_MG_0316 kopia

 

Min kärlek, min stolthet, min son!

Att bli mamma kan vara skrämmande, spännande och nervöst på samma gång… Jag minns hur tankarna gick under graviditeten. Men från alla första stund, mitt i förlossningskaoset så var det det mest naturliga som fanns.

-Kärlek vid första ögonkastet! 

 

_MG_0323 kopia

 Jag minns inte hur det livet var innan jag blev  mamma.  jag förstår NU vad order Kärlek verkligen betyder. Villkorslös, äkta kärlek! 

_MG_0326 kopia

 

Ludvig ger mig styrkan när det är tungt, Ludvig ger mig drivet när det behövs, ludvig ger mig hopp när det är mörkt, Ludvig fyller mig med energi på alla plan. Bara genom att finnas till. Jag kan inte med ord beskriva min Kärlek till min älskade Lilleman.

-Älskar dig mer än allt i hela universum!

Det är ingenting som har hänt, det är bara det att jag verkligen kände för att kärleksförklara mig just idag.

Trots att min älskade Lilleman vaknat TVÅ gånger och bett mig hämta vatten, kommit in och sovit i min säng, snarkat mig i örat, sparkat mig i magen, dragit åt sig mitt täcke OCH min kudde, flera gånger! Älskar dig för den du är, nu och för alltid <3

/Din mamma

Foto: Linda Himsel

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *