Förtvivlad & orolig!

 

image

Hej vännen! Förlåt för att jag inte uppdaterade igårkväll…. Min älskade vovve och trogna vän Tezz blev sjuk igen. I somras räddade veterinär Satu på skogsbykliniken livet på henne. Jag åkte in för att hon hade fått något lite konstigt och irriterat sår. Men hittade tumörer i livmodern bla. Hon opererades och klarade sig fint. Nu har hon sedan tre dagar fått feber, och samma symptom som sist. Min hJärna snurrar på högvarv, livmodern är ju bortopererad?! -hjäääälp! Jag har precis lämnar henne hos veterinären igen, för att låta dom ta alla prover som kan… Feber har hon också! 🙁 

image

Hon är inte helt nöjd med att vara hos veterinären…. åhhhg käre gode Gud! låt det inte vara nya tumörer, Tezz Är gammal och jag vet att det är vanligt…. Men nu är jag förtvivlad! Vi tog en morgonpromenad tillsammans idag (ni vet min 40min om dagen) jag grät som ett litet barn, vad ska jag göra utan min Tezz?! 

image

image

 

Nu är Det full fart i butiken mitt i påsk ruschen….. jag ska försöka att distrahera tankarna tills veterinären ringer.. Kram så länge!/ en orolig matte My

Posted in: Allmänt
Kommentarer (13)
 • Susanne

  Håller mina tummar och tår My
  Kram Susanne

 • Lisa

  My jag förstår din oro!! Jag håller tummarna för din älskade Tezz!! Djuren ät underbara de är en familjemedlem som man älskar högt!! Kram ❤️

 • Anna

  Jag håller också tummarna för Tezz att hon blir frisk igen. Jag har också hund så jag förstår så väl din oro.

 • Therese

  Håller tummarna att allt kommer går bra.
  Kram

 • Maria

  Åh My!!! Fy vad jag lider med dig… Jag vet precis vad du går igen…
  Vi fick ta bort vår älskade hund, slutet på förra sommaren de var så otroligt jobbigt.
  Men ändå de bästa för dom.
  Nu har vi en ny familjemedlem som har charmat hela familjen!
  Håller tummarna för din fina Tezz.
  Kram

 • ida

  Jag tänker på dej. HOPPAS de går bra med Tezz!kram från västkusten ♥

 • Bella med familj i Västerås

  Åh….HOPPAS att det inte är något allvarligt med Tezz 🙁
  Jag ska hålla alla mina tummar och tår för att det bara är en förkylning eller något annat vanligt. Man blir ju själv orolig nu för Tezz fastän att det inte är min hund. jag kommer att kika in här senare för att kolla vad veterinären sa
  Många krya på dig kramar till dig Tezz från lilla mig

 • Anna

  Nu håller vi alla tummar & tår, framförallt tänker vi positivt, My❤️Tänker på Er
  Kramar
  Anna

 • Susanne Gustafsson

  Lilla vovven

 • Veronica

  Håller tummarna! Jag fick låta min drygt tolv år gamla hund somna in för drygt en vecka sedan. Förstår din förtvivlan och oro. Många kramar till dig, och Tezz. Tänker på er!

 • Charlotte

  Tänker på dig , hoppas att det går bra. Jag fick låta min fyra år gamla hund somna in den 23/1 i år, tänker på honom varje dag så jobbigt fortfarande.

 • Marie

  Känner sååå med dig My! Finns det något värre än när våra älskade djur är sjuka ? Det värsta är att det är VI som ska ta beslutet när det är dags att somna in. Det beslutet är oerhört tufft. När det gäller oss människor upprätthåller vi livet så länge det går men när det gäller djur måste vi tänka på deras lidande och inte vara själviska . Men nu hoppas jag VERKLIGEN att Tezz inte är allvarligt sjuk och får några fina glada hundår tillsammans med dig My. Stor varm styrkekram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *