P1020365

Godmorgon!

Nu sover du gott… klockan är mitt i natten i Sverige!

Jag vaknade med en träningsvärk from hell! Sjukt jobbig att börja om IGEN! Men jag är så galet taggad att få ordning på allt igen efter mitt flytt kaos =) Några timmars för lite sömn, men ändå på topp!

Nu checkar vi ut ifrån Cassia Hotel.

-Tack för dessa fantastiska dagar! 1447756191-9793FullSizeRender 50Jag och Pischa tar vespan nu och åker före dom andra för att förbereda ankomst åt dom andra resenärerna. Vi lämnar denna lyxiga anläggning mot en mer “riktig thailändsk miljö” på Titan Fitness. Sjukt mysigt litet hotel. Med MEGA träningsanläggningen! NU j*klar ska det förbrännas!

image

Min galet snygga resväska kommer ifrån INREDA.COM du hittar den HÄR. Jag har varit min rosa resväska trogen i över 11år. Men nu var den verkligen fallfärdig så jag fick investera i en ny…

image

-Visst är den väl cool? =) Kramar

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)
 • Erika

  Jag fattar verkligen ingenting av denna resa? Skulle det inte vara en träningsresa? Är det bara ni som är där eller kommer de andra sen? När man tittar på dina bilder och vad du skriver känns det mer som tre kompisar som åkt på charter?

  • mammamy

   jasså inte? vad menar du, jag har ju skrivit och berättat att vi FEM åkte ner tre dagar innan träningsresan för att just ha semester? Det är väl inte otydligt på något sätt? Hoppas vi rett ut missförstånden nu 😉 Idag kl 07:30 började officiellt våran träningresa =)

 • Agneta

  Jättekul att följa eran resa! Allt ser härligt ut. Men var försiktig med vespan, var det inte det Peters olycka var med? Ha det gott,kram

 • Andrea

  Underbar väska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *