ÄNTLIGEN framme i Stockholm! :)

imageHej fina! ÄNTLIGEN framme i Stockholm! Bestämde mig för att i te flyga utan ta bilen istället. 35 min / 6timmar?! det är såååå mycket effektivare OCH billigare att föyga! hmm… Låååång tid på vägen idag… Traktorer, husvagnar och turister 🙂 Lagom när jag rullade in i stan så fastnade jag givetvis i rusningstrafiken, men NU är jag här! 🙂 Humöret är på topp och solen skiner!

Ha en skön kväll! kramar /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)
  • Marie

    Hej My, tack för en härlig, fin och underbart blogg. Du inspirerar mig. Jag har följt dig sedan Ensam Mamma o jag gillar din stil 🙂 Nu till något mer tråkigt – imorgon släpps en skvallertidning med rubrik om dig på framsidan/löpet. Nu avslöjar tidningen vilken man du träffar. Jag ville bara förbereda dig på detta, jag menar absolut inget illa. Bara för din info liksom. Btw är han snygg – så ditt val hejar jag på 🙂 Keep up your good work och Kram på dig <3

  • Karin B

    Så smidigt med flyg! Kanonfin bild på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *