12248314_10153673839012674_310038544_o

Hej Fina!

Nu är klockan mitt i natten här nere i paradiset. Trots att jag är sjukt trött, så har jag nu bivit övertrött och är inställd på svensk tid, så nu kan jag inte sova. Konstigt det där…

Så jag tänkte att jag skriver några rader här istället… Vi har precis kommit tillbaka efter en mysig båt-tur som Cassia Hotel ordnat för oss. Vi åkte genom djungelliknande kanaler över lagunen till en annan lite mysig resturang. En lugn kväll och en bra start på denna resan =) Här ser ni Kärleksparet Annica & Marcello, allts man kan ju inte annat än att bli glad över att se hur lyckliga tillsammans <3

Kika gärna in på Annicas blogg HÄR för fler uppdateringar härifrån. 

 

IMG_0422

 

IMG_0423

 

IMG_0425

 

FullSizeRender 47

 

Ett gäng glada jetlaggade svenskar som är taggade på att kicka igång träningen imorgon 😉

 

IMG_0436

 

FullSizeRender 49

 

IMG_0441

 

IMG_0434

Det är så galet mysigt och vackert här nere. Vädret, miljön och omgivningen är på topp! Imorgon ska jag och Pischa åka över till Titan Fitness där våran träningsresa drar igång om några dagar… hmm, vi ska ta vespa/moppe dit, enligt gps är det en resväg på ca 1 timme. Hur ska detta gå i den Thailändska trafiken ?! Fortsättning följer…

Gonatt & Kram

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *