Glad påsk! :)

image

image

 

Hej fina! Hoppas att allt är bra med dig 🙂 ville bara önska dig en riktigt glad Påsk! Vi är nere i Ystad, med familjen Graaf/Larsson och Graaf/karyd. Måååååånga barn blir det 😉 -underbart!

image

 

image

image

image

 

 

imageNu ligger lammsteken i ugnen, och gästerna kommer snart….. Vi hörs imorgon 🙂 kramar /  My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)
 • Frkpuh

  Gjort en kommentar under ett äldre inlägg “soffpotatis” men gör ett nytt försök….. Mkt nyfiken på grönsaksdrycken o hoppas du berättar om den snart 😉 sedan till frågan undrar om du gjorde brösten på samma klinik och om du fick några komplikationer då? Ärren syns ju tydligt från magop så antar att de är ok att fråga (funderar på gerlee kliniken i Hbg men är ju en djungel av kliniker) hoppas du läker ihop snart o tacksam för svar

  • mammamy

   Hej! Jag måste ha missat ditt tidigare inlägg =) Ja, det stämmer, jag har gjort brösten. Det gjorde jag ca 1år fete att jag slutat amma Ludvig. Inte på Citadell kliniken, utan på Östersjö kliniken på Öland =) Men jag rekommenderar Citadell kliniken varmt. Dessutom att man köper till en natts övernattning om man har möjlighet =) -Lycka till! kram

 • Frkpuh

  Tack för svaret o hoppas du läker ihop snart …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *