Roadtripp! -Mot Ystad!

Hej! Vad Vore livet utan kaffe?! jag satt precis och försökte att räkna efter hur många koppar jag druckit idag… Jag tror att det är 7! Jag vet att det är att överkonsumera, så det behöver ni inte upplysa mig om 😉

Jag var så trött imorse att jag knappt kom ut sängen! En intensiv förmiddag, möten, stress och en plåtning!

Lite ”behinde the scenes” bilder från mobilern:

image

image

image

Denna outfit är ifrån MIKKAS.COM. Jeansen är på erbjudande för 499:- ord pris 799:-

Fotograf under dagens plåtning var Herman Caroan.

Jag trivs verkligen med att jobba med honom, han är GRYM! Dom ”riktiga” bilderna kommer senare!

image

En snabb lunch På Melanders med Mikaela Löfgren och Maggan innan vi som ”Thelma & Louise” ska bila i 7 timmar till Ystad! många mil på vägarna blir  det…

Det här med min hangup på köttbullar håller i dig! -hehe!

image

Men med tanke på vilken helg som väntar på Ystad Saltsjöbad, spa, middagar, ansiktsbehandlingar, träning och kvalitetstid med underbara vänner och ett firande utav Maggan (som inte vill bli firad, utan bara umgås”) hehe! Oavsett vad så ser jag grymt mycket fram emot detta! Jag behöver få några dagar ”off” efter en låååååång jobb period! just nu kör Mikaela och jag kan blogga, jobba mig igenom mailen för att sedan lägga undan mobilen och vara social igen 😉 

image

Mikaela har aldrig tidigare varit i Skåne (?!) hon kommer älska Ystad!!! Det roligaste är att hon precis sa såhär,

citat a la mikaela: ”men My, kan vi inte stanna och sola i Göteborg?”

-Hahahaha! Jag döööööör av skratt!!!! Bara för att vara tydlig så kör vi ifrån Stockholm!

Jag vet inte vad som var roligast, att prioritera att stanna och sola när vi vill komma fram så fort som möjligt, eller att vi skulle stanna i Göteborg!?!

Ja, tråkigt har vi aldrig i varandra sällskap iallfall! Kram /My Martens