Boka med dig på våran träningsresa till Thailand!

dome fitness, my martens, träningsresa, träningsresa med my martens,

Foto: Linda Himsel Träningskläder Dome Fitness

Hej Fina!

Idag har jag inte gjort många knop….sovit, sovit och sovit! Febern ger INTE med sig! -suck!

Jag är väl inte ensam om att känna att man inte har ”tid” att vara sjuk. Men jag HAR inte tid att vara sjuk! Jag saknar träningen enormt! har inte kunnat träna på drygt en vecka! Fördelar och nackdelar med allt…. att vara företagare är påfrestande många gånger, men man kan i dessa situationer jobba ganska bra hemifrån iallfall!

Just nu ligger jag och drömmer mig bort till Thailand. Det är drygt en månad kvar sen drar Wörkout, jag och Pischa till Thailand på Träningsresa! 

wörkout sweden, träningsresa thailand, FullSizeRender-41

SOM jag längtar!!!!

Platserna bokas på hela tiden… men än så länge finns det platser kvar =)

Läs mer om resa eller boka med dig HÄR

-Vad väntar du på? Häng med! 😉

idag är jag varken träningsklädd, solbränd eller hurtig! Ser ut som en vandrande kondom och blekare än blekast! Hahaha! Ja, ja…. Vissa dagar är bättre än andra 😉

 image

Nu ska jag hämta hem Lilleman, köpa färdigmat till honom, hyra en film och äta glass i soffan! -Det får man göra när man är sjuk 😉 

Kramis! 

18 Komentarer

 1. Krya på dig, hoppas du mår bättre imorgon. Här hemma har vi också sjukstuga, och det känns inte alls som det är läge för det nu! ? Kram

 2. Låter fint – hade gärna hakat men är just nu för osäker ikring arrangemanget. Framtidsresor med flera kursar nu och ni berättar inte fullt ut vilket bolag man ska betala in till…
  Vet att du är seriös My och att du vill allt det bästa men om siffrorna inte håller i slutändan så håller dom inte. Både ditt eget och fröken P:s bolag går ju inte strålande men kan ni utfästa någon form av garanti så hoppar jag gärna på.
  För övrigt är jag helt förundrad över din styrka och ditt engagemang i detta bloggande och den konstiga strid du måste föra med Vanita Tofsby.
  Allt gott till dig

  • Hej! Jag kan inte vara tydligare än jag varit tidigare ? du behöver absolut inte följa med, budskapet har gått fram (igen) vi andra kommer att få en toppen resa och njuta maximalt av både träning och sol ? tack snälla du för övrig omtanke och fina ord! Kram

 3. Krya på dig, hoppas du mår bättre imorgon. Här hemma har vi också sjukstuga, och det känns inte alls som det är läge för det nu! 🙁 Kram

 4. Låter fint – hade gärna hakat men är just nu för osäker ikring arrangemanget. Framtidsresor med flera kursar nu och ni berättar inte fullt ut vilket bolag man ska betala in till…

  Vet att du är seriös My och att du vill allt det bästa men om siffrorna inte håller i slutändan så håller dom inte. Både ditt eget och fröken P:s bolag går ju inte strålande men kan ni utfästa någon form av garanti så hoppar jag gärna på.

  För övrigt är jag helt förundrad över din styrka och ditt engagemang i detta bloggande och den konstiga strid du måste föra med Vanita Tofsby.

  Allt gott till dig

  • Hej! Jag kan inte vara tydligare än jag varit tidigare 🙂 du behöver absolut inte följa med, budskapet har gått fram (igen) vi andra kommer att få en toppen resa och njuta maximalt av både träning och sol 🙂 tack snälla du för övrig omtanke och fina ord! Kram

 5. Hej!
  Såg i förra inlägget om städning. Vad fint du verkar ha det:). Hade varit Kul om du ville visa fler bilder på din lägenhet? Kram

 6. Hej!
  Såg i förra inlägget om städning. Vad fint du verkar ha det:). Hade varit Kul om du ville visa fler bilder på din lägenhet? Kram

 7. Vad jag väntar på? Hade inte tvekat eller behövt vänta med att boka den resan om det fanns pengar till den. Därav väntan, men jag önskar er andra en fin resa ?

 8. Vad jag väntar på? Hade inte tvekat eller behövt vänta med att boka den resan om det fanns pengar till den. Därav väntan, men jag önskar er andra en fin resa 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...