IMG_0771

Hello!

Med lite skräckblandad förtjusning och en energi brus ifrån maxim,  gick jag in på chokchai muay thai camp. Jag fullkomligt älskar thai-boxning, jag är biten… och kommer fortsätta! Men förra passet på TVÅ timmar var EXTREMT påfrestande, och jag fick verkligen lägga i den den extra växeln man inte trodde fanns.Så 

Jag glömmer lixom bort att jag senaste halvåret bara rehab tränat och stärkt upp bukmuskelaturen efter op. Jag har hållt igång, på alla sätt jag klarat av. Men det är ändå först nu som jag kan ge 100% och jag är lååååångt ifrån min gamla form och får försöka att hitta sätt att utvecklas framåt igen =) 

IMG_0774 FullSizeRender 57 IMG_0772

Efter TVÅ långa timmar igen, så fanns det inte ett klädesplagg som var torrt! Det har varit teknik övningar, samma spark, punsch, om och om igen… varvat med fys och ronder. Jag är minst lika trött i knoppen som i kroppen, det är ju så många nya ord att hålla reda på, nya kombinationer och för att inte tala om deras dåliga engelska som gör att det blir lite missförstånd emellanåt. 

IMG_0773

Any way.. ett sjukt roligt sätt att träna HELA kroppen, blir väldigt rörlig och dessutom öka chanserna om man blir plötsligt överfallen 😉  Det blev inte mycket gjort efter dagens tre pass, middag, en avslutande massage för min stackars kropp som kämpar som aldrig förr och samtidigt chockas över alla nyttigheter jag stoppar i den 😉 Vi hörs imorgon..

IMG_0769

Kram / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *