Mot Formex och inköpen!

brudbuketter, bröllops inspo, wedding flowers, my martens, mys blommor öland, formex, WEDDING INPO!  

Dessa två fantastiska buketter gör ju att man vill gifta sig BUMS! -hehe!

Vi på My’s Blommor uppdaterar med dom sensate trenderna, varierar det med dom ”klassiska” buketterna och gör allt för att uppfylla kundens önskemål. Det är ju trots allt Once in a life time. (Förhoppningsvis!) Vi ser verkligen fre, emot alla bröllop inför vår/sommar16. Men om du går i bröllops tankar så rekommenderar jag dig att boka en konsultation i tid. Oavsett om det är hos oss eller någon annanstans. Då får man bästa möjligheterna att verkligen få det man vill ha <3  IMG_3016

Veckans erbjudande: 2-stänglade Brudorchideer 69:90:- TOPP KVALITET! Tulpaner 10-pack 39:90:- OCH 30% på all inredning, krukor, lyktor, fat, tavlor, village Candle doftljus.

-Varför?

jo för att januari är en den klassiska ”ont om pengar månaden” man har spenderat mycket inför jul, når och alla högtider, samtidigt som ekånga av alla årliga räkningar trillar in… (liket ologiskt egentligen kan jag tycka! ) Så därför vill vi ge er möjligheten att shoppa lite vardagslyx till en mindre peng. Dessutom så brukar julblommorna börja ge upp nu också 😉  Varför vi kör 30% på all inredning är för att idag möter jag upp butikschefen Vickan och våran fotograf Malin Björkholm på Formex mässan i Stockhom. Det ska bli sååååå kul! Jag är en riktig shoppaholic (vem har inte en sån boende inom sig)

Nu ska vi göra ordentligt med inköp till butiken. Många möten med nya leverantörer är planerade. My’s Blommor firar trots allt TIO år i år! Det är galet! vart tog dom åren vägen?! 

IMG_3005

Här har ni min butikschef  Vickan <3

Några korta rader och cred till henne…

En ung, målmedveten, driven, omtänksam tjej med skinn på näsan! Med ett fantastisk floristiskt sinne och kreativa tankar. En tjej som vuxit enormt i mina ögon sedan hon klev in i butiken första gången. DEN dagen var KAOS! på alla plan! en historia för sig. Vickan har vuxit från ganska osäker tjej, till en självgående kvinna, trygg i sig själv, och utvecklats enormt!

Hon möter alltid kunder och personal med ett leende på läpparna och en positiv härlig energi! En tjej jag har med mig i både med och motvind… Hon är också envis som en åsna! hehe!

Men det är en bra egenskap, för är man kvinna ung, driven och bra på det man gör så behöver man vara det!

Jag kan lova dig att under mina tio år som entreprenör och egen företagare så har jag både trampats på, ifrågasatts, motarbetats och behandlats som spetälska! Så skinn på näsan i kombination med envishet ÄR bra! Dessutom är hon genuint ödmjuk i sig själv…

så idag ska vi tillsammans göra inköpen =) 

IMG_2835

Denna fantastiska bild har våran fotograf och kollega Malin Björkholm tagit! Kika in på hennes sida HÄR Malin ska också vara med och hjälpa till med inköpen. Vi är ett team! Men det är inte bara vi i teamet. Hemma i butiken står Malin och jobbar för fullt…

Malin är dock lite fotoskygg, men snart ska ni få se en bild på henne också 😉 Vi har tryggt överlämnat butiken i hennes händer så hon tar väl hand om er alla som ska upp till butiken under dessa dagar =)

Vi hör sen…

Nu ska jag dricka upp kaffet och lämna Ludvig på dagis. Idag ska han vara heldag på dagis. Spännande! =) Uppdateringar från mässan kommer under dagen!

Stor kram! Önskar dig en skön dag!

 / My Martens

 

 

15 Komentarer

 1. Vilka otroligt vackra tulpaner!! Jag älskar verkligen tulpaner, en av mina favorit blommor. Fick hem två buketter av maken igår. Önskar han kunde handla hos dig, men bor ju i Stockholm! ?

 2. Vilka otroligt vackra tulpaner!! Jag älskar verkligen tulpaner, en av mina favorit blommor. Fick hem två buketter av maken igår. Önskar han kunde handla hos dig, men bor ju i Stockholm! 🙂

 3. Hej! Planerar ett vinterbröllop till nästa år och undrar om det går att få tag på magnolia vid denna tid? Vill ha ”kvist” som brudbukett..

 4. Hej! Planerar ett vinterbröllop till nästa år och undrar om det går att få tag på magnolia vid denna tid? Vill ha ”kvist” som brudbukett..

 5. Vilken otroligt vacker brudbukett!
  Jag var också på Formex ons-Tors, men såg dig tyvärr inte, för då skulle jag gått fram till dig och berättat att du en fantastisk modig o duktig entreprenör & mamma såklart!
  Har själv öppnat butik för 1,5 år sen, men önskar att jag haft lite mer av ditt mod & driv.
  Jag vill så mycket, men blir så trött på mig själv att jag är alldeles för mesig, så det händer liksom inget.
  Hoppas ni hittade mycket fint! Några jag gillar lite extra mycket, som inte är så stora är
  I am interiör & Mitt & Ditt underbara liv. Handlar du av dom?
  Kram & lycka till med allt//Sofie

 6. Vilken otroligt vacker brudbukett!
  Jag var också på Formex ons-Tors, men såg dig tyvärr inte, för då skulle jag gått fram till dig och berättat att du en fantastisk modig o duktig entreprenör & mamma såklart!
  Har själv öppnat butik för 1,5 år sen, men önskar att jag haft lite mer av ditt mod & driv.
  Jag vill så mycket, men blir så trött på mig själv att jag är alldeles för mesig, så det händer liksom inget.
  Hoppas ni hittade mycket fint! Några jag gillar lite extra mycket, som inte är så stora är
  I am interiör & Mitt & Ditt underbara liv. Handlar du av dom?
  Kram & lycka till med allt//Sofie

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...