Tillbaka på svensk mark igen :)

image

 

hej! Nu är jag på svensk mark och tillbaka i ”verkligheten” med nät igen 😉

WOW! Vilken resa vi haft! Hälsokicken nr 2 har precis gått i-land i Stockholms hamn igen…. Detta är bara en ”sneak-peak”  ifrån vårat senaste dygn! Detta är bilder med kass kvalitet men bättre än inget  innan dom ”riktiga” bilderna laddats ner. Jag ska beskriva denna resa med några ord: 

glädje, svett, gemenskap, motivation, pepp, inspiration, kämparglöd! <3

sååååå bra jobbat utav alla resenärer som verkligen kämpade på alla pass! Självklart grymt jobbat utav alla profiler också! imageimageimageimageimageimage

minsta ”hälsokickaren” är ju bara sååååå söt! <3 sist jag träffade Nathalie så tränade vi ihop, då låg han fortfarande i magen <3

Ludvig var också med på denna resan, vilket var super härligt!

Dessutom en perfekt ursäkt vid eventuell nödsituation ”kvinnor & barn först” hehe!

Varför tänker jag alltid katastrof tankar när jag åker stora båtar??!

Jag dubbelkollar ALLTID alla nödutgångar, närmaste utrymningsväg och livbåt osv. Det är kanske Estonia som skrämmer upp mig. Anyway! Bara jag har rekat allt så är jag lugn… Vi avvek innan Bengzting gIck upp på scen. Efter att alla passen var slut igår, åt vi en mysig middag tillsamman med all… Sen kröp Lidvig och jag ner i sängen strax efter 21:30! -skönt!

kul att se att hälsofresk som Aros ( Pohenix Gladiatorerna) trots aööt älskar dessert bordet! Hehehe!

image

Jag lovar att det kommer upp fler bilder och mer information om vad man upplever på Hälsokicken i ett senare inlägg! Hälsokicken 3 går den 20 augusti, så då får ni chansen att följa med igen 🙂imageimageNu har Ludvig en playdate med Charlie… Ingen bebis hos Maggan än…. <3imagehörs imorgon!

Förresten, varför har ni inte sagt något om dom centrerade texten i mitten tidigare? Kunde ju slutat med det förlängesedan… Jag tyckte bara att dwt var snyggt, men det blor ju ett moment mindre att göra 🙂 stor kram! /My Martens

17 Komentarer

  1. Har du tänkt på att Maggan kanske inte gillar att du sitter och uppdaterar,
    hennes graviditet på din blogg är kanske nåt som hon vill göra själv.

  2. Har du tänkt på att Maggan kanske inte gillar att du sitter och uppdaterar,
    hennes graviditet på din blogg är kanske nåt som hon vill göra själv.

  3. Hej My! Tack för en trevlig blogg.. En fråga,som inte alls har med ditt inlägg att göra.. Bukplastik! Jag går i tankarna på att göra en själv och skulle gärna vilja höra om dina erfarenheter.. Visst gjorde du din på Citadellkliniken? Om du vill så får du gärna maila mig,jag hittade ingen mailadress till dig så.. Mvh/Caroline

  4. Hej My! Tack för en trevlig blogg.. En fråga,som inte alls har med ditt inlägg att göra.. Bukplastik! Jag går i tankarna på att göra en själv och skulle gärna vilja höra om dina erfarenheter.. Visst gjorde du din på Citadellkliniken? Om du vill så får du gärna maila mig,jag hittade ingen mailadress till dig så.. Mvh/Caroline

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...