IMG_1177Hej vännen! Jag vet inte vad det är med mig, men jag är HELT slut! Ibland känns det som man bara står på samma plats och stampar. Man kämpar och kämpar men kommer ingenstans…

-Idag är en sådan dag!

Leveranser till My’s Blommor har avlöst varandra. Det är stressigt men alltid lika kul. Denna ljuvliga lyckta ifrån Majas Cottage kom precis hem. NI vet väl att att Majas Cottage skänker generöst med pengar till Barncancerfonden varje månad….. -Bästa!

Så ju mer vi säljer, ju mer skänker dom… -Tillsammans gör vi skillnad! 

IMG_1175

 

IMG_1174

Vädret har varit fantastiskt, blå himmel och sol hela dagen. Men på Öland blåser det ALLTID, även idag…. kanske är det kombinationen med att jag jobbat utomhus nästan hela dagen och blåsten som har passerat genom öronen på mig som gjort att jag känner mig helt färdig. Storstädning och förberedelser inför säsongs öppningen utav trägårds avdelnings. Jag får fortfarande inte lyfta så tungt men, men har varit effektiv ändå….

-Men jösses, det som göms i snö… kommer fram i tö! 

IMG_1166

 

Visst är det glammigt, jobbet som egenföretagare och Florist? 😉 -hehe!

IMG_1164

Tanken var att Jag skulle lagat mat till Lilleman när jag kom hem, stekt upp nötfärsbiffar och kyckling till mig själv och göra matlådor till kommande dagar. Jag tänkte även tagit min 40min promenad. Jag orkade INGENTING!?! Jag köpte Mc Donald’s till Lilleman och åt själv en kvarg….. Nu är klockan strax efter kl 21:00 och jag tänker gå och lägga mig BUMS! Imorgon ska jag vakna upp pigg igen. =) Innan jag somnar så måste jag bara visa er mina före/efter bilder på veckans besök hos Fransförlängningkalmar.se

FullSizeRender 8

 

För mig som inte sminkar mig varje dag så ger det ett perfekt “lyft” för ögonen och en pigg blick även dagar som idag då jag känner mig trött…

Jag passade även på att spraytan mig när jag var där.

Jag fattar knappt att jag för bara ett år sedan var en solarie-nörd som solade 3-4gg/veckan+! Det är ju livsfarligt! Nu sprayar jag mig en gg/veckan istället. snyggt, snabbt och inte cancerframkallande !

Du kan boka din tid HÄR =) 

Vi hörs snart min vän! Gonatt… Kramar My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (6)
 • Camilla

  Hej. Två frågor. Vad är det för fina grön lila växter du publicerat på en bild? Vad är din målvakt? Hoppas du får sova gott och vakna utvilad! Kram

 • Emmeline

  Jag som satt för några veckor sedan och letade efter inlägg om fransförlängning på bloggen, perfekt att det kom ett! (Hittade ett där du var på G att prova det för första gången, men hittade sen inget uppföljningsinlägg.)
  Verkligen jättefint och skillnaden som blir är fantastisk. Som du säger, pigga ögon utan make up.
  Jag ska göra min första fransförlängning på tisdag och jag är nästan löjligt “prillig” inför det. 🙂

  • mammamy

   Vad spännande! -Lycka till =) jag hatrv ruschian volume på mina =) Alltså inte singeln fransar, det är såklart individuellt vad man tycker om och vad som håller bäst!v Hör gärna av dig och berätta vad du tyckte… ha en fin dag! Kram

 • Anna

  Är du inte trött på nötfärsbiffarna?!

  • mammamy

   Hej Anna! Nej faktiskt inte =) För mig som reser så mycket är det det absolut lättaste att ha med mig… man kan ju äta den både kall och varm =) Men jag “får” ju äta, lax, kyckling och omelett också.. bal så variation finns. Men den är helt klart min stor favorit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *