sushi trucken stockholm, sushi trucken öppettider, frontrow, stockholm, lunch tips stockholm,

Hej! Igår bara försvann tiden… När man är förkyld och febrig så blir iallfall jag lite “långsam” i huvudet och känner mig extremt effektiv. Men vips så var dagen borta! Möten, möten och flera möten… Mötte upp Maggan för en snabb lunch hos bästa Sushitrucken

wpid-wp-1443794013899

Många har frågat om min jacka som synts på bilderna senaste dagarna…

-jag älskar den! den ärr av märket FRONTROW. 

Sol, mat och kvalitetstid med Maggan, bästa medicinen!

wpid-wp-1443793444959

Nu ska jag strax bli upphämtad av Dome Fitness gänget… Mot Västerås och sm i Fitness galan =) ska bara äta upp morgon gröten! Missa INTE TV 4 spring programmet ikväll där Maggan & Hannah ska slutföra sista uppdraget 🙂 20:00! 

image

-Vi hörs sen! Kramar / MY Martens

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *