INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Sushitrucken, kvalitetstid, SM galan Västerås, -Dome Fitness!sushi

sushi trucken stockholm, sushi trucken öppettider, frontrow, stockholm, lunch tips stockholm,

Hej! Igår bara försvann tiden… När man är förkyld och febrig så blir iallfall jag lite ”långsam” i huvudet och känner mig extremt effektiv. Men vips så var dagen borta! Möten, möten och flera möten… Mötte upp Maggan för en snabb lunch hos bästa Sushitrucken

wpid-wp-1443794013899

Många har frågat om min jacka som synts på bilderna senaste dagarna…

-jag älskar den! den ärr av märket FRONTROW. 

Sol, mat och kvalitetstid med Maggan, bästa medicinen!

wpid-wp-1443793444959

Nu ska jag strax bli upphämtad av Dome Fitness gänget… Mot Västerås och sm i Fitness galan =) ska bara äta upp morgon gröten! Missa INTE TV 4 spring programmet ikväll där Maggan & Hannah ska slutföra sista uppdraget 🙂 20:00! 

image

-Vi hörs sen! Kramar / MY Martens

image

6 Komentarer

  1. Har du dagar då du bara ligger på soffan och tar det lugnt? Blir nästan lite lätt stressad av att bara läsa om ditt liv. Men sedan så vet jag ju att en del tankar ny energi genom att göra mycket grejer. För mig så är räddningen efter en tuff vecka, en helg med så lite inplanerat som möjligt. Krya på dig och ha en bra dag på mässan.

  2. Har du dagar då du bara ligger på soffan och tar det lugnt? Blir nästan lite lätt stressad av att bara läsa om ditt liv. Men sedan så vet jag ju att en del tankar ny energi genom att göra mycket grejer. För mig så är räddningen efter en tuff vecka, en helg med så lite inplanerat som möjligt. Krya på dig och ha en bra dag på mässan.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tio + 4 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My