IMG_0263

Hej Fina!

Nu är jag redo för gala och prisutdelning.

Såååå KUL!

Det finns inga ord i världen som rättvist, kan beskriva min glädje, tacksamhet och mitt lyckorus över att ha blivit utsedd till årets florist!  

TACK, TACK, TACK!!!

Jag blir lite nervös över att behöva hålla “tack tal” inte riktigt min grej, inget jag är van vid… Jag vinner ALDRIG någonting så det är ingenting jag övat på 😉 Jag har inga som helst problem med att stå på scenen, dela ut ett pris, intervjua människor eller så.. MEN att ta emot själv känns aningen ovant =)

Jag får improviserar helt enkelt. Dom sekunderna på scenen känns i min värld som en evighet, men i andras ögon ett ögonblick.   

Kvällens gala outfit blir Zetterberg från topp till tå =) 

IMG_0264 IMG_0265 IMG_0266

Foto: Herman Caroan

Jag ska möta upp stylisten nu, lite piff i håret och en touch av make så att det håller hela kvällen…  =) Jag känner mig som en prinsessa i denna vackra spets kreation! <3 Jag kunde knappt tro imorse när jag vaknade i Kalmar/öland och började dagen på My’s Blommor att jag skulle kunna “trolla bort” min trötta uppsyn och få fart på mig själv… Men jag tog en powernap på flyget. -hehe!

image

Stor Kram / My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • Nina

  Men wow så vacker du är finis!!! ❤️❤️❤️

 • Michaela Brunbäck

  Den vackra klänning i vit gifte jag mig för två månader sig . Har aldrig känt mig vackrare. De är en otrolig vacker klänning.

 • katja

  Jättefin och härligt när slit lönar sig!
  Grattis igen 🙂

 • Anna-lena

  Tack My för att jag fick vinna en fantastiskt härlig kväll! Jg fick en “date” med min man och vi hade det super! En barnfri fredag med lyx! Trevlig resa och grattis till ditt fina pris!

 • Jenny

  Stort grattis till utmärkelsen!! Det är du så värd! Jag ser upp till människor med sådan drivkraft som du har!
  Nu till min fråga: Är du florist “egentligen”? Jag vet att du startat upp ditt företag utan utbildning? Har du utbildat dig efteråt? Eller har du “lärt dig under alla år” och av erfarenheter, kollegor mm? Det är absolut ingen kritik. Jag är själv frisör utan gesällbrev och får mina påhopp emellan åt. Jag har varit anställd, hyrt stol och har sedan snart två år en egen salong. Jag har påbörjat en utbildning men aldrig gjort gesällen. Jag vet att andra frisör inte tycker att jag förtjänar framgång med min salong, hur kan så många vilja gå till mig när de vet att jag inte har gjort det stora provet mm. Att göra ett bra jobb, att man har driv och vilja räcker inte har jag märkt under alla år som frisör. Man kan alltid “hoppa på” bara för att man inte gjort provet, istället för att glädjas med andra och samarbeta. Jag vet egentligen inte vad jag vill få ut av detta mer är att man kan lyckas ändå om man har vilja, driv och gör ett bra jobb. Det passar ju inte alla att tex läsa. Därför blev jag nyfiken. Kram på dig! 🙂

 • Isabel

  Hej hej det är så att jag undrar vad du använder för att din hundra må så bra
  Inte bara för hur det ser ut har jag också smärta grovt så att det gör inte jag gråter vardagligen pågrund av det mvh isabel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *