image

 hej Fina! Guuuuuud vad trött jag är! jag somnade när jag nattade Lilleman! Men det är en underbar känsla att få hem honom igen <3 Igår åkte vi hem ifrån Camilla, vi spenderade eftermiddagen på båten. Sååååå mysigt! 

image

 

image

 Det var bara jag, Maggan Filip, Tony & Pyret som åkte med. Dom stora killarna hade Maggan skjutsat tidigare på fotbolls matcher 🙂

 Solen sken och jag njöt utav omgivningen… Mälaren och skärgården är verkligen Magiskt vacker! 

image

En tanke som slog mig när vi passerade grönan är att Ludvig aldrig varit på just Gröna Lund. Vi brukar åka till Liseberg. -det måste vi ändra på 🙂

image

 

Vi passerade slussen och jag försökte att lära mig att göra en knop! Haha! Jag vet knappt skillnaden på babord och styrbord, tamp eller fender! Men är alldeles för rastlös för att bara titta på och gjorde en insats för att hjälpa till… Skillnaden mellan att hjälpa och stjälpa kan vara hårfin, men det är ju tanken som räknas… -visst?! 😉

image

 

image

När vi kom fram till Galärbryggan så var vi hungriga och gick raka vögen och beställde pizza! Jag har varit väldigt restriktiv med kosten länge nu…. Denna pizzan smakade bättre än någonsin! 

image

Minsta killen fick största biffen, Charlie är ju bara för go! 

image

Nu när jag syndat med pizza, glass (ben& jerrys) och andra go-saker så är sötsuget igpng igen! Så j*vla jobbigt! Det är det värsta för mig, jag kan inte synda en dag eller två utan att bli konstant socker sugen! -suck! så nu är det noll tolerans igen! Annars är jag snart tillbaka i hetsätare träsket igen! Idag började jag med en PW och lite utomhus träning i Vasaparken. Imorgon kör jag på stenhårt igen, träning, kost och MYCKET jobb! 🙂 kram och gonatt! <3 /My Martens

Ps: kika in på Maggans blogg för fler bilder ifrån gårdagens underbara dag på sjön… 🙂

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *