Sovmorgon deluxe!

image

 

Godmorgon! Solen skiner över Stockholm idag, underbart! Jag har haft sovmorgon deluxe! Så skönt! Innan alla andra i lägenheten vaknade så tog jag med mig Tezz ut på en prommis…

Tänk att min lilla Ölands vovve är stads-hund nu 🙂 Det ÄR skillnad! Man träffar så galet många andra hundar när man går in i parkerna.. Det blir som en liten “hunfamilj” man börjar känna igen både hundarna och husse/matte… 

image

Nu frukost, och kaffe! Sen ska jag nog åka hem en sväng till Sigtuna. Det var inte riktigt planerat att jag skulle sova här. ingen bebis ännu…. Men snart så!

Jag ska in till stan ikväll Igen, men behöver hämta datorn, lite kläder och åka till gymmet! 🙂 Önskar dig en skön dag! Kram / My Martens

Veckans erbjudande i butiken! 

image

 

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (6)
 • Lena

  Mår din hund bra nu efter operationen ? eller hon blev kanske inte opererad. Kommer inte ihåg, men hon var väl dålig ett tag. Visst är det härligt med hundar. Man pratar med många som man kanske inte hade pratat med annars 🙂

 • Ulle

  Blev det ingen singel kväll för dig o dina singelkompisar?;)
  Vet du varför orkidéer blir så där ihopskrynklade? Vattnar jag för lite el för mycke? El för dåliga blommor? El på mina fingrar;)? Kram

  • mammamy

   Det var ju på alla hjärtans dag jag menade 😉 men det blev inte det heller … Alla upptagna och jag ska köra 05:00 till Öland måndag morgon 🙂 jätte svårt att säga när jag inte ser din orchidee.. Är den gul och lite mjuk i bladen så brukar det vara ett tecken på för mycket vatten.. Om luftrötterna är grå och inte gröna, brukar det vara ett tecken på för lite.. -lycka till! kram

 • Strega

  Stackars Filip säger du. Stackars Tess säger jag. Så mycket nytt och otryggt för en så gammal hund. Tänk efter om det inte finns en bättre lösning för din gamla kompis. Pappa? Exet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *