image

Hej fina du! Tack för alla gratulationer till Ludvig igår 🙂 vi byggde lego, busade, gjorde både tårta OCH Marängsvich (som lusvig bestämmer) vi sjöng och firade i omgångar! En lugn skön och mysig dag! Idag lät jag honom sova ut, han vaknade strax efter 10!

-Vilken sjusovare! Under tiden hade jag hunnit jobba undan, beställt blommor till butiken, jobbat undan mailen och haft ett möte med mik nya PT! Här kommer en Bildbomb ifrån kalaset! imageimageimageimageimage imageimage 

Extra tack till Jessica, Angela, Mikaela, Hannah ( blogg ) Herman, och alla Kidzen som hängde med oss igår 🙂 såååå mysigt! <3image

image

Lilleman har ju inte hunnit börja dagis här uppe än, så ett barnkalas får bli lite senare när han hunnit lära känna dagis kompisarna lite bättre 🙂 vi kommer vara lediga hela veckan ut, jag försöker låta honom “landa” och bo in sig i både staden och vårat nya hem. Mysigt, men jag blir lite rastlös! -haha! Nu ska vi ut en sväng och busa i snön, sen ska jag träna ett pass på nya gymmet!  Kram Sålänge! /My Martens

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *