rapunzel, hår extensions, hårförlängning, bästa metoden för hårförlängning, my martens,

Hej fina!

 Det är kyligt i Sigtuna idag… Jag vaknade oförskämt tidigt och har suttit och jobbat sedan dess. Tända ljus, och ett försök till mys-stämning bland flytt kartongerna 😉 Jag känner mg inte riktigt “hemma” än. Det kommer att kännas “på riktigt” när Lilleman och vovven kommit upp. Lilleman är iväg med sin pappa nu, han kommer till mig först NÄSTA vecka. Nu börjar det bli riktigt jobbigt att han är borta så länge… Jag grät en skvätt i ren frustration när jag HELT hade missat att han inte skulle komma hem denna veckan.

-Va, skrev jag till hans pappa, en hel?! -suck! Ett missförstånd från min sida! Så nu lägger jag fullt fokus på att göra hans rum så färdigt som det går och fokusera på flytt och jobb!

Igår gjorde jag Steg två av två hos Rapunzel

Dessa tjejerna är helt fantastiska!!! <3

IMG_9566

IMG_9559

Från blond till brunett =) -Vad tycker du?FullSizeRender 10

Efter frissan och nyfixade naglar så fick jag ett sms av preggo-Maggan som hade cravings på köttbullar. Inga barn, ingen man och själv hemma. DET passade mig utmärkt. Så jag tog min lilla rosa pärla som just nu agerar flytt bil här uppe i sthlm och körde mot Melanders. Deras köttbullar är outstanding!

Melanders, dala gatan stockholm, melanders köttbullar, magdalena graaf cravings, magdalena graaf gravid,

IMG_9568

wpid-wp-1445894339918

Efter en mys middag med Maggan så sparkade jag mig själv i baken och körde ut till Sigtuna. Det hade varit så  lätt att sova kvar med Maggan i stan, men jag MÅSTE lära mig att bo in mig i min nya fina lägenhet. Men jag saknar inte bara min älskade Lilleman, jag saknar min säng också! hahaha! Om några veckor får den flytta med upp! Stor kram! < 3

/ My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (19)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *