image

 

hej! Vilken dag! PW och utomges träning vid 06:00. Följt utav sex anställningIntervjuer, då vi rekryterar en tjänst på My’s Blommor. Inköp, planering och VATTNING i butiKen… Innan jag nu packat in mig och Lilleman i bilen för att kör till Ystad och Maggan! Det ska bli såååååå mysigt! Jag har inte haft någon semester i år, utan tagit någon dag då och då… Så nu håller jag tummar och tår för fint väder så Lilleman och Charlie kan leka på stranden och man kan få liiiiite semester feeling iallfall 😉 hörs sen, nu ska jag sätta båda händerna på ratten 😉

OBS hjälp mig att sprida förra inlägget tack! (florist sökes)

Kram /My Martens

image

image

Ps: passa på att fynda bland teädgårdsväxtErna i butiken. Det är säsongsatte och större delen utav sortimentet är nedsatt med 50-70% då vi inte övervintrar våra växter som tex vissa plantskolor gör. Istället säljer vi ut allt och ger dig möjligheten att fynda 🙂

image

image

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *