Strandhäng i Ystad!

image

hej fina!

Allt bra med dig? Har du semester? Är du tillbaka på jobbet?

Jag har äntligen lite sommar och semester feeling! Barnen busar, badar, skrattar och leker! Jag har varit i vattnet och gjort ett klassiskt “kärringdopp” fyra gånger innan lunch 😉 Imorse vaknade jag lååååångt innan alla andra, jag smög ut ur huset körde ett träningspass och satte mig på innergården i solen med en kaffe. Jag mår så mycket bättre av att ha tränat på morgonen, jag slipper det där dåliga samvetet och den där ångesten som lätt kryper sig på Annars…

image

 

image

Smilla är också med oss idag 🙂 

image

image

 

Vilken underbar dag! Nu ska vi strax upp till fritidsbaren som har VÄRLDENS godaste köttbullar! 

imagekram så länge! /My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)
  • Christina

    Hej! Ser riktigt härligt ut! Vi var vid Mälarhusen i dag annars brukar vi också hänga i Ystad:-) Börjar jobba på tisdag så suger musten av de sista dagarna och njuter för fullt. Ha det så GOTT och fortsätt njut av solen!!! Kram Christina

  • EmmaL

    Vart har du söpt din strandtunika? Den rosa sicksackade du har på bilderna på Magdalena Graafs blogg? Så snygg!!! x

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *