja du är ju en härlig reklampelare med ditt underbara hår o energi.Själv borstar jag min atestar som vuxit ut i en annan nyans o form efter en tuff cytostatikakur för 2 år sedan.Men ja håret har vuxit o en gång sedan dess har jag varit o klippt mej o format till det till en frisyr.Hade långt hår innan bröstcancern så saknaden var stor.Ärligt var jag tuff o fin i det cm korta nya stålgrå håret som kom krulligt o fullt av virvlar.Jag skulle verkligen vilja få chans att bättra på kvaliteten på håret o att bättra på fylligheten av ögonbryn o fransar.Ja håren på benen o fjunen på armarna saknar jag inte.Min grabb sparade ut sitt hår under behandlingen för att jag inte skulle sakna att kamma o borsta..så han har ett långt tjockt hår som är en tjejmagnet har han upptäckt.snart 16 år gammal.Kram o krya på sej.

  • mammamy

   Ahhhh! vilken resa! Jag förstår att det måste ha varit tufft… rent av fördärvligt! Cancer är så skrämmande! Men jag ler när jag läser vad du skriver… vilken resa, vilken kämpe du är! <3 Men guuuud vad omtänksamt utav din son, sååå fint! <3 Tack fina du, och stor kram!

 • Jungfrumamma

  Vad gör tabletterna? :D. Måste in och kika. En klippning och det vore ju inte helt fel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *