image

 Hej! Igårkväll körde jag ut till Mikaela Löfgren och tittade på hennes nya hus.. -såååå fint! Lite tjejsnack och myskväll innan jag lämnade Sigtuna för stan igen 🙂

imageJust nu sitter jag hos Rapunzel på regeringsgatan 67 i Stockholm och blir omhändertagen… Egentid, datorn i knät, en kaffe i handen 🙂

image

image

funderar på att gå från blond till mörk? Vad tror du?

bilder får du sen 😉

Kram fina du! Hoppas solen skiner på dig idag <3 /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)
 • Lotte

  Åååå ser fram emot bilder!! Tror du passar i all hårfärg 😀
  http://lotte4.blogspot.se

 • Christina

  Jag tror också att du hade passat bra i mörkt hår. Allt klär en ju en skönhet:-)
  Kul att testa och tillsammans med en proffsig frisör tror jag det blir riktigt riktigt bra! Lycka till!!!

 • lena

  Testa jag har varit ljus i alla år men är nu mörk har varit svårt att anpassa sig men nu är jag tillfreds med färgen:) Läste om dig och Nicklas jättegrattis om det är sant 😉 ..såg en bild på insta på dig , hans bror och en till (Nicklas fest) men den försvann inom en timme så det fick mig att börja fundera hemligt hemligt , men när du pratade om mamma Christinas ansiktsgrej då slog det mig aha kärlek på g men hade fel på bror hehe

 • Lina

  Åh vad fint det skulle vara med mörkt hår, du passar i denna också såklart!! Allt klär en skönhet som föregående skrev. Och du har fantastiskt hår och hela du är så fin och klok! Modig. en riktig förebid fina du kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *