imageHej! Vilken lyckad dag det blev igår!  Vickan kom upp ifrån Öland i fredags kväll. för att vara med och hjälpa till att göra inköp! Det kommer sååååå mycket roliga snygga grejer till butiken! våra storsäljare favoriter är påfyllda.. Efter ett längre inköpsstopp pga våran lagerflytt så har vi nu har sattsat på ett brett nytt sortiment. Rustik inredning blandat med moderna klassiska krukor, ljuslyktor, och annat smått och gott 🙂

image

Innan vi åkte ut till Älvsjö och Formex så startade vi morgonen med en promenad ner till ett hotell runt hörnet där vi frossade i en frukost buffè..

image

Maggan och Vickan 🙂 Efter mässan så kramade jag Vickan hej då och hoppade på båren för att åka ut till tjej gänget för en mysig tjejkväll…

image

image

image

image

image

image

image

En lugn skön kväll med tjejsnack, pizza och mys hela kvällen… Jag la mig i soffan för att jag tänkte “blunda en stund” jo…. Jag vaknade med kläderna på mes ett täcke som någon stoppat om mig med, imorse! -haha! Jag var lite trött efter Formex, visningen, inköpen och Hälsokicken! 🙂 Nu sitter jag nere vid bryggan och njuter utav lugnet….

image

image

pyret hållet nig sällskap…. plötsligt duger man, då matte kört iväg med Tristan på en fotbollsmatch 😉 Normalt sett så ignorerar hon mig mer eller mindre hela tiden. -hehe!

imagevi hörs sen! Kramar / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *