IMG_0547

 

Godmorgon! Då var det dags igen. Grönsaksdryck, vitaminer, (svart) kaffe och två kokta ägg. Ni är sååååå många som undrar över min grönsaksdryck. Jag förstår det, det är inte min menings att hålla er på halster. Det är ett kosttilskott som är gjort på ekologiska grönsaker.

För er som  tycker om grönsaker och äter det dagligen  så är det ändå inte ofta som man får i sig  den mängden som man egentligen behöver.

Detta är INGEN måltidsersättning, detta är ett kosttillskott för att få i sig dom mineraler och vitaminer som man behöver. Jag har bara provat detta i ett par veckor, och vill prova det ett tag till innan jag rekommenderar det. Jag vill verkligen kunna stå för det jag rekommenderar! Men ett litet tag till sen ska jag absoluta rekommendera det om det fortfarande känns såhär bra…

-Kanske kan jag få min moster och ingifta morbror som jag skrev om i ett tidigare inlägg, att svara på era frågor? och då hjälpa er på samma sätt som mig? Jag kan fråga iallfall.. Kari förbereder sig inför VM, min moster är utbildad både kostrådgivare, PT, landslags förbundskapten och dom båda har vigt sitt liv åt idrotten och hälsan… Så bättre team bakom mig kan jag faktiskt inte ha.

Jag går inte på en diet utan på ett kostschema som min moster och PT satt ihop till mig. Det hänger såklart lite ihop med min grönsaksdryck… Jag återkommer mer detaljerat när jag har gått färdigt min kur, -Jag lovar! <3

Jag har nu gått ner 5kg på drygt 3 veckor. Genom att äta mer än någonsin, regelbundet och utan träning. Nu har vågen stått stilla en tid.. till och med ökat tillfälligt 0.7 kg efter min bloggträff och Finest Awards kvällen. Alkohol är inte bra! Men nu börjar den krypa neråt igen… och jag som inte kan träna ännu försöker att röra mer på mig iform utav promenader.. =)

-5kg på drygt 3 veckor är helt okay faktiskt 😉

Här i Kalmar/Öland där jag befinner mig just nu är det grått, kallt och deprimerande väder! -trist! Jag hoppades på lite härliga solstrålar…. men inte idag heller =(

 Igårkväll fick ni se blommorna som pryder min hall, idag får ni se mina vackra rosa super parrot tulpaner! -Fantastiska!

Jag som nästan alltid envisas med vita blommor hemma hos mig, var lite sugen på färg denna veckan =) Nu har jag ett par timmars jobb här hemifrån innan jag ska möta dagen på My’s Blommor. Det är först nu efter operationen som jag börjar jobba i butiken. Jösses vad det tar på krafterna, jag är helt slut! Jag är ju van att ligga hemma, jobba via telefon och datorn såklart, men kunna sova en stund om jag är trött, eller ligga ner och vila….. Jag har sovit som en prinsessa inatt efter gårdagens intensiva dag! -skönt! 

Dessvärre ställde jag klockan för att hinna med min 40min promenad. Men då vädret var så trist så snozade jag 4 gånger istället.

-dålig karaktär! Så idag blir det efter jobbet på mitt löpband igen… 😉

IMG_0546

 

Måste sticka nu… Vi hörs sen! Kramar My Martens

Ps Vad ska ni hitta på i påsk? jag lånar Ludvig på “pappa veckan” och reser bort till vänner…..

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *