image

 

 

Godmorgon från ett kyligt Öland!

Brudkonsultationerna är i full gång inför vår/sommar16!

Det är såååå roligt att jobba med bröllop! MEN vi är snart fullbokade på @mysblommorofficial så om du går i giftas tankar, BOKA i tid! Nu ska jag öppna butiken och jobba här hela dagen, innan jag tar med mig Kalmar-frun och kör nösta flyttlass till Sigtuna! Jag har två dagar på mig att få Lillemans rum klart innan han kommer till mig på onsdag. Satan i gatan vad jag saknar min Lilleman! Helt otroligt vad jobbigt det är!! <3 

Vi stannar då här nere till helgen och åker sedan upp hela familjen för första gången, jag, lilleman och Tezz 🙂 Kram sålänge!

/My Martens PS:bilder från lägenheten kommer 😉

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *