Tips på TÅLIGA växter som trivs tillsammans! Kampen mot cancer fortsätter <3

180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-164604

Hej fina du!

Jag låter som en gnäll kärring just nu! Men jag är så FRUKTANSVÄRT trött! -tips något? ört te, uppiggande smoothie? vad som helst, tack!

Jag har ett projekt som påbörjas sent ikväll, förklarar mer om detta fram mot helgen. En dröm som blir sann, men ett hästjobb innan det är klart! Därav min trötthet såklart 😉

Min outfit ovan kommer från MIKKAS du hittar den HÄR

180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-164241

Just nu avlöser leveranserna varandra på My’s Blommor, växter, inredning, choklad, te, snitt blommor och alla Rosa bandet produkter =)

Då det är Rosa blogg veckan så fortsätter jag att lyfta fram rosa produkter 

FullSizeRender 29

Hej och välkommen super söta ”jul-stjärnan” Prinzettia 

FullSizeRender 28

Vår eld, höst glöd, julbloss… Kärt barn har många namn 😉

Latinska namnet är Kalanchoè, även denna är i rosabandets anda i kampen mot cancer. Jag la ut en uppskattad bild på min privata instagram för ett par dagar sedan.

För snabbare uppdateringar så kan du även följa mig på instagram @mymartens genom att klicka HÄR 

Här ska du få tips om TÅLIGA växter som trivs ihop och klarar kyla, och frost 

FullSizeRender 25

FullSizeRender 24

Calluna ljung, murgröna (utomhus murgrönan ’Hedera Hibernica’ ) silvertrassel ’callocefalus’ hebe, skimmia, prydnadskål ’brassica’ , plus i den högra krukan så sitter det en liten ’mullenbeckia’ plättar i luften. Den dock klarar INTE minusgrader och frostknäppar som dom andra gör =)

Dessa växter trivs tillsammans, och ska underhålls vattnas 1-2 gånger i veckan beroende på sol och dagstemperatur.

Om man planterar ner detta i en större kruka (VILKET JAG REKOMMENDERAR)  och då sätter till mer jord och leca kulor i botten så håller det sig fuktigare längre och blir mer ”underhålls fritt” än om  man behåller plastkrukorna på och bara stoppar i dom i en ytterkruka!

FullSizeRender 27

Man behöver inte vara en expert eller ha gröna fingrar för att klara av att hålla liv i lite snygga höst-planteringar 😉  Nu måste jag jobba vidare, med upp-packningen utav varor, men sist men inte minst en bild på min älskade vän och vovve.

Tezz har varit min vän och följeslagare i måååånga år. Hon går lös i butiken och charmar både leverantörer och kunder =)

IMG_9147

Tezz vill också vara med i kampen mot cancer, här med lilla ”Nöff” som en en utav Rosa bandet produkterna.

FullSizeRender 32

Från en outfit till en annan, på jobbet är det lång-kalltingar, tre-dubbla tröjor, mössa OCH väst som gäller =)

FullSizeRender 33 FullSizeRender 34

Vi hör sen!

Kramar My Martens

 

4 Komentarer

  1. Är i perioder trött och åker på förkylningar pga av mitt arbete på en förskola. Jag tar då Mivitotal, en matsked morgon och kväll. Smakar inte gott men jag blir så pigg och den är verkligen effektiv. Finns att köpa i hälsokostbutiken eller på Apoteket. Hoppas du blir lite piggare snart. Kram

  2. Jag har haft väldigt mycket omkring mig de sista veckorna, i samband med flytt och nytt jobb. Blev då tipsad om att inta extra magnesium. Finns som tuggtabletter på apoteket, 79kr. Efter några dagar så känner jag mig piggare, lugnare och har mindre ont i kroppen. Väl värt att prova.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...