image

 Godmorgon!

Inatt har jag sovit som en prinsessa… Lilleman och jag somnade tillsammans i min säng. Vi tittade på film och somnade efter ett par minuter. Mysigt. -Finns det något mysigare än att somna till sitt barns andetag? <3

image

Jag jobbade i butiken på Öland igår, planering, personalmöte, lite diskussioner om kommande vårsäsong. Vi firar 10-års jubileum och planerar en helt ny trädgårdSvedling 🙂 vi fick även en leverans av nya krukor. Handgjorda, handmålade FANTASTISKA krukor. Påfyllning utav favoriterna och några nya modeller…

imageimage

 Här har ni ett sött litet olivträd. Jag hade lovat Ludvig att ta hem ett sånt och ha i köket…

Men jag glömde det :-/image

Vi har även fått påfyllning av nya goda tesorter 🙂 Med fina budskaps ord på…image  En annan favorit utav medelhavsväxter är denna söta lilla Calamodni. Ganska besk att tugga på… Men väldigt god att baka på 🙂 image

camelia…. Så vacker! Förr kallade man det för “tant blomma” nu är den tillbaka i trendtoppen! 

image

Nu ska jag in på ett möte i stan….. Ett väldigt spännande sådant 🙂 Lilleman har precis gått in på dagis. Glad och positiv 🙂 det känna sååååå bra i mamma hjärtat att han trivs <3 vi hörs sen!

Stor Kram! /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *